Børn og satanisme

Børn og satanisme sally.christensen
Min søn på 11 år, kom igår hjem fra bibloiteket med en bog om satanisme. [:O]

Han er meget videbegærlig og vi snakkede sidste dag om gud og hvad han efter sigende har skabt. Min søn sagde at han ikke troede på det, så nu vil han nok læse om det lige modsatte.

Jeg er selv ikke troende, men præger ikke børnene med det, for de skal selv en dag finde ud af hvad de tror på, men ligefrem komme hjem med en bog om satanisme.

Ja ja, jeg håber bare det er en lille dille. [;)]

månen

Jeg husker...... Løvemor
da jeg var i den alder og måske lidt yngre, da var jeg også meget interesseret i Vampyrer, varulve og Frankensteins Monster.

Lad dog drengen læse om fænomenet. Det er sikkert vældigt sundt. Det er da et vildt spændende emne.

Har du ikke set De fortabte Sjæles Ø?

Gå med ham, sæt dig ind i tingene sammen med ham. Børn åbner nye døre og i får endnu mere at snakke om [:)]

Løvemor

De fortabte sjæles ø sally.christensen
Har jeg set sammen med ungerne. Den er bare rigtig spændende.

Jo han låner også bøger om vampyrer og alt mulig andet og ser også meget i tv sammen med os.

Det eneste der kan skræmme ham er den serie der hedder X-files. Bare han hører melodien er han ved at gå i panik. Det er for meget for ham. Sååå den ser vi ikke, øv.

månen

Så er han ikke...... Løvemor
så rå som Løveungen (min datter 12 år) Hun ser gerne X-files, Araknofobi, Jaws og Deep Blue Sea, med stor fryd.

Nys har vi fundet på at se Ondskabens øjne og Hannibal trilogien i det hele taget [;)]

Det er bare spændende. Selvom det godt kan virke forstyrende, da det ikke er alt det lille hoved forstår.[:)]

Nå men vi er også lidt underlige, måske skyldes det at vi er blevet lidt hårdhudede af alt det vi har været igennem sammen [:$]

Nå men jeg synes du skal tage det stille og roligt, interessen for det under/overjordiske fortager sig......Med mindre det bliver en besættelse [:D]

Løvemor

Araknofobi sally.christensen
Haha, han er panisk angst for edderkopper, men den der film eight lægget freaks (stavet forkert) elsker han at se, men det er også mere en komedie.

Hvis det blive en besættelse for ham.....så skal jeg dælme besætte ham [:D]. Det okkulte må han i så fald vente med til han er flyttet hjemmefra. [;)]

månen

Børn har brug for eventyr og fantasi dulkis
- men jeg tror i bevæger Jer på en vej, der er risikofyldt for bagslag. Det er som om, alt er interessant, bare det ikke lige er bibelhistorie.

- Man bliver nok ikke troende af at se X-files, men får ungerne ikke den nødvendige åndelige føde, så giver de sig alle til at lede, før eller siden. Har de så aldrig stiftet bekendskab med eller håndteret nogen form for religiøsitet, så er de nemme ofre for de der lover dem alt fra evigt liv til rent vand, der gør dem sygdomsfrie, hvis de er fan af Tom Cruise.

- De nemmeste, overhovedet er at give dem en vis form for gudelighed ind med modermælken. Lær dem fadervor. Det er godt at have, når flyet styrter ned og i andre situationer, der giver behov for højere magter end moar.

- Gør dem ikke til lette ofre for eksempelvis Sjansen og hans slæng.

- Og så slemt er det vel ikke at lære dem noget bibelhistorie, der trods alt er en del af grundstenene i vores kulturarv.

?!??! anonym
Fadervor skulle redde en fra et flystyrt?? WTF?? Har jeg godt nok aldrig oplevet før.

Kristendommen er da præcis det samme propaganda og manipulation som JH, SC kirken, Faderhuset (Bare tag samtlige religioner) benytter sig af, det er et regelsæt for et samfund for 2000 år siden der var for stort til at kunne overleve på empati men som var for småt til at udvikle demokratiet. Alt religion er et sæt love der skulle forhindre datidens kriminelle i at udvikle sig alt for kraftigt.

