Børn med svigtene forældre

Børn med svigtene forældre qqq
Hej derude

Er der nogle der ved hvor mange mennesker der vokser op helt uden at kende den ene af sine forældre?

Jeg vil opfordre alle til at tænke på gamle klassekammerater, venner, familie, kolleger osv. og venligst fortæl hvor mange du kender, der er opvokset uden kontakt til den ene forældre. Venligst også oplys om det var mor eller far der svigtede. På forhånd tak.

Nej... Men ved da at... dommeren
I disse julefrokost-tider, så er der en hel del børn som kun opnår at blive til aborter... På grund af en svigtende mor...

Ja heller en abort anonym q
en et barn der ikke bliver født til glæde og lykke. Og hvorfor er det kun lige moderen der skal svines til her. Hvad med manden, har han ikke et ansvar også??

Jeg blev for mange år anonym
siden forelsket i en fyr, som havde haft en utrygbarndom. Han kom ud af en temmelig rig og konservativ familie, hvor penge, magt og titel betød meget. Hans far og mor blev skilt, da han var ca. 8 år. Hans far har været gift ca. 5 gange siden han blev skilt fra hans mor. Hans far var en gammel hustyran, som kun tænkte mig sine egne interesser, og så havde han også alkoholproblemer.
I hans barndom arbejdede hans familie meget, og var sjældent hjemme. Efter skilsmissen fra hans mor, blev hans far mere ustabil og svigtede ham.

Fyren jeg kendte begyndte at ryge hash og drikke øl, som 13 årige, og var blev adfærdsvansklig. Det var en virkelighedsflugt fra en utrygbarndom, og problemer med mobning og vold i skolen, da han har skiftet skole mange gange, da han tit blev udsat for tæsk og mobning.

Han fik en psykisk sygdom, og havde et blandingsmisbrug af alkohol og stoffer. Jeg kunne desværre ikke magte hans problemer, da han også kunne blive meget aggresiv og voldelig, så jeg var nød til at bryde forholdet, da jeg kunne klare det længere.

Mangel på kærlighed i barndommen og fadersvigt, har været skyld i hans virkelighedsflugt, og et råb om nødhjælp. For det var noget han snakkede meget om, når vi var sammen. Så derfor havde jeg forståelse for hans følelser. Men jeg havde svært ved at hjælpe med hans familieproblemer. Jeg kommer selv ud af en tryg middelklasse familie, og er ikke selv skilsmisse barn. Så han var også lidt misundelig over, at jeg havde en stabil og tryg familie.

Så fordi man er opvokset i en velhavende konservativ familie, er ikke ensbetydende med, at man har haft en god og tryg barndom. De der arbejder meget, for at have råd til et luksusliv, svigter også deres børn, da de sjældent er hjemme, da de er mere gifte med deres arbejdsplads end deres ægtefælle. De vælger arbejde, penge og statussymboler fremfor tid til familielivet, og tid til børnenes interesser.

Jeg er vokset op i en middelklassefamilie, hvor der tit skulle spares, og der var ikke råd til at rejse på ferie og købe dyre mærkevarer. Vi har ikke sultet, og der har været god tid til familielivet. Der var altid tid til at spise morgenmad og aftensmad sammen. Min far havde faste arbejdstider i en bank, og havde fri kl.16.00, så vi viste hvornår han kom hjem, og havde faste spisetider kl. 17.30. I min familie betyder familieværdierne mere end dyre statussymboler. Man kan godt have en god barndom selvom man ikke er Millionær.

ja, hvorfor er det Rødstrømpen
kun kvindernes ansvar??, at beskytte sig mod uønsket graviditet. Hvis en kvinde og en mand har sex sammen til en julefrokost, så har de vel begge 50% ansvar for at beskytte sig imod uønsket graviditet, hiv, aids og andre kønssygdomme.

Så til alle mænd og kvinder HUSK KONDOMERNE til julefrokosten og andre frække stævnemøder. Kun tåber frygter ikke utroskab, uønsket graviditet, hiv, aids og andre kønssygdomme. Begge partere har et medanvar for at forebygge disse problemer.

Manden ? dommeren
Han har vel ikke et ansvar før at den dag kommer hvor han reelt kan kræve at tage et ansvar !

Indtil da ligger alle beslutninger i moders skød !

Og du vil vel give mig ret i at ansvaret følger beslutningstageren, eller er det en undtagelse i denne debat, som den eneste i samfundet ?

og når det sker alligevel... dommeren
Har de så også begge retten til at beslutte ?
Eller frafalder dit 50/50 koncept der ?

Mange lala
Jeg har kendt og kender stadig mange, men helt tal på det har jeg ikke.
Grunden til det er at jeg selv var en af de svigtede, her var det bare begge forældre der ikke fungerede.
Jeg har selv børn, og ved ikke en pokkers masse om hvordan de skal há det, men jeg ved rigtigt meget om hvordan de ikke skal há det, og ingen af mine to bliver svigtet af mig.