Børn elsker Dansk Folkeparti

Børn elsker Dansk Folkeparti simon-says
Hvis vi voksne går rundt og tror, at det er os, der skaber det politiske verdensbillede, som vores børn vokser op med og til dels overtager, kan vi godt tro om igen.

Børn er nemlig yderst selvstændige og topmotiverede for at danne deres egne politiske og moralske holdninger.

- Velnok de nemmeste "ofre" for Dansk Folkeparti!

*FedeBritt*

http://www.bt.dk/politik/artikel:aid=464234/

Det er så heldigt jojo
at de først på stemme når de bliver 18.
Men det er jo helt logisk, at børn tænker sådan. Der er ingen, hverken børn eller dyr, der bliver født sociale, det er et spørgsmål om overlevelse.
Social opdragelse og adfærd, er noget der skal læres, se bare på de små i vuggestuen, der bestemt ikke vil dele, hverken pædagoger, legetøj, eller deres egne forældre med nogen som helst. Det vil eje, for hvor står de ellers henne? Tror de.
Rigtig god dag til dig.

jubii konen
Det Var sørme god morgenlæsning.

Der er dumme mandage morgener som kan blive reddet af et smil fra en dejlig unge, et venligt godmorgen fra buschaufføren (der naturligvis kan finde vej og forklare det så det kan forståes (dansk)men at den skulle blive dejlig lige fra morgenstunden, det takkes der for.

At børn skulle vælge DF når de bliver ældre, må jo så være fordi de lærer at værdsætte det danske og intet kan næsten gøre mig mere glad tak :_)
Jeg kan mærke det bliver en god dag, som jeg nu kan kaste mig glad og forventningsfuld ud i, skulle dine ord passe.

det er muligt tarzan passer meget godt
de er "topmotiverede" men tror du selv på de på et selvstændigt grundlag har taget stilling til ret menage ting. Nej, vel.

De er naturligvis i høj grad påvirket af omgivelserne, og jeg vil derfor påstå de ikke selv tager stilling til ret mange ting. Når du taler med dem, hører du ofte det de fyrer af er udenadsviden, og ikke noget de selvstændigt har tænkt over og taget stilling til. Og det er der faktisk heller ikke mange voksne der gør, vi er bare bedre til at skjule det.

NEJ ikke sandt
Det er ikke rigtigt, børn får de samme holdninger som deres forældre har! Det ved alle og enhver.
Kan forældrene ikke risengrød kan børnene heller ikke lide det. (Bare for at skære det ud i pap).
Derfor må vi snare tænke på hvad disse børn går rundt og hører der hjemme.

Jamen det Anonym
skal vi nok ikke være så kede af endda. Folk som dig med deres naive tro på det multietniske samfund har gjort så rigeligt skade på det danske samfund. Se bare på Sverige hvis du vil se hvor galt det ville have gået uden DF.

Mordrater der overstiger USA's. Gigantiske udgifter til det sociale system. Enorme ghettoområder. I Malmø er der flere etniske børn i skolerne end der er svenskere. Den tidligere stolte danske by Malmø, der var Danmarks andenstørste og andenvigtigste, er under svenskerne udviklet sig til Sveriges røvhul og en skodby af rang.

Folk der stemmer DF Anonym
holder som regel lav profil med det. Ingen har lyst til det rygte at det er "ham hvis mor stemmer DF".

Jeg overvejer selv at stemmer DF, men kan love dig for at jeg holder kæft med det. Hvorfor gør jeg så det. Jo det skyldes vel at jeg bor i et af Danmarks største ghettoområder og har problemerne inde på livet hver dag. Folk fra mellemøsten vil os det ikke godt på nogen måde er jeg nok desværre nødt til at skuffe dig med. De har en dagsorden og den hedder langsom overtagelse og islamisering af Danmark.

og hvad så....? pheuckendorff
Hvorfor bliver folk altid så bundhysteriske når DF nævnes? - Det er sjovt nok de samme folk som har ubegrænset tolerance når det drejer sig om tvangsægteskaber, æresdrab og anden berigende kulturtilførsel, men den samme tolerance forsvinder sjovt nok som dug for solen når det drejer sig om folk med anden politisk overbevisning end dem selv - for de er godt nok væmmelige ikke? - men hvad er det lige der gør dem så meget anderledes end deres kollegaer på Christiansborg? - mig bekendt kan intet vedtages uden flertal i vores samfund - her kan de altså ikke udgøre nogen selvstændig trussel - så det kan da kun være 2 grunde til at venstrefløjen får luftet rumsterstangen.

