Børn med i butikkerne.

Børn med i butikkerne. Mor til to
Kære medborgere, forældre, og ikke-forældre.

Nu nærmer vi os igen en højtid hvor vi ikke kan komme udenom at vi oftere skal i butikkerne, og der skal handles ind, købes gaver, osv osv..

Men - så kommer "problemet".

Jeg er en kvinde på 28 år, med to børn på henholdsvis 2 1/2 år og 7 mdr.Jeg er på barsel, og nyder mine dejlige børn.

Men; jeg syntes ofte man som forældre oplever en irritation fra andre kunder i butikkerne når man har sine børn med ud at handle. ofte får barnevognen lige et "puf" af en gammel tandløs gnaven mand, så barnet der ellers sov så godt vågner op og begynder at græde, eller man kan høre folk højlydt komme med spidse bemærkninger om at nu er der "IGEN en af de der hjemmegående husmødre uden job der har slæbt hele menageriet med!"

Jeg har også selv været yngre og haft den indstilling at "så lad dog de fucking møgunger blive hjemme" men sådan tænker jeg bare ikke længere.
For når man selv har stiftet familie, så bliver man klar over at det til tider faktisk er nødvendigt at tage sine børn med.
For det første kan det faktisk være hyggeligt med en lille strøgtur, hvor den lille sidder der i barnevognen med sunde røde kinder og kikker ud på verden, og for det andet, så kan man jo altså ikke lade sine børn blive hjemme alene, og det er jo langtfra os alle der har et hold bedsteforældre eller andre, lige inden for rækkevidde som kan træde til som barnepige.

Bare fordi man er blevet forældre betyder det vel ikke at det ikke længere er tilladt at gå i butikker og købe julegaver.
Ofte syntes jeg faktisk at jeg personligt gør hvad jeg kan for ikke at "jorde" nogen eller noget med min barnevogn ;-) men til gengæld oplever jeg tit i november og december at butikkerne bugner med varer, så der er anlagt (alt for) smalle stier rundt i biksen, så det er umuligt at komme rundt.

Problemet vil altid være her, der er altid nogen af jer derude der vil blive irriteret over at vi "absolut skal slæbe ungerne med"... jamen for f....., skulle vi efterlade dem i bilen??!

Selvfølgelig er det da langt det nemmeste at handle uden børn, det gør jeg også hvis jeg har muligheden for det, men nogengange må i bare forstå at det altså kan være nødvendigt at tage børnene med.

Men bare rolig, mig støder i ikke på, mine 21 julegaver ER købt, så jeg skal ikke forstyrre dig i køen i Magasin eller Imerco eller Bilka, eller hvor du gør dine juleindkøb.

Bare en tanke herfra.C",)

Mor til to.

Tænk Far til to
..det kan jeg ikke genkende. Nu er mine børn store, men jeg kan da tydeligt huske, da de var i barnevogn. Tværtimod fik de da meget sød opmærksomhed fra andre butiks-kunder der LIGE skulle hen og se barnet i vognen.

selvfølgelig Mor til to
har jeg også positive oplevelser indimellem, men desværre syntes jeg at der er en del der er lidt gnavne. Derfor er jeg så tidligt færdig med mine gaveindkøb i år, simpelthen for at slippe for brok. smil.
Mit indlæg var også bare en tanke til dem der normalt plejer at brokke sig...måske tænker de lige lidt på moderen/faderen til barnet eller børnene..
god dag til dig,
og tak for dit synspunkt.

hej.

Kender det Paw1
Kender det. Jeg ved også når jeg en enkelt gang eller to har været i byen med en af mine søstre, at folk skubber og siger "folk og deres barnevogne" - ja men hvad skal en lille mor/far gøre når barselsovlov er slut og børnene skal hentes på vej hjem fra arbejde - og man lige skal have nogle varer med hjem fra byen. Jeg forstår dig. God dag.

ENIG! maggie22
Jeg kan ikke være mere enig med dig. Jeg har en stor dreng på 4 år og en lille "ny" på 9 mdr. Jeg har dem begge med, da jeg er enlig. Jeg har enda gjort vores "brug af plads" mindre, ved at købe sådan et "trinbræt", som man sætter på barnevognen, til den store, så jeg har samling på tropperne. Alligevel har jeg oplevet at folk MASER sig forbi i køen, hvorefter jeg udbryder: HEY! OM BAG I!..... Hvorefter de kigger underligt på en og siger: Stod du i kø!? (HALLO!???) JA! jeg STOD faktisk i kø og du unne vel IKKE undgå at se OS når vi fylder så meget, VEL?... (ggg De bliver så flove at de PÆNT lister om bag ved igen... Al magt til dem der TØR og råbe op!)
Men jo... JEg har også gentagende gange stået med et barn der snork sov, indtil folk "vælter" forbi en mens de råber højlydt "SE DER ER EN BABY!"... (Som om vi var rumvæsner.....)

