Bør jeg blive??

Bør jeg blive?? Anonym
Jeg er en pige på 21 år og jeg bor sammen med min kæreste. vi har været sammen i 3 år og boet sammen i 2½ år. havde i spurgt mig for 2 mdr. siden hvad jeg ville så var jeg slet ikke i tvivl jeg skulle have børn med ham, jo før jo bedere! MEN, så for ca. en måned siden var jeg på ferie med en del af mine venner hvor jeg endte med en nat at kysse med en af mine venner. jeg er slet ikke i tvivl, jeg har ikke noget for min ven, det skete en aften vi var fulde og havde det sjovt, og vi har også snakket sammen om det siden og er blevet enige om at ligge det på hylden. Efter vi er kommet hjem fra ferie havde jeg i starten dårlig samvittighed over for min kæreste, men besluttede mig for ikke at fortælle ham noget. jeg tror ikke jeg har dårlig samvittighed længere, for faktisk så er mit forhold gået ned af bakke lige siden, men der er så mange ting man skal overveje. Hvis jeg går fra ham: jeg har intet sted at bo, jeg har aldrig boet alene, jeg ville gerne snart have en familie, og ville jeg fortryde det? Hvis jeg bliver med ham: vil vores diskusioner fortsætte, vil jeg altid gå med en dårlig følelse i maven??

Please hjælp mig!

Nej.... TimT
På baggrund er det du skriver der, ville det virkelig være dumt at få børn med ham, da det så bare også ville gå ud over dem, den dag i går fra hinanden for det lyder som i gør det før eller siden.

Synes desværre du må indse at det forhold bør du droppe.

Og at blive sammen med en fyr pga, at man ikke har prøvet at bo alene, og ikke har noget sted at bo, er virkelig ikke holdbart.

Du kan evt, bo hos mig jeg har masser af plads. [;)]