Børn masser af steder - eller er det forældre?..

Børn masser af steder - eller er det forældre?.. A2.
Jeg læste indlægget om børn på restaurant.
Har selv oplevet børn på restauranter som forfatterens ven gjorde det.
Så er der indlægget om barnet der sked på stranden.
Og min egen oplevelse af et totalt højtråbende barn til en aftensforestilling i biografen - en af de film, hvor det er sjovt for både børn og voksne.
Og tonsvis af andre steder og oplevelser, hvor børn har generet omgivelserne; færger, tog, ved indkøb osv osv.

Jeg undrer mig på flere punkter:
*Hvorfor tage et barn med på dyr og fin restaurant, hvor andre mennesker har glædet sig specielt til at komme? (Egen oplevelse).
* Men også: Hvorfor lade barnet opføre sig helt vildt selv på MacD? (Her er det et børne-sted, men de behøver sgu ikke få lov til at kaste maden rundt i lokalet og skrige, når de ikke længere er spædbørn).
* Hvorfor lade et barn skide på stranden, (og ikke engang samle grundigt nok op efter sig)?
* Hvorfor ikke sige til barnet i biografen, at det er ok at spørge "hvorfor gør manden det"? osv., men at det ikke er ok at råbe spørgsmålet?

Det triste er, at det er børnene, der får de vrede blikke og måske hører nogle mumle "møgbarn" ol., når det nu er forældrenes skyld.
Burde der mon være et kursus som "Ud Af Huset Med Barn", der skulle beståes, før det var tilladt at vandre ud i verden med afkommet?

Jeg tror, jeg er som de fleste: Tolerant overfor børn, klar over at børn ikke altid er lige nemme osv osv.

Men jeg synes ikke, at andres børn er verdens midtpunkt. Jeg synes ikke, at det er ok, ligegyldigt hvad barnet laver, bare fordi det er et barn. Og jeg synes bestemt, visse forældre gør deres børn en bjørnestjeneste, som de senere kommer til at lære på den hårde måde, når de skal omgåes andre i fx skolen.

hmmm cece
jeg tror at vi efterhånden alle er enig om at det ikke er alle børn der er helt velopdragen og at der er forstyrelser rundt omkring pga dem, men mon ikke det emne så ER uddebateret!
Jeg har selv to børn, jeg ville ikke acceptere at mine børn opførte som nævnt, men jeg må da indrømme at det kan ske at de er uartige, men så griber jeg da ind og egentlig tror jeg at alle forældre gør sit bedste, efter bedste evne, så skal vi så ikke bare lade det emne hvile :O)
hilsen cece

Uddebatteret A2.
Det er da herligt, at du forstår både at lade børn være børn og at tage hensyn til omverdenen. Men jeg bliver lidt irriteret over, at du beslutter, at emnet besværlige børn er uddebatteret.
Det handler jo vist ikke om dig og dine børn.
Desuden er der åbenbart mange, der har uheldige oplevelser med ligegyldige forældre, så det må vel stadig være nødvendigt at prøve at råbe dem op.

:o) jimmy_pop_ali
Hej.
Det er da en sand fornøjelse at læse dit saglige, velbegrundede og koncise indlæg.
Måske du kunne give nogen af de andre (wanna-be)debattører kursus udi den smukke kunst? ;o)

Sommerhilsen, Jimmy....

Tak A2.
Men er nu ingen kursus-giver. Laver også indlæg med rodet indhold og mængder af slå-fejl ;o)