børn alene hjemme

børn alene hjemme rina12
Hej

Jeg har brug for et råd. Jeg er alenemor til to børn en på 9 og en på 12 år. De er kun hos deres far 1 dag om ugen, da han kun har fri en dag. Jeg kan sjælden komme ud pga af jeg kun er børne fri 1dag. Jeg vil gerne have en barne pige men min datter synes hun er for gammel til det. De har ikke noget imod at være alene hjemme efter skole og sfo indtil jeg kommer hjem kl 16. Mit spørgsmål er hvis jeg skal noget om aftenen i feks ca 3 timer kan de så være alene hjemme eller bør jeg få en barnepige til at se efter dem. Det skal siges at de har mobiltelefoner og kan komme i kontakt med mig hele tiden. Jeg er virkelig i tvivl om det så vil gerne have råd.

Det kommer lidt an på..... piglet45
...hvor moden din datter er, og hvor meget DU tror at hun klarer. At hun selv tror at hun er klar til at være alene med med sit søskende, er jeg ikke spor i tvivl om, men det er ikke ensbetydende med at hun er det. [;)]

Du kan jo køre en lille test på et par timer, og se hvordan det går. [:)] Bare du er hjemme til deres sengetid, kan jeg ikke se noget i vejen for at lade dem være alene de der 2-3 timer en aften. Det kommer jo selvfølgelig også an på hvornår barnet på 9 skal i seng, og om barnet er vant til at moren putter. [:)] Kan din datter tage sit af det?

Børn alene hjemme Hende der smiler
Kære du

Børn er jo heldigvis meget forskellige, og hvor nogle børn er klar til at tage en masse ansvar som 12-årige, er der andre der ikke er [:)]

Jeg ville nok lave en test, hvor du evt. kører hjem til en veninde tæt på, og din datter prøver det af [:)]
Da jeg var 12, havde jeg et par forældre, der havde købt et nat-sted, og som derfor ofte aldrig var hjemme om aftenen eller om natten. Hvis jeg blev bange eller utryg, tog jeg ud på deres arbejde - men det skete heldigvis ret sjældent :)

er du nu også aldrig mere S'er
Kære ven dog, er du også en af de "dårligt opdragede" i vort "pædagogsyge samfund"! [:O]

Prøv dog at tænke lidt selv.

Hvis der beklageligvis sker noget "sørgeligt" for dit ældste barn, vil dit yngste så kunne tilkalde hjælp?

Selv voksne mennesker kommer til skade - det har du vel "sørgeligt" hørt om?

Vore tåbeligt pædagoguddannede fokuserer altid på om vort "ældste" barn kan passe vort yngste!

Hvem skal så passe det ældste barn, hvis det (Gud forbyde det) kommer til skade og ikke selv kan ringe efter hjælp???

Hold da kæft hvor har S'ere skabt et sygt samfund!!!!

Mine var alene Gæst
mandag, tirsdag, onsdag og nogle gange også torsdag fra kl. 18 - 20.30 fra de var hhv 12 - 7 og 6. Jeg var på arbejde. De ryddede af efter aftensmaden, som vi spise sammen. Lavede lektier (den store) tog nattøj på og var sengeklar, når jeg kom hjem. Så hyggede vi en halv time, til det var sengetid for de små.

Der er heldigvis aldrig sket dem noget og størstedelen af tiden undlod de også at forsøge at slå hinanden ihjel, men for mig var morskaben godt nok begrænset.

Jeg var selv barnepige for fremmede børn fra jeg var 12. Nogle gange om natten også.

MEN det er andre tider. Mobiltelefon gør nogle ting nemmere, men alt andet lige, så skal man prøve tingene af og samtidig gardere sig i hoved og r.... Kan de ikke - hvis uheldet er ude få hjælp hos en nabo?

Du er da en præmieidiot at høre på. Læser
Det er bestemt ikke VKO og især DF der har stået for forråelsen i vores samfund vel? De har overhovedet ikke bestemt noget mens de har siddet ved magten - vel? Klovn!!!!!

Har DU sovet i 40 år Zzzzz TÅBE aldrig mere S'er
SMÅ DUMME HJERNER ved IKKE bedre end deres små hjerneceller!!!

Det kan I selvfølgelig ikke gøre noget ved, MEN tænk at I vil skrive om jeres DUMHED! [:O] [:O] [:O]

DU har måske en undskyldning i at DU ikke er mere end 12 år gammel, så er DU selvfølgelig undskyldt. [:O]

MEN kan DU huske bare 20 år tilbage så er DU dæleme et kæmpefjols af rang!!! [:O]

Stakkels Danmark hvis ikke vor befolkning husker den tidligere S storgæld.

Jeg syntes også der er flere dårlige ting ved vor nuværende regering, men det er foreløbig kun 30 % af vor tidligere S regerings svineri.

Husker DU at S syntes det skulle være skattefrit at tjene på "passiv" Aktie handel, det har vor nuværende regering lavet om på så det er blevet skattepligtig.
Det vidste DU sikkert ikke en skid om.
OG
Hvorfor måtte vore svage ældre GERNE gå med Uskiftet beer mens S var regering, MEN straks efter ny regering, blev det fremført som den nye regerings ansvar. [:O]
AK.
Jeg gider IKKE bruge tid på de andre 143 ting jeg har skrevet op gennem 5 år med S.

Det er jo også pragtfuldt at EU nu bestemmer over Danmark, ikke sandt, DIT fjols.
Tænk at de fleste Danske politikere hopper på den limpind, det er jo lige så sygeligt som da Tyskland hoppede på H...... verdens tanker.

Følg dog lidt med, DIT fjols. [:O]

Kommer lidt an på situationen LouiseM
Jeg synes ikke de er gamle nok til at være alene hjemme fra sengetid og fremefter. Hvis de ikke har noget i mod det, og sædvanligvis hygger sig sammen og ikke skændes, synes
jeg godt de kan være alene hjemme om aftenen - altså ind til de skal i seng.

Men højst et par timer.

Den store er stor nok til at være alene hjemme lidt længere, og også stor nok til at være alene hjemme med en jævnaldrende - men ikke stor nok til at have ansvaret for den yngste. Dvs sålænge de leger er det helt fint- men når det går over i pasning, putning, madlavning mv. er de for unge.

Jeg synes ikke du skal overlade beslutningen til den 12 årige. Ansvaret er dit [:)] også selvom den 12 årige syns hun er gammel nok[:)]Der er forskel på at hun skal passe sig selv og på at skulle passe og have ansvaret for en yngre søskende.

SElvfølgelig skal du da gå ud - udnyt den dag, de er hos deres far, og sørg ellers for at finde en barne pige. Hvis du kunne finde en 16-17 årig pige, kan det jo være at din datter ligefrem vil synes det er dejligt med lidt underholdning. [:)]

Ja tænk hvor verden er forandret farmor 2
Da jeg var 12 år gik jeg ud og passede børn også om natten, og tjente lidt ved det.
Hvad galt er det i at lade børnene være hjemme alene, de har bestemt en mobil( det havde jeg ikke)så de kan sagtens komme i forbindelse med dig.
Hvorfor bliver børn sådan pakket ind i vat, det gør dem ikke stærke og selvstændige.
Prøv bare rina men tag mobilen med, og snak så lidt om det til din nabo.