Jeg shopper altid i formiddagstimerne, så undgår jeg de fleste sammenstød

mvh: Den klemte fam.

HØRT! jannien
Du har så evigt ret. Alt for ofte er jeg udsat for det samme.

Forleden var jeg i Føtex med den mindste. Kun 5 dage gammel lå han og sov sødt i barnevognsliften, som jeg havde placeret på tværs af indkøbsvognen. Det er nu engang den eneste måde, jeg kan handle med et spædbarn "på slæb".

Jeg stod stilfærdigt og studerede udvalget af amme-BHer. Pludselig spurgte en yngre dame, med meget skarp stemme: "Skal du forbi, eller hvad?". Jeg blev helt paf, og fik fremstammet, at det måske nok var en god ide, at jeg kom videre. "Ja", sagde hun, "du fylder jo temmelig meget!".
Jo tak skal du ellers ha´, tænkte jeg, men fik desværre aldrig fortalt hende, at jeg jo egentlig var i min gode ret til at studere BHer, ligesom jeg jo ikke havde gjort hende noget. ØV!

Jeg bliver så ærgerlig, når sådan noget sker. Heldigvis havde jeg ikke min store datter med, for det var gået galt. Men jeg oplever ofte episoder, der minder om det du også har beskrevet.

Lad dog Ninus
ungerne blive hjemme. De er til mas for dig og andre. Ungerne skal ikke fylde op i butikkerne- og de lugter. UFFFFFF

Hvorfor jannien
handler du ikke bare på nettet. Så er du fri for vores børn!

Ninus Paw1
Er du dum eller hvad? Det er altså ikke altid muligt for mødre at nå at aflvere børnene hjemme. De har altså også først fri fra arbejde kl. 16 som dig. Man tager ikke hjem og afleverer dem for at tage ud og købe ind derefter. Desværre.
For så får den 2½ årige først aftensmad efter 20.00.

Jamen når nu jr.m
Det er sådan at det er jeres synspunkt, så håber jeg da i kan tåle en lille kommentar.

generelt mener jeg da det er ok at have ungerne med i byen, det var vi andre vel også den gang vi var mindre, men jeg synes at mentaliteten blandt forældre har ændret sig de seneste år, da der er kommet meget prestige i og have børn igen.
Feks. i dag hvor jeg kommer gående en tur på fortovet i byen hvor jeg handler, der kommer så 2. stk mødre med arvingen liggende i hver sin barnevogn side om side hen af fortovet. Men tror at de kører bag hinanden når de møde mig eller andre....nææææ nejjj her kommer vi og se vores fine vogn og unger....og så må jeg og andre ellers hoppe ud på vejen........Det er den slags ting i skulle tænke på når i møder nogle som er sure indimellem.
Og det er jo ikke den eneste gang, faktisk hvergang man møder denne flok af unge mødre som er ude og trave med deres mødre gruppe........som om at de har første ret mv.

Mvh
Jr.m

forstår ikke iampersson
Det har jeg aldrig været ude for, tværtimod mødte/møder jeg mange smil og små "nik" til min lille datter når hun står i indkøbsvognen og pludrer, jah nu snakker hun mere og synger og hygger sig i det hele taget på indkøbsturen.

Det må tyll
sgu da være dig der er dum,da jeg var knægt gik min mor hjemme ved min søster og mig indtil vi var gammel nok til at komme i skole,men uha det går ikke idag,hvor man skal havde en stor villa,sommerhus,2 biler og vovse

