Børn i krise

Børn i krise Gruble
Hejsa
Er der nogen herinde som har erfaring med at have et barn med en mand som har en meget karakterafvigende adfærd ?
Min søn har det skidt..........Han reagere med at slå mig han er så vred.......hans far taler dårligt om mig konstant.... Han forsøger at ødelægge vores forhold ved at over rule mine beslutninger hele tiden......Jeg har prøvet alt....
hvordan samarbejder man med en psykopat?
Venter på hjælp til min søn , men det er såååå hårdt....

Hilsen gruble

Du mangler hjælp til samarbejde Holger
for sønnen ser ud til at være på faderens side.

Prøvet alt? dulkis
Hvad omfattes af "alt"? Hvor gammel er din søn?

Se dog og kom væk.... mig selv
Helt ærligt, hvis din mand taler dårligt om dig konstant, og har karakterafvigende adfærd, samt katagoriseret som psykopat, hvorfor dælen pakker du så ikke dit og sønnens habengut og kommer væk i en fart???
Har du tænkt på, at din søn måske efterligner sin far fordi han ikke tør være på din side i frygt for sin far???
Ved ikke hvor gammel din søn er, men kom væk imens du kan nå at rette op, og inden han mister tilliden til dig. Det er sin pligt at beskytte ham og give ham kærlighed.
Husk din søn har sin adfærd et sted fra, og hvis du bliver ved din mand, så fortsætter det.

Jeg taler af erfaring som skilsmissebarn af en psykopat, men min mor kom væk med os børn. Dog har min lillesøster lidt af traumer fra sin barndom, og gør det stadig. Hun er i dag 28 år.

Mig selv

Kære dig..!! mummi-39
Allerført som Dulkis er inde på. Prøvet alt, hvad er det..??

Så skriver du ; Hvordan samarbejder man med en psykopat..?? En person med en stillet diagnose psykopat, tror jeg ikke man kan samarbejde med. Men tilgengæld kan vedkommende køre en rundt i manegen og manipuler med en så det forslår. Psykopater er tit og ofte meget kloge og beregnende personer.

Mht. til din søn. Er din mand virkelig psykopat, så kan dette vel i og for sig også været givet videre til din søn, men jeg skulle ikke rage mig ud i noget her, der ville være en uddannet persons afdeling.

Mén et er jeg dog sikker på. Lever i som jeg læser det, så er jeg da så sikker som ammen i bedehuset på, at din søn tydeligt bliver præget af jeres tilsydeladende forskellighed i hans opdragelse. Barnet må være kanon forvirret altså..!!

Dette er en meget sørgelig tendens i har kørende der, din / jeres søn blir tydeligt taberen i jeres uenigheder her.

Jeg har selv en nevø der idag er 27 år og hans liv blev "ødelagt" om jeg så må sige over lige præcist det du her omtaler.

Han har vandret fra den ene skole til den anden, boet forskellige steder, men afslutningsvis i hans liv, kom han dog til at bo hos en meget dejlig plejefamilie, som han idag holder kontakt til.

Hvis ikke jeg og mine forældre havde været på sidelinien og taget os af ham i de tidligere år, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan det kunne have gået.

Ham som alle havde opgivet. Ordblin og venstrehåndet. Det med skolen kørte slet ikke og han blev nærmest opgivet af systemet. Han har i dag kørekort, fast arbejde og en meget dejlig lille kæreste som han nu skal flytte sammen med sammen med hans elskede hund, som han for et par år siden fik sig som sin bedste ven i livet ;O))

Nøgleordet her er kærlighed og ikke nødvendigvis lige fra forældrene.

Men næsten lige mig hvad man byder sit barn, så vil det på den mest finurlige måde, som regel altid elske sin mor og det gør min nevø på trods af den opvækst min halvsøster bød ham. Imponerende ikke..??

Børn er fantastiske, men meget letpåvirkelig og der er altså kun forældrene i bund og grund til at kunne give dem den beste kick off her i livet, så jeg tror du må til at træde i karakter og finde din indre hønemor frem i respekt for din søn.

Jeg arbejde i mine lidt yngre dage som ufaglært kontor ass. på en skole psykologisk rådgivning og det var sommetider ikke sjovt at skulle renskrive rapporter for de forskelliger psykologer der. Så mange børn der var i klemme og det ofte pga. af forældres samlivs problemer.

Med børn der har jeg den klare overbevisning at vi voksne klart præger deres opvækst. Det er som et lille dyrebarn. Sætter du en lille ælling ind til en høne, så skal du se den vokser op, troende at den er en høne ;o)) Håber du kan følge mig lidt.

Her ser ud til at du må skride til handling i respekt for barnet og ikke psykopaten, som du kalder ham..!!

Med kærlige tanker til dig, og ikke mindste din søn.


/Mummi

Jeg forlod ham fra flere år siden tusse2
Jeg forlod hans far for flere år siden så vi er ikke sammen så fornuftig er jeg trods alt.
Jeg føler bare jeg taler for døve ører inde i statsamtet

Klog af skade. Eva.
Det kan du måske ikke forklare dem i statsamtet. Spil ikke al krudtet på dem.
Men vær for din søn alt det hans far ikke kan være: Vær tillidsvækkende, pålidelig, værdiskabende. Lær ham hvad et normalt liv indebærer.
Plej om muligt omgang med raske mænd, der kan danne gode forbilleder for ham.
Det må da for pokker kunne lade sig gøre, at påvirke ham i normal retning, når du har ham det meste af tiden.
Jeg håber det vil lykkes dig at få et helt menneske ud af ham.

