børn med flere mænd

børn med flere mænd Ægte kærlighed
Hvis man har tre børn med tre forskellige mænd, så er der mange der rynker på næsen og synes at man er læt på tråden.

Er det ok at have børn med flere forskellige mænd?

Det må da være Ok piablack
Det må da være OK, at have børn med 3 forskellige mænd, det er jo sket, så må det bedste jo komme ud af det.
Det er synd, at der for børnenes vedkommende, er en stor forskel på, hvordan barnets far tager sig af det enkelte børn. Nogle har et kolossalt godt forhold til sit barn, andre ikke.
Vi hr i familien, et barn, som foretager sig utroligt meget med sin datter, mens hendes søsters far aldrig gør noget. Det er synd for den lille.

Desuden har vi en mor der har 4 børn, med godt nok tre forskellige mænd, men det er kun fordi der er et hold tvillinger, så er der da to der har den samme far.
Fordomme vil altid være til sted, men er børnene først født, drejer det sig selvfølgelig om, at få det bedste ud af det.

fordomme :-)) anonym*
kvinder som er sammen gud ved hvor mange mænd.. . ikke anses for billig... fordi hun har intet bevis for sin omgang..( måske endda fået et par aborter)

Dem som vælger få forhold, men får børn i disse må virkelig have været løse på tråden :-))

Det handler altså som folks fordomme og livlige fantasi, når de tror, at dem med børn med flere forskellige er billige.

Jeg har selv et tre børn med tre forskellige ( er enlig mor) Ham jeg fik det sidste barn med har 4- børn med 3 forskellige... Er han ikke en fandens tyr ? ;-))

vh. anonym*

Ps. fordi jeg er enlig har jeg ikke haft sex siden april sidste år... der kan du se hvor billig jeg er. - Jeg gider ikke sex med tilfældige.

det må de jo maj74britt
selv om.. jeg har tre børn med forskellige fædre. indrømmet så var det ikke planen, men det er man ikke altid selv herre over.. jeg kender da mig selv om ved jeg ikke er løs på tråden. jeg er trofast men hurtig.. Jeg er rendt ind i en forelskelse, hvor det slog benene væk under mig.. og jeg troede også det holdt, men han blev meget forskrækket da jeg blev gravid og flygtede.. jeg er sammen med faderen til den 3. og er da sikker på det holder..

men har en kvinde flere børn med flere fædre er man vel tilbøjelig til at tænke at hun ikke har en skid styr på noget.....

Jeg har to veninder med henholdsvis 3 og 4 børn og det ar alle med forskellige fædre,, tilsammen har vi altså 10 børn med 10 fædre.... vi bliver vel betragtet som nogen tæver.. hygge hygge

Ja, og nej... Hopalong
Nu kan der jo være mange grunde til at det er blevet sådan, men generelt bør verdenen jo være lige til med far, mor og børn...

At have 3 børn med 3 forskellige mænd stiller meget store krav til moderen (hvis hun har alle 3 boende), og har hun en ny (og måske fjerde mand) i sit liv stiller det også krav til ham...

Jeg tvivler dog på at der er så mange mennesker som kan imødekomme sådanne krav... Både som mor og som fjerde mand...

S'føli :-) itechno
Jeg er selv en heldig mor til 3 dejlige drenge og de har hver deres far...og hvorfor skulle det ikke være ok :-) Bare børnene har et godt liv :-)

God sommer!!

Itechno

apropos maj74britt
kort fortalt: mit første forhold 9 år hvorefter jeg fødte vores datter og flyttede, går ca. 1,5 år før jeg møder en ny mand og ingen sex i mellemtiden, bliver gravid og han flygter da jeg er 4 mån. henne, føder min 2. datter... erfarer efterfølgende at folk taler om at jeg er billig , luder og en omgangstøs... TAK... jeg har været sammen med 2 forskellige mænd på 10 år og jeg var kærester med dem??????????

urtoligt ikk` :-) anonym*
Man kan sgu da kun ryste på hovedet.