Vor herre bevares! Mor til 0
Jeg er HELT uenig! Jeg mener ikke De skal have ret til at optage 2m² gulvplads bare fordi De har valgt at tage Deres uopdragne yngel med ud i butikkerne hvor vi allesammen burde kunne deles ligeligt om den sparsomme plads. Når dertil lægges at disse vogne også gerne er fyldte med irriterende skrigeballonner, som Hr. Olsen også er inde på i sit indlæg, så er jeg ved at have fået nok allerede! Der er stress nok på i denne tid og det bliver jo ikke nemmere i julemånederne. Jeg syntes også det er en frækhed at stille det op som om at folk med vilje går ind i den der kampvogn De møder op med allevegne bare for at genere dig! Det er skide egoistisk KUN at tænke på sit eget velbefindende - der er altså også andre kunder der skal til - HVIS ellers det er muligt for Deres latterlige vogn! Ud af butikkerne med dem og lad så iøvrigt det yngel blive hjemme så vi normale mennesker slipper for at også at skulle væmmes ved at se Deres ækle ansigtstræk gentaget mere end een gang - det er _alt_ rigeligt. Og afslutningsvis - tarveligt indlæg der spiller på den forsmåede enlige mor! Er det for at vække medynk at De indrykker sådant? Den får De ihvertfald ikke af mig - jeg skal personligt gøre hvad jeg kan for at spærre alle til rådighed stående arealer og døre for Dem indtil De lærer at der er andre i verden end De og øvrige egoistiske mødre med deres ækle rotteyngel. Men det er jo et meget typisk træk ved forældre som generelt ikke syntes at fatte at det ikke er *hele* verden der deler deres begejstring for deres afkoms skønhed.

I håbet om en pladsfyldt og god' jul.

Mona Henriksen

Ha, ha, ha anonym
Grineren!!! Er du på stoffer Fru. Henriksen????

Nix... dommeren
Hun har bare været i Netto og få småpenge tilbage... ;o)

Eller tyll
også er hun træt af at høre og se på de uopdragne møgunger ligesom mange andre mennesker og som andre skriver at de er nødt til at tage dem på hverdagen?,hvorfor helvede er der så fyldt med disse helveds-yngel lørdag formiddag,hvor forældre udemærket ved at der stoppet med mennesker

... hmmm
Med tiden er jeg også blevet meget irriteret på flere folk med deres børn. Jeg bliver ellers normalt ikke så let sur, og siger aldrig noget til folk, selv når de irriterer mig. Jeg ved godt alle børn og forældre ikke er sådan, og at nogen faktisk virkelig prøver at tage hensyn til andre. Men jeg har bare oplevet så mange gange, hvor ligegyldige folk med deres børn kan være. Det virker som om de overhovedet ikke har overskudet til at opdrage børnene, og sige noget til dem. Der var engang en unge der blev så hysterisk, ved ikke over hvad, at han rendte hen til mig, da jeg stod i nærheden, og slog mig! Moren sagde bare "så stopper du" eller sådan noget. Og hvor ofte oplever man ikke at ungerne kommer rendende med en is i hånden, smat, lige ud på ens bukser? Og forældrene lader som om de ikke ser det. Beklager, men jeg har altså ikke overskudet til (og heller ikke ansvaret for) at rende og holde øje med andre folks børn, det er fx derfor jeg selv har fravalgt børn. Og den med fortovet som en anden også nævner. Nogen gange går de to ved siden af hinanden, og andre gange er der kun en, men som så har valgt at fylde begge fortove, ved at gå lige i midten, med sin barnevogn, og vi andre er forvist til vejen. Jeg oplever også tit børn der render og leger, eller er skrubhysteriske, og måske render efter hinanden, de render ind mellem folks ben, og tager nogengange fat i en, og man er tit ved at vælte dem omkuld eller træde på dem, når de ligger og er faldet på gulvet. Det kan ikke være rigtigt at børn i et supermarked skal have lov til at opføre sig, som om de var på lejepladsen, hvor vi andre faktisk skal være opmærksomme på dem, når nu forældrene ikke er det. Igen, jeg ved godt at alle forældre ikke er sådan, men alle de oplevelser gør altså en ret så negativ mht. børn.

Små børn er en plage kaiogkaren
når de i forståelig nysgerrighed roder og undersøger alt. Forleden i en butik stod to små piger i 4-5 års alderen og læste i en billedbog. Jeg undrede mig og sagde, kan du læse, nej sagde hun, jeg kan den udenad.

Måske er de voksne problemet jørgensen
(Uopdraget yngel, latterlige vogne, irriterende skrigeballonner, kampvogne, "vi normale mennesker"! - jeg skal personligt gøre hvad jeg kan for at spærre alle til rådighed stående arealer!)
Hvis der er nogen der er uopdragne, egoistiske, og fuldstændig uvidende, så er det da vist dig! Jeg vil nødig møde dig i butikken. Jeg kan lige forstille mig, hvordan du var, da du var barn.