Enten er det fordi DF med deres synspunkter rammer et samfundsmæssigt ømt punkt, eller også er det fordi de har valgt at gøre noget ved det ting de er gået til valg på - hvilket jeg udemærket er klar over ikke er velset herhjemme.

Helt dårlig kan DF's holdninger da heller ikke være når både S,R,V ok K har valgt at kopiere flere af dem og markedsføre dem som egen politik?

Lad os istedet for at kaste mudder efter andre ideologier, og bruge børns holdninger som skræmmebillede prøve at samarbejde om det samfund vi kunne tænke os. - et samfund med plads til lidt forskellige tanker.

Ellers frygter jeg en fremtid, hvor vi kun må tænke og synes det samme som Staten.

Her er så bomben pheuckendorff
Jeg kender 2 stykker der både går til fredagsbøn og stemmer liste O, fordi de er træt af hele udviklingen herhjemme, og føler at det er den eneste måde at ændre den på - tal om ironi...

Hvorfor er det en bombe? Johannes Døberen
Hvorfor skulle det være en bombe?

Der findes da akkurat lige så mange uvidende blandt dem, der går til fredagsbøn, som dem der ikke gør det...

Rolig nu Johannes Døberen
Jeg tror ikke der er mange, der har specielt sympati for tvangsægteskaber, æresdrab etc. Det er måske også en typisk DF måde at sætte tingene op på. Enten er man DF'er eller også sympatiserer man med æresdrab, tvangsægteskaber etc. Intet indimellem.

Typisk manipulerende retorik, lært af det store forbille ovre vestpå, der også ynder manipulationens værktøj.

Uanset hvor pænt i klæder jer, hvor pænt i prøver at tale (Nogen evner det SLET ikke - Søren Espersen f.eks), kan i ikke dække over jeres ubehagelige samfundssyn, jeres fascistoide holdninger og jeres helt eminente tiltræknings kraft på fjolser og nazister...

??? Johannes Døberen
Dejligt at du kan blive glad af en avisartikel i BT. Det sætter da perspektiv på tingene...

Hvad er det lige, som du ikke forstår ved artiklen?

Jo jo BULP kan skam også bidrage til hjernevasken Dr. Mengeles modpol
Kig på indlægget her.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=177&posting=747625


Man ser her åndsfællesfællesskabet dyrkes, hvor man har erkendt, at lige børn leger bedst, derfor søger de nu deres åndelige ligestillede blandt børnene, hvis IQ og umodenhed de matcher bedre.

logisk leif lalleglad
Det er vel ikke så svært at forstå, 8 årige børn har ikke et stort ordforråd at råde over, en politiker der bruger enkle ord, enkelt billedsprog eller enkelt sætningsopbygning, på linie med de gamle PIXI bøger, vil for barnet være en ligeværdig person, en person barnet kan forholde sig til.
En gammel garvet politiker taler sjældent rent ud af posen, bruger ord der ikke benyttes i tegneserier eller tegnefilm og er derfor uforståelige for børn og personer der befinder sig på samme intellektuelle udviklingsstade.
Efterhånden som de unge får udviklet deres evne til kritisk tænkning og lærer at læse indad, udvidet deres horisont, får de lettere ved at gennemskue den enkle tale og lytter istedet til venstrefløjens politiske paroler.