Men jeg slogs med de samme fordomme .-)

Man skal bare huske, at man godt selv ved, hvad man er .-)

vh anonym*

Nej selvfølgelig ikke umotiveret
Denne dyriske adfærd med at parre sig med en masse hanner, hører ikke til i et civiliseret samfund.

Det skal du jo sige anonym
Åbenbart ikke en tilhænger af kernefamilien.
Sådan en gang hippievrøvl.

Hvis. Anonym
Du har 3 børn med 3 forskellige mænd !..... så burde du nok begynde at bruge hovedet mere end underlivet !.

Gammel opfattelse batmann
Grunden til at vi er monogame er af praktiske grunde. Da vi var afhængige af at der skulle jages efter føde af manden samtidig med at kvinden gikr og passede børn for at sikre slegtens viderførelse.
Det er ligesom ikke sådan situationen ser ud idag.
Så det er mere "normalt" at have flere partnere gennem livet.
Forøvrigt ved vi jo ikke om det "bare" har vist sig efter et stykke tid at man ikke passer sammen
selv om man drømte om at være sammen resten af livet.

Lad være med at dømme nogen på et for løst grundlag.

Det er OK
(har du en kæreste for tiden ;))

du kender ikke historien anonym*
men fordomme har du vist rigeligt af :-)

Fordommene Jgm
har vel i dette tilfælde vist sig at være korrekte.

smil Hovsa da
jeg har også børn med to fædre, men de er voksne nu- altså børnene.
personligt er jeg glad for ikke selv at være skilmissebarn så det er jo lidt dobbelt moralsk :-)

Helt yt dulkis
efter at have læst den her tråd, kan jeg da godt se jeg er helt umulig kikset og yt.

Jeg har tre børn men Een mand!!!

Men jeg er dælem..... glad for at jeg ikke skal have tre forskellige ex´er i mit liv og få den weekend- sommerferie- for ikke at snakke om julplanlægning til at gå op i en højere enhed.

Min dybeste respekt!! Hvordan i alverden klarer i det?

Jeg havde aldrig forestillet mig anonym*
at skulle have børn med flere forskellige.

Den første var et uheld, men jeg kunne ikke vælge en abort, jeg var 24 år.. Jeg har et rigtigt godt forhold til faren, det samarbejde fungere perfekt. Barnet bor hos faren men er ofte hos mig

Den anden blev psykisk syg... hvilket umuliggjorde at vi kunne blive sammen.

I mit tilfælde handler det om at den trejde mand skred, da jeg var i 7 måned og jeg har aldrig set eller hørt fra ham siden.. og jeg ved ikke hvorfor eller hvad der skete.. Han talte altid om ansvar og pligter... men øh.. det viste sig jo ikke at holde stik og han har så også 4 (måske 5)
børn med 3-4 kvinder. Sandheden kommer altid frem :-)

....Det har været så traumatisk at blive forladt under en graviditet - men det handler om at gøre det bedste udfra situationen.

Man er ikke altid herre over om man bliver alene med børn.....
Det eneste der gør mig vred er, at mænd omkostningsfrit kan planlægge børn og så slå hånden af dem og så kan kvinden stå med hele ansvaret alene.... og et hvordan barnet kommer til at have det ang. at det`s far ikke er der og elsker det... må guderne vide.

NEJ... jeg skal ikke have flere børn...... og jeg er ikke og har aldrig været billig!!

hvorfor ikke? moster grethe
Livet former sig forskelligt - så der kan vel ikke svares ja eller nej på dit spørgsmål, så så længe man til en hver tid får barn med sin egen mand/kæreste er det vel ok! - Jeg synes ikke det er ok at få børn med andres mænd, - eller tilfældige mænd. - Det hensyn skylder man barnet!

Men det er sikkert besværligt at holde styr på 3-4 familiers kalendere :)

er ikke altid lige nemt maj74britt
men med lidt god vilje, lykkes det som regel.. er da også heldig at det kun er 2 ex´er.. den ene hader jeg som pesten og den anden er nu min bedste ven.. de er dog begge engagerede fædre og det fungere ok..

kære umotiverede maj74britt
jeg vil håbe at du bare en enkelt gang giver dig selv lov til at slippe hæmningerne og nyde livets goder... der er da en grund til at vi mennesker er udstyret med evne til at nyde formeringen.. det er langt fra alle arter forundt..

hvordan det maj74britt
det må du da gerne lige forklare... jeg mener ikke nogen har bevist noget, andet end der kommer en lille svinsk anonym kommentar en gang i mellem.. jeg tror også jeg ville gemme mig med så grim holdning til mine medmennesker..