Lav forskellige åbningstider. En glad far.
Jeg synes de forskellige forretninger skal lave forskellige åbninstider til alle os ikke ens mennesker.
F.eks.:
Pensionister mellem kl.9-12 på lige datoer.
så de ikke spærrer indgangen for alle os andre med deres snakken en halv meter inden for døren.
Og de skal alligevel hjem og spise og sove middagssøvn efter denne tid.
Rollator-folket mellem 9-12 på ulige datoer
da det er det samme med disse som pensionisterne,
Så kan vi andre travle mennesker måske komme til at handle uden at måtte vente til de har fået talt færdigt,vi skal jo alligevel først have fri fra arbejde.

Der burde tyll
være jer som forældre,der kunne sørge for at opdrage jeres helvedsyngel ordenligt

Børnenes skyld ! dommeren
En stor del af debattørerne mener åbenbart at kaoset er børnenes skyld...
Bevares, jeg syntes da selv at børn af og til går over stregen i supermarkeder, men når der ikke lige er børnene at brokke sig over, så er der bare noget andet...
Parkeringspladsen, flaskeautomaten, ingen vogne, kassedamen, udsolgte ugetilbud den sidste dag i ugen... Tolerancen er allerede langt under nulpunktet før at de hysteriske møder det første barn...
Hvorfor tænker de hysteriske sig ikke lidt mere om og ligger deres indkøb udenfor spidsbelastningerne ?
Supermarkeder er åbne for ALLE, også børn, og de fleste i op imod 80 timer om ugen...
Men nej... Nogle skal absolut ud og klynke lørdag efter lørdag...

Lær jer selv at finde det rigtige handletidspunkt for jer, og få lidt styr på blodtrykket !

God idé abo
Skolebørn ... kun mellen 11:35 og 11:55 .. jeg gider ikke se dem 5 gange om dagen.

Alm. mennesker højst én gang om dagen .. hvorfor f.... skal de komme 5 gange og købe én ting, hver gang - tidsrøvere!

Alkoholikerne bedes købe alle deres 20 guldøl a en gang ikke 20 gange iløbet af dagen .. og deres ulækre flasker bedes de vaske først.

Mellem 11 og 13:30 er nok det bedste tidspunkt for folk med rollatore og barnevogne, samt alle spørgejørgenerne. Tidligere er vi igang med at fylde op og spærrer derfor gangene med varer.

Langsomtgående SKAL ikke komme efter 15:30!

Enlige uden børn bedes komme mellem 18 og 19, så er alle børnefamiler igang med affodringen. Og på tidspunkt har butikspersonalet været på arbejde i 10 - 11 timer og gider ikke se på dem og omvendt.

Lugtende mænd og kvinder skal slet ikke have lov at komme ind førend de er blevet spulet rene.

Og jeg har også prøvet folks ondskabsfulde behandling af børn og deres forældre .. længe leve et smil fra et spædbarn ..

Jeg foretrækker til enhver tid et glad lille barn fremfor en højrøvet, egoistisk voksen.

børn i butikken jacob.lykke
så må du til at købe julegaver på internettet, der kan du iøvrigt også gøre dine hverdags indkøb, så står du ikke i vejen for os andre længere, tak.

haha ej, når folk har barnevogn med i bilka kan det ikke genere mig, da deres gange er brede nok til man kan komme forbi alligevel.
men når de partout skal have den største barnevogn med ind i en lille imerco, hvor pladsen i forvejen er al for trang, ja så generer det mig. men ville aldrig finde på at "puffe" til barnevognen eller lignende.
hvorfor bruger man ikke de små klapvogne? er det for koldt? det kunne jeg forestille mig.

mh Jacob

Verden er fyldt med sure folk........ Britt
Kan ikke sige andet end at ligegyldigt om man har børn med eller ej, så render man altid ind i én eller anden mavesur idiot, som kan finde noget at brokke sig over. Vi er en nation af usympatiske, forkælede og super-egocentrerede røvhuller der ikke har alvorligere problemer at gå op i end hvad der beskrives på denne side. Det hele handler om MIG og alle de andre er dumme og i vejen!
Jeg har selv to små børn og en gang imellem er det altså nødvendigt at slæbe dem med i supermarkedet selv om det ikke altid er sjovt for hverken mig eller dem, og selv om jeg så vidt muligt forsøger at undgå det. Jeg gør mit yderste for at få dem til at opføre sig pænt, men børn er nu engang børn og ikke altid sådan at kontrollere. Men hvis vi forældre generelt var lidt bedre til at holde styr på vores poder og dermed ikke levede op til alle børnehadernes fordomme om vores "helvedesyngel", så kunne det være det blev lettere for alle parter.
Uanset hvad man gør vil der dog altid være nogen der opsøger konflikten - sølle eksistenser hvis liv er så indholdsløst at de ser sig nødsaget til at brokke sig over alt! Bær over med dem og ryst på hovedet......."god dag til dig også" plejer at være et godt svar til forstokkede mennesker!