Jaaaaaa Bobby Fischer
Jubii. Tillykke med huen :)

Logik for burhøns ;) Bobby Fischer
Jeg ville gerne se 100 medlemmer fra hvert parti tegne et hus, en familie, en hund og et træ.

Gad vide hvilket parti ville ende op med flest "børnetegninger". Mine penge ville klart være på DF'erne.

Partiets perspektiv på omverden er i følge denne artikel ikke modent og kan nemt forveksles med et barns. Jeg tror, at deres tegninger er på samme måde. Men jeg ville gerne se de demonstreret og få ret eller uret i min simplificerede fordom.

Mon det er også er den lyserøde Anonym
naivistiske tilgang til indvandrerpolitikken der har bragt USA, England og Spanien ud i situationer hvor hundredevis af civile er blevet brutalt aflivet af indvandrende muslimer.

Ja for ventrefløjen er nok Anonym
dem som ved bedst. Se bare på Anker Jørgensens regerings 'fremragende' forvaltning af den danske økonomi.

Ahh mon Bobby Fischer
Men "min far kan tæve din far", "drengene mod pigerne" og ikke mindst "sladrehank, sladrehank står bag døren og får bank" kunne være en fællesnævner mellem imperialister og børnehaveunger måske ;)

Eller også... Johannes Døberen
Citat fra anonym
"naivistiske tilgang til indvandrerpolitikken der har bragt USA, England og Spanien ud i situationer hvor hundredevis af civile er blevet brutalt aflivet af indvandrende muslimer."

...er det den naivistiske tilgang til den liberale/kristendomificerede tankegang, der blænder jeres øjne når ultra kristne myrder andre alle, i islams navn...

Vi har snart 9/11 igen og så må vi se hvad Uncle Sam og Goofy W. Bush har i ærmet til verden denne gang.

fortsættelse leif lalleglad
jeg kunne selvfølgelig have fortsat eller skrevet osv osv, unde mennesker der tager en eller anden form for uddannelse hvor der indgår samfundsfag, skal tid efter anden forsøge at forsvare de forskellige partier overfor hinanden i klassen, allerede her er der en tydelig tendens til at undgå dansk folkeparti, det er som om partiet ikke rigtigt er in, jeg vil ikke konkludere at det har noget med uddannelse at gøre ud over at eleverne er påvirket af lærernes politiske ståsted og derfor lettere at manipulere med, det hænger måske også sammen med at der skal opnås en god karakter hos den pågældende lærer.
Efter eksamen og påvirkningen fra lærerne, skal eleverne ud på det pulveriserende arbejdsmarked, og lur mig hvis ikke eleverne har en fornuftig indfaldsvinkel til den kommende arbejdsgivers politiske holdning eller hvilken holdning der er fremherskende hos arbejdskollegaerne, der er ikke let at have en politisk holdning der ligger langt fra arbejdskollegaernes.
Fagforeningerne bombarderer med politisk propaganda.
der er først, efter en del år på arbejdspladsen, hvor du har fundet din plads i hierakiet, du kan begynde at ytre din helt egen mening om politik.

ja børn er ikke dumme aristoteles
af børn og fulde mennesker man hører sandheden ikke, samt hunde de lægger heller ikke skjul på hvem de kan lide.

det er da rart at vide at disse små væsener i en tidlig alder har luret at DF er et parti som viser omsorg for samfundet, svage og ældre og som samtidig ønsker regelrette linier, som børn og efterlyser i deres dagligdag, for at kunne leve i fred. - de har allerede indset at visse intollerante typer ødelægger helheden! - og det sætter poderne selvfølgelig da heller ikke pris på!!

Sjovt Bobby Fischer
At sammenligne DF'ere med børn, fulde folk - og nu også hunde?!!

De må da bare håbe, at deres vælgere ikke bliver ædru eller udvikler et voksent verdenssyn. Så er DF pludselig ilde stedt. Så er der kun hundene tilbage blandt deres vælgere.