Er der ingen der tænker på børnene? dr.bob
Jeg kan godt blive forarget. Ikke på grund af kvinden eller manden har haft sex med hinanden eller 70 andre.
Det er ligesom om straks man møder en ny mand/kvinde efter et forhold som heller ikke er gået så skal man dæleme straks have sig et nyt barn.Det er jo sååå yndigt og så kan det være med til at fasttømre og besegle vort forhold. Glem det. Et forhold som ikke fungerer 110 % godt vil aldrig komme til at fungere med børn indblandet.
Så bliver man skilt igen og endnu et barn uden familie. Jeg synes det er synd for børnene. Generelt noget rod.
Forestil jer et rod : En kvinde med tre børn med tre mænd møder en mand med tre børn med tre kvinder. Disse kvinder og mænd de har dem med har også et par børn med et par andre mænd og kvinder. Hvem er nu søskende, halvsøskende, kvartsøskende osv. Kender en familie der har det sådan. Drengen som mine børn kommer sammen med har 9 søskende af forskellig karat. Håber de selv kan finde ud af det. Men det bliver svært at være rollemodel for kernefamilien !!!!!!!!!

ja, du har ret anonym*
Kunne jeg gøre det om med den erfaring, jeg har i dag. Da tror jeg ikke jeg havde valgt at blive gravid og få børn.

Fodi der ingen som er villig til at arbejde for at et forhold skal kunne fungere. Der er for meget klarklud-princip over forhold nu om dage.

vh anonym*

- man bliver klog af skade men sjældent rig

Jeg overvejer også ikke at indgå i et forhold, så længe mine børn er små, da de ikke skal præsenteres for den ene og den anden. De har dog kun mødt den mindstes far, men han forsvandt og jeg har ikke kunne forklare dem hvorfor.
Jeg har sagt at nogen gange kommer der mennesker ind i ens liv, nogengange går de igen og nogengange møder man dem senere i livet.

Tøjte Fjabspas
Så er hun sgu' en tøjte, der ikke kan finde den rigtige mand eller holde på ham !

hvad kalder man så en mand anonymous
der spreder sin gener til højre og venstre og ikke kan finde ud at at være hos Èn kvinde ?

Man kalder ham en anonym
ludermand.

Erfaring Gerhardt Grünbaum
Har du erfaring i det du kalder "ludermænd" ?

Hvordan føles det ?

Signalværdi Spejderen
Er det ikke et signal om, at der er blevet bollet en hel del rundt.

Står jeg overfor sådan en situation, læser jeg den som et hippieagtigt udtryk for manglende evne til at holde fast i et forhold/en partner og måske udtryk for at være sexuelt billig dvs. at have kastet sin krop ukritisk i grams på tilfældige mænd.

Mine alarmklokker ringer i hvert fald over for situationen. Man ønsker jo ikke at være et tilfældigt nummer i serien af dem, der har været oppe at sprøjte i skeden.

Næppe nogen god egenskab, hvis man kikker efter partner.

For mig ville det betyde et fravalg, da jeg ikke ønsker en partner, der har bollet for meget rundt. Derudover ønsker jeg selv at lægge sæd til familiens børn. Det er unaturligt at opfostre andres mænds børn, det kan de sgu' sig gøre.

Hvor er de gode dyder iøvrigt blevet af ?

Kan tøserne ikke opføre sig ansvarligt, indtil de finder den rigtige mand.

Lidt kækt kan man sige: Hvorfor købe en brugt bil, hvis man kan få en ny.

Nemlig Gerhardt
Løs på tråden.

Det er ikke godt hvis man vil finde ny partner.

Nemmest er det nok at gå målrettet efter en partner der også har flere kuld børn.

elendigt gæst
elendigt. Du burde have et kyskhedsbælte så du ikke gik og viftede med din s....