Lad knægten suge til sig, jo mere han ved jo mere beskyttet er han for kirkernes indvirkning.

Tag det roligt...... Løvemor
kære Dulkis.

Moderen siger jo netop at han ikke tror på alt det religiøse, derfor vil han nu undersøge noget om satanisme!

Det synes jeg da egentlig er en meget fin vinkel at have på det. Uden det behøver at gå over i ren djævelskab.

Hvis han ikke tror på bibelhistorien, så er det vel fordi han ved noget om det. 11 år, så har han da haft om det i skolen.

Så vidt jeg er belæst, var vi hedenske indtil det 8 - 9 århundrede efter Kristus. Så en ældgammel kulturarv kan du vel næppe kalde bibelhistorien i Danmark!?

Det positive er da at drengen ønsker at fordybe sig i emnet og ikke bare siger "Nu tror jeg ikke længere på Gud, i stedet tror jeg på Satan!"

Engang imellem hjælper eder og forbandelser altså mere på psyken end bønner [;)]

Løvemor

du har anonym
Ikke noget, at være nervøs for.

Din søn tror ikke på en gud, ergo kan han heller ikke tro på det modsatte, ægte satanister, tror nemlig på både himmel og helved.

så mon ikke det bare er en dille for ham, det tror jeg.

Hvad sgu´ p.o.t
Fanden i helvede??`??? Han sku passe satans børn....

"Kristendommen er da præcis det samme propaganda og manipulation som JH, SC kirken, Faderhuset (Bare tag samtlige religioner) benytter sig af"

Må man så tilføje ateisme, politik, krig og alt andet i livet der indeholder manipulation og propaganda. At "religion er et sæt love der skulle forhindre datidens kriminelle i at udvikle sig alt for kraftigt" er din måde at manipulere religion fordi du ikke ønsker eller har sat dig ind i det. Kirken var faktisk skyld i at fattige mennesker kunne få noget at spise, og et forgangs eksempel på vor tids velfærds samfund. At vi ikke længere tror fuld og fast på kristendom er jo fordi vi har fundet en anden tro.... videnskaben.
Reddes fra et flystyrt kan fadervor ikke, (blev ej heller nævnt) men når DU står i dødens port, kan det være en trøst at tro på noget der er større end livet....TRO mig gg

Tja NoBody
hvad hjælper så et fader vor hvis flyet styrter ned??? Ikke en dut hjælper det... Jeg tror ikke på nogen form for en Gud, jeg er "deltids" Buddhist (og hvis man tager budhismens ord og samligner dem med det der står i biblen og koranen så er de to bøger skrevet ud fra buddhas visdom og budhismen er trods alt 2500 år gl) og her hjælper det mig at kunne sige et mantra hvis flyet styrter ned, for dø det skal vi alle uanset hvem eller hvad man tror på og derfor er det rart at have forenet sig med den tanke (ikke fordi jeg går og afventer døden) men det har gjort mit liv lettere at leve nøjagtig som den sidste dag på en charterrejse hvor man kun venter på at komme hjem, den dag nyder man mere end de andre dage... Og nej Buddha er ikke en gud men betyder den oplyste og alle kan indeholde en buddha... Lad knægten læse om Satan ligesom han ville læse om Gud, Allah eller Zeus, det er jo kun bøger der er blevet skrevet ud fra kirkens mænd for godt befindende (f.eks. blev kvinderne undertrygt i flere 100 år pga biblens ord, hekse afbrænding osv bare fordi nogle mænd ikke ønskede at kvinden skulle få magt og derfor er der kun en kvinde der er blevet godt omtalt i biblen Jomfru Maria men efter min mening har jo bedrevet utroskab ved at lade sig besvanger af en gud)

Læs nu det jeg skriver dulkis
- det handle ikke om redning....[:D]

Jeg er fuldstændig rolig dulkis
- men det er der ikke mange af de forældre, der skal have deres børn ud fra Moon-bevægelsen der er.

- Med hensyn til kulturarv, så læs lige efter engang til!!

han er bare nysgerrig sillamus unlogged
og vær du blot glad for det... det er svært at vælge hvad man skal tro på, hvis