Hans far har udvidet samvær..... gruble2
Det vil sige at han er næsten halvdelen af tiden hos hans far og hos mig.
Hans far involvere ham i alt hvad der drejer sig om samværssagen og andre konflikter.
Min søn er helt smadret når han kommer hjem fra sin far

Hvor gammel er din søn? dulkis
???

Lige en sidebemærkning dulkis
Har du overvejet at få hjælp fra foreningen "far" - det lyder måske lidt bagvendt, men de er faktisk meget bevendt og i øvrigt er formanden en kvinde. De kan bruges som bisiddere, hvis hørelsen er lidt dårlig hos statsamtets jurister - og det virker.

De har også en chatmulighed på deres hjemmeside, som du måske kunne have meget fornøjelse af.

Alder gruble 2
Han er 10 år..........

Så ligner det jo ikke noget dulkis
at faderen orienterer ham/blander ham ind i alle Jeres konflikter.

Han har jo netop brug for ro, bl.a til sin skole - har du overvejet foreningen "far"?

I bøtter og spand-erfaring Musestille
Hei,
Jeg har ikke kunnet lese meg til alder på din søn,men hvis han er i ferd m å slå deg, true deg, er d noe galt på ferde. Dersom du har ret mht at din x er en psykopat, kan din søn lide av f.eks adhd som ofte kan være en forløper til psykopati.
Men adhd hos små barn kan justeres, oppdras inn i gode spor, barn kan settes grenser for og sosialiseres.

Lykke til, dette er en fryktelig tung utfordring med let frem kreftene.
Jo eldre barn blir jo verre er slik oppdragelse, ikke?
Du må bli modig, du må tørre å stå for de verdiene du tror på, og du må passe på deg selv. Det gavner heller ikke dit barn at du faller sammen.
Prøv å finn de sanksjoner som nytter; jeg vet jo ikke alder men hva med koble fra Internet for en periode? Hold penger tilbake. Men gi positive oppmuntringer ved god oppføsel.
Dårlig oppførsel understreker du at du tar avstand fra, og du må beherske deg.

Du trenger måske hjelp fra psykiater for håndtering av ditt barn. PMT=parent management training?
Barne- og ungdomspsykiatri.
Men måske aller først en samtale med din lege.

Står i præcis samme situation Ziggy
Hej Gruble,

Jeg gik netop på nettet for at se om det virkelig kunne passe, at jeg var den eneste i Danmark der kæmpede mod en psykopat-far. Er du stadig herinde, så hører jeg gerne fra dig, jeg mangler virkelig råd - eller bare at snakke med andre der er i samme båd.

Hilsen,
Ziggy

Børn i krise - børn af en Psykopatisk far "NETTE"
Hej Gruble ( og andre med erfaring på dette område- og gode råd)

Jeg ser dit indlæg vedr. barn af en far med psykopatiske træk, læser det her snart 2 1/2
år efter dit indlæg, og tænker på hvordan det er gået dig og dit barn? Jeg er selv i Psykopat, men også lidt lettet, så var og er det det der er galt..., ´men hvordan takler jeg en sådan person ´for mit-mine børns og min egen skyld! Skriv gerne gode råd. På forhånd tak. Er også selv skit fra ham men levede med ham i 15 år...

Hilsen "NETTE"

Foreninger, som kan hjælpe Samvær med psykopat
Vi er rigtig, rigtig mange, som er tvunget til at sende vores barn på samvær hos en psykopat. Aldrig før er så mange kvinder stukket af til udlandet med deres barn som lige nu.

Hold jer som udgangspunkt fra foreningen Far. Selvom der er mange gode, hjælpsomme mennesker i foreningen, bør man holde sig væk. De er ikke stuerene, og adskillige i foreningen har psykopatiske træk.

Søg i stedet hjælp hos Mødrehjælpen, Børn og Samvær og Børns Vilkår. Søg også meget gerne hjælp hos Børnerådet - de har endnu ikke indset, at der er problemer med forældreansvarsloven.

På hjemmesiden barnetstarv.nu lægger professionelle artikler ind om deres bekymring ved den nye lov. På hjemmesiden barnetstarv.dk samler man historier om samvær og forsøger at netværke mellem de samværsramte. www.bedsteforaeldrene.dk samler underskrifter ind mod den nye lov, fordi den tilgodeser psykopater.

Og så skriv, skriv, skriv til politikerne. Det er kun dem, der kan hjælpe med at ændre dén her lov i sidste ende. Jo mere synlige, vi er. Jo før går det op for politikere og presse, at der er et kæmpe problem her.

Held og lykke. Jeg kæmper selv.

S.

Hvilket politikere kan man skrive til? M&M's
Jeg kæmper også selv.

Politikere Ramt af psykisk vold
Karina Dehnhardt Lorenzen fra SF er en af de eneste, der har fattet, at der er problemer. Men Enhedslisten og Socialdemokratiet er også begyndt at erkende, at loven ikke er helt fantastisk.
Det værste parti er Venstre. De nægter at revurdere loven før 2011. Genialt - når mit lille barn bliver skadet af sin far her og nu!
Forældreansvarsloven er den værste lov nogensinde her i Danmark. Formaliseret samvær til psykopater. Godt gået, politikere! :-(

Find et netværk Kæmper mod psykopat
Kontakt barnetstarv.dk eller bedsteforaeldrene.dk. I bedsteforældregruppen er de ved at oprette lokalgrupper for mødre, der kæmper...