Så du synes altså... Jenna
det er i orden at børnene får lov at opføre sig som de har lyst til? Du synes det er rimeligt at de vælter rundt på gulvet, så man er ved at falde over dem? Du synes at det er fint nok at de hyler og skriger så man tror det er en grisestald man er i, uden at forældrene siger det mindste til dem? Du synes altså at det er hyggeligt, når folk overhovedet ikke kan styre deres børn, og de får lov til alt, lige meget hvem eller hvad det så end går ud over? Ville du blive sur hvis jeg tog to hunde med i Føtex, og de løb rundt og gøede, rendte ind i dig og væltede ting? Ville det også være i orden? Vi snakker ikke om forældre med børn, som kan styre dem, vi snakker om forældre med børn, som ikke kan styre dem. Vi snakker ikke om en baby der ligger i en barnevogn, vi snakker om børn der vælter rundt som forstyrrede aber med damp (jeg gør i hvert fald) eller forældre som slet ingen hensyn viser, over for andre, som har ligeså meget ret til at være der, som de selv har.

Der er ikke noget at gøre ved, at der ingen parkeringspladser er, eller at der ikke er nogen vogne. Og at ugens tilbud er udsolgt, hvad kan man gøre ved det? Men det forhindrer vel ikke folk i at i det mindste sige noget til deres børn, når de bliver for meget? Hvordan hænger manglende indkøbsvogne, og sure kassedamer sammen med det? Og så er det for øvrigt ikke kun om lørdagen, at jeg oplever hysterieske børn i supermakeder, det kan være når som helst. Man kan se at selv forældrene er trætte af børnenes opførsel, hvad skulle så få mig til at gå og smile og grine og være ihh så lykkelig, når selv forældrene ikke engang kan holde deres egne børn ud? Det er altså ikke mine børn, og ikke min opgave at gå og finde mig i, hvad de nu finder på, det er kun forældrenes.

en barnevogn ... mor til 1+en på vej
fylder vel ikke mere end en kundevogn??? (hvis man handler i supermarkeder)...men det er måske ikke der problemmet ligger?? Kan sagtens se problemmet hvis man skulle ind i en special forretning....men så skulle kunder med mange poser Fyldt med julegaver og kunder med deres indkøbsvogne vel heller ikke have adgang..For de fulder der lige så meget...

Du har da ret... dommeren
Og som jeg også skrev i mit indlæg, så bliver det da også for meget for mig engang imellem...
Vi er faktisk grundlæggende enige...
Parkering, kassedame, osv. kan vi jo ikke gøre noget ved. Derfor irriterer disse ting ikke dig, eller mig.
Forskellen er bare at sidste faktor, altså børnene, irriterer dig, men ikke mig...
Dit argument om ikke at lade sig irritere over noget som man ikke kan gøre noget ved, deler vi...
Børnene kan vi heller ikke gøre noget ved, hvorfor er argumentet så pludselig ikke validt mere for dig i dette tilfælde ?

Du lader dig irritere over at forældrene ikke gør noget ved børnene, men ikke over at ugens tilbud er udsoldt mandag middag... Der er jo også et menneske bag denne fejl, trods alt !

Det er et by-fænomen Metromand
hvor fol ikke kan favne over så meget som på landet.

Nogen af jer? Mor til 1.
Du skriver "...der er altid nogen af jer derude der vil blive irriteret..."

Husk lige, at du selv har været en af "jer" der engang blev irriteret. Måske skulle du istedet tænke på, at det snart bliver deres egen tur til at skubbe rundt på barnevognene, og mon ikke de så får en snert af dårlig samvittighed over at have opførst sig så dårligt?

Er selv mor til 1 enkelt, der for længst har droppet barnevognen, men jeg kan sagtens huske den tid. Det er helt tilbage til dengang hvorbarselsorloven kun var ½ år, så jeg havde ret hurtigt ikke engang mulighed for at handle i de mere stille dagtimer.