UPS ja! Johannes Døberen
LOL Ja, det bliver et hundeliv så :-)

kamphunde Bobby Fischer
Der bliver sikkert kamp om at blive overhund. Dansk kennelklub kan sortere gadekrydsene fra med det samme.

Jeg satser på Springerspanielen fra Pedigree Pal-reklamen. Den er sprængfuld af energi og har en smuk pels. Men man må ikke undervurdere Louise Frevert. Hun har allerede demonstreret sine evner i "hundestillingen" for hele befolkningen.

hvis du aristoteles
du nogensinde havde haft en hund, ville du vide at der er ikke noget mere trofast på denne jord.

det samme med DF, dette parti er, som jeg ser det udefra dybt trofast med deres fædreland og dets befolkning.

det er det jeg aner i de små poders uspolerede sind, de kan netop også få øje på de umiddelbare uretfærdigheder.

såre simpelt, ikke?

jeg kan forstå aristoteles
at du hverken lide hunde eller børn, eller dit fædreland, så hvorfor emmigrerer du ikke til et meget bedre sted???

Kan du det? Bobby Fischer
Jeg kan både lide hunde og børn, men de skal sgu ikke tage beslutninger for mig. Nu må vi lige skille skidt og kanel her, ikke sandt kloge-Åge?

Din smalsporede fatteevne er lige til 2. klasse. Stemmer du DF mon?...

hø hø hø Adolf bin Jelved
Nej hvor er vi bare sjove idag, hva'!

Stem på din hund Bobby Fischer
Jeg gider ikke diskutere med en infantil. Smut tilbage til sandkassen snothvalp.

Så! Johannes Døberen
GÅ HEN OG LÆG DIG ARISTOTELES!

Og du bliver der!

Ja hende ville du rigtigt nok Anonym
gerne have sex med, hva' FB!

Man må da håbe at hun kan stivgøre din diller.

Måske Johannes Døberen
...hvis man var blind, døv, ingen arme havde og ikke kendte noget til hende, så kan det da være.

Men jeg tvivler på, om hun kan gøre den stiv. Er hun ikke leptiker?

læs een gang til aristoteles
det jeg svarede.

tage beslutninger for dig?? hvorfor det.

det er sammenligningen du skal beskæftige dig med.

snothjalp??? aristoteles
godt ord - men prøv at læse igen, så kan det være at du forstår, du ved overført betydning

jeg har næsten aristoteles
lige sat mig..

det er for meget at forlange!!!!!!!!!!

Det ved jeg ikke om du har ret i... pheuckendorff
Du læser de 2 første linier i mit debatindlæg og sætter mig i bås med fjolser og nazister. I mit ubehagelige fascistoide demokratiske samfundssyn er det jo din ret at rende med en halv vind og nedgøre andre der ikke tør have andet en din egen lille nervøs-lyserøde men stuerens-stemplede holdning. Jeg havde dog fejlagtig turde håbe på at du havde haft tålmodighed til at læse hele indlægget og dømme derudfra, fremfor at dømme mig først og læse den del du synes passer på den forestilling du har om andre mennesker.

DF all the way store S
de børn som at der er tale om oplever at være omkring muslimere hver dag derfor syntes de at DF skal have magten,
og den som ikke stemmer på DF, de er ikke omkring muslimere hver dag, ellers er de muslimere, for lad os bare se det i øjnene muslimere er ikke til at udholde.

Din alder plp
Du kan da umuligt være over 5 år gammel store S.Er det din egen indskrænkede holdeninger eller har din 10 år gamle storebror lært dig det.

styr dig store S
du er vist 100% uddsabeterret siden at du kommer med den slags barnlige udråb, det er et debat forum og ikke et sted hvor at du skal øve dig i at spille dum.

Endten er du 60 år eller anonym
også hedder du smilodon, for det er edermame den mest kedelig beskrivelse ....der er skrevet, som et menneskesyn

ha ha ha Klasi
der fik du den ...lugter fingrene?

LOL Loller
som du da kan.

Vuf vuf anonym
er du blevet en køter......så kan jeg bedre forstå din røv den klør