Jeg syntes egentlig ikke at problemet var så stort. De sureste jeg mødte var gamle mænd med rolator. Men de har jo den undskyldning at de givetvis aldrig selv har oplevet hvad det vil sige at være afhængig af små børn døgnet rundt. Desuden har de sikkert lidt alzheimers, så de kan næppe kende forskel på en barnevogn og en indkøbsvogn.

Anyway - barnevogne fylder omtrendt det samme som en indkøbsvogn. Nogen er ret gode til at stille indkøbsvognen ind til siden, andre kan bare ikke finde ud af, at gangene er til os alle sammen. Det samme gør sig gældende med barnevogne. Der er næppe nogen der skubber til din barnevogn, hvis den ikke står i vejen.

Selv handler jeg så vidt muligt kun med kurv - på den måde kan jeg ikke komme til at efterlade min vogn hvor den generer andre, og jeg undgår desuden impulskøb. Det er der simpelthen ikke plads til i kurven.

Og til sidst: Hvis du vil forandre verden, skal du starte med kvinden i spejlet.

forandre verden?? mor til to
og starte med kvinden i spejlet!??

Javel ja. Dvs at jeg som indtil nu altid holder tilbage for andre der maser sig ind foran min barnevogn, skal så fra nu at bare promte kører op i hælen på dem, og sige "åhh hov da, det var søøøørme ikk med vilje søde"
og nu hvor jeg sætter barnevognen helt ind til siden i butikkerne, eller efterlader den udenfor, ja så må jeg jo bare slæbe den med ind i imerco og fylde hele "stien" derinde, så kvinder som du bliver tilfredse!!
For sådan ville "verden" se ud hvis jeg ændrede kvinden i spejlet.

Tror vist ikke liiige du fik læst mit indlæg ordentligt lille skat!

tak for jeres synspunkter Mor til to
Det er og bliver et emne der kan dele befolkningen i to..

Anyway så er jeg som skrevet i mit første indlæg færdig med juleshopperiet for denne gang, heldigvis, for der er da bestemt nogen af jer jeg næppe har lyst til at møde derude i julehelvedet! C",)

Der var dog et af jeres indlæg man rent faktisk fik lidt ud af; den med at have en box med hvori der er lidt lækkert, gulerødder, rosiner og.lign. Min søn er dog endnu så lille at han ikke kan mestrsådanne "madder", men til min datter kunne ideen bruges! *SS*

Men stadig hjælper det ikke på de sure vrisne ansigter.

Men jeg vil give en af de sidste debbatører ret, det er nok mest et storby-fænomen. Det var værrer før vi flyttede end nu, hvor vi bor i et lille idyllisk hus på landet, med jeg fik en tydelig opfattelse af at det altså stadig forekommer i sidste uge hvor jeg havde vovet mig ud og handle i den "storby" jeg flyttede fra.

Hurra for at bo på landet! grin.

Hilsen en mor til to, der ønsker jer alle, forældre eller ej, en hyggelig og (børne)problemfri jul, smil.

Folk skal da.. Jenna
have lov at brokke sig til en, over det tilbud, det bliver bare ikke mig der brokker mig, for jeg er revnende ligeglad. Du skriver man ikke kan gøre noget ved børnene, men er du da ikke enig i, at det er for dårligt, at forældrene ikke prøver at stoppe børnene, når de farer rundt i butikken, så man er ved at falde over dem, og de er ved at vælte alting? Burde jeg finde mig i, at forældrene intet gør, og at det så bare tilfældigvis går ud over mig? Selvfølgelig kan man da gøre noget ved, hvordan børn opfører sig, det er netop forældrenes ansvar.

De vrisne ansigter abo
prøv at byde dem en gulerod eller en rosin ... måske hjælper det!

"Lille skat"? Mor til en
Jeg er ikke din lille skat!

OG du fik vist ikke engang selv læst dit indlæg ordentligt.

Du har selv været en af de hysteriske duller der himlede over barnevogne. Men lige så snart du selv hænger på den, så skal alle bare gå til side for dig.

Jeg påpeger bare, at jeg mener ikke problemet er så stort. Jeg har ikke engang antydet, at det måske er dig der bare fylder lidt rigligt, men du føler dig åbenbart truffet.

Og jeg mener stadig, at vil du ændre verden, skal du starte med kvinden i spejlet. Du kunne jo evt. lægge arrogancen lidt væk, og droppe udtryk som "lille skat"!

Næste gang jeg ser en med en barnevogn, vil jeg give føren af den et veltilrettelagt "los i røven" med min indkøbskurv, i håb om det er dig. Ja for jeg kunne ikke drømme om at sparke/skubbe til en barnevogn. Det er jo barnet skyld at moren er en arrogant skiderik der tror hun ejer det hele.

Det får man bøder for i USA! sanessa
Nu er vores butikker jo heller ikke indrettet som dem i USA og vores kultur er ikke sådan...ENDNU!

Med indførslen af regioner i stedet for amter, der skifter den danske kultur over i at taænke meget større. Der skal tiltrækkes mange flere kunder, på meget mere koncentreret plads, så indtjening pr. investeret samt tjent krone bliver større. Det giver større indkøbscentre...og mødre med barnevogne er mere end velkomne...HVEMSOMHELST er velkomne...bare de har nogle penge, eller noget godt at sige om bixen!

Så små Imerco-butikker og lignende har fået sin dødsdom...sikekrt en langsom og pinefuld en...og måske omstilling og tilpasning indenfor nogle andre rammer, men som vi kender dem idag...der dør de. Det er min spådom ihvertfald.

Du er lige så intolerant... sanessa
som dem du opponerer imod.

Det gør jo ingen forskel om du stå på den ene aller den anden side af et moderskab, hvis man ikke kan tolerere de andre i butikken af en eller anden årsag.

Jeg synes sure og inmtolerante hoveder SKAL have lov at være der! Hvis man udelukkede dem, så bekræfter, man dem jo netop i at nogen bør udelukkes. Og sådan er det bare ikke.

Unger og mødre med barnevogn skal IHVERTFALD have lov til at være der...men det de lærer af alle de sure hoveder...det er at være sur selv. Så selvfølgelig råber og skriger ungerne... Mor bliver jo skide frusreret og påvirket af den modstand hun oplever... Det forplanter sig til ungerne. Når det er sådan hver gang...jamen så er der joi ikke noget at sige til at ungerne forbinder indkøbssituationen med den stemning.

Mor har ansvar for at vende situationen. Min datter har en knægt der lige er belevt to år og en datter på 9 mdr. Hun har bare totalt overskuddet til at smile til de sure hoveder...og tilgive dem, der ikke ved hvordan det er at være hende! Hendes unger hysler og skriger ikke...de hygger sig. Har været med, og tavst beundret hendes måde at håndtere den situation.

Dengang det var mig der havde små...der kunne jeg sgu ikke gennemskue situationen...ligesom du heller ikke kan. Men det har jeg lært sidenhen...blandt andet ved at se min datters elegante facon!

Vi er allesammen en del af en indkøbskultur...jo mere vi køber, jo bedre omsætning for den enkelte forretningsdrivende...men også som helhed i samfundet...vi støtter hinanden! Så der SKAL være plads til os allesammen. Det skal du tage dybt ind i dig, og tilgiv dem der ikke har plads til andre...de er jo små mennesker. Vær større...det er mit råd. Det giver meget mere fred og harmoni.

the end of the world is near jacob.lykke
passer mig egentlig udemærket, så kan de sørge for at der er plads nok til at vi kan komme rundt...

og nej, tror din dommedags profeti slår fejl. det er jo netop en af de ting vi danskere så godt kan lide. strøget, gågaden kald det hvad du vil, men tror næppe den vil forsvinde. den vil helt sikkert ændre sig, fx i vejle hvor de laver en del af gågaden om til et slags storcenter, men der vil der jo stadig være små butikker i - hvilket de selvfølgelig også har i USA - hvor folk ikke kan komme rundt med deres barnevogne. men så kan de jo netop bruge en klapvogn, når det nu alligevel er indenfor og barnet ikke vil fryse af den grund :D lård jeg er klog ;)

mh Jacob

Gu' er du så ;o) sanessa
Skide klåw! Og jeg tror du har ret.

Her hvor jeg bor er vi dødstolte af vores gågade og vores meget berømte torv der er spækket med butikker. om onsdagen og om lørdagen hele året rundt er der marked på torvet...så kan man købe alt mulig knald...OG OST for ikke det skal være løgn ;o)

Men jeg ved allerede nu ligger der ansøgninger i de forskellige teksniske udvalg rundt omkring i kommunerne...Der skal jo ændres i kommunernes planer om områdernes anvendelse (hvad f* er det nu det hedder? Lokalplan tror jeg....) , men storcentre vil skyde op overalt i højere grad end i dag.

Og yepper...så vil der være plads til alle...sure og smalle og dem der kan lalle ;o)

hmm ihhh
og hun handlede aldrig ind !! idiot ...
hjemmegående eller ej, der skal stadig handles og børnene kan altså ikke være alene hjemme i den alder

nemmerlig jacob.lykke
præcis. og tror netop, som de gør i vejle, disse storcentre i større og større omfang vil være en del af gågaden.

det lyder da hyggeligt med sådan et marked, men bliver det ikke for meget når det er hver lørdag?

mh Jacob

Kan jeg ikke vurdere sanessa
Det er hver onsdag og hver lørdag...lidt vildt ik? Men folk her i byen har gjort sådan i årevis...og så er argumentet: "jamen sådan har vi altid gjort, det skal blive ved sådan"...ingen har vist taget stilling til om de KAN undvære det.

Jeg deltager ikke ret meget i det...Jeg kan lide at købe friske bær, ost og æg...du ved det hjemmeavlede og hjemmelavede, men glasting, og gamle vinyler med Gustav Winkler er altså ligemeget ;o)

hjemmelavede vinyler jacob.lykke
hehe just præcis. men hvis blot der er opbakning til det, er det jo fint.

da de startede på vejle by night og det viste sig at være en succes, kunne de ikke få nok, så til sidst var der ikke mange der kom, for man havde næsten lige været til det.
det har de heldigvis lavet om på nu.

mh Jacob

Jamen dog.... solline
Fru. Mona Henriksen dog. Hvilket ben har De da fået ud af sengen. Det var dog en forfærdelig masse grimme ord og sætninger, dine fingre kan skrive. Jeg må indrømme, at jeg er helt målløs og væltet af stolen. Jeg tilhænger af, at alle har ret til en mening om ting, men lige nu er det helt begravet af undren. Undren over at du kan have sådan en følelse overfor Danmarks nye, små borgere og deres forældre. En barnevogn fylder lige så meget som en alm. indkøbsvogn og en barnevogn er lige så bred som en rullestol samt rollator. Så pladsmangel pga. en barnevogn holder ikke stik. Der skal være plads til alle i en butik. Og set fra den lidt mere pædagogiske side, så lærer vore nye, små medborgere en hulens masse ved at komme med på indkøbstur. Så jeg kan da godt forstå, at en forælder tager sit barn med ud at handle. Også selvom den anden forælder sidder derhjemme. Så kære fru. Henriksen, jeg håber De i morgen får det rette ben ud af sengen. Det er ikke sundt for Dem, at være så sur og indædt...

Hej lille ven mor til to
om jeg kalder dig "lille skat" er jeg vist selv herre over... kunne sagtens finde en masse primitive grimme gloser, men hvorfor?
føler du dig dybt krænket over at blive kaldt lille skat.??!! *GG* (godt!)

Jeg glæder mig allerede til at møde dig en dag og få et lille klap bagi af din indkøbskurv C",)

Jo, jeg har skam læst mit eget indlæg, kender faktisk kvinden bag indlægget ret godt, så jeg tror om nogen , at jeg godt ved hvad jeg mener mht det jeg har skrevet. ;-)

Men ved du hvad - lille skat - , dette bliver sidste gang jeg gider kommentere dig, for dit blodtryk må være nær bristepunktet nu..

Fortsat rigtig god dag til dig, Gnavpot.

Hilsen en medborger

Du tager helt fejl Anonym
Som du har taget med så meget andet.

Det er ingen sag at konstatere, at du kun lytter til dine egne behov. Kan godt forstå så mange skubber til din barnevogn. Får sgu helt lyst til at sparke til den næste jeg møder, bare for at understrege hvor uvigtige mødre er. Du tror du er verdens navle. Det er du ikke. Du er intet.

Fortsæt bare dine fornærmelser - som om de har nogen effekt.

Det er ufatteligt let at konstatere at du hellere bruger ukvemsord overfor dem du ikke kan magte i en saglig diskussion. Sådan går det med uudannede personager. De har simpelthen ikke overskud til andre end sig selv. Egoismen lever i bedste velgående.

Lille ynkelige jammerlige parodi på en mor/kvinde/medborger: Du er så intetsigende, det er derfor folk sparker til din barnevogn.

Og vær helt sikker på, at den dag du får min indkøbskurv i røven, er du ikke i tvivl om, hvad der lige skete der.

Kransekage abo
Brug en god marcipan med højt mandelindhold, æggehvider samt sukker. Cirka 250 g marcipan, 100 g sukker og et bæger med æggehvide ... blandingen varmes til cirka 40 grader, kagerne formes efter smag på pladen til oven og bages til let gyldne.

Kan pyntes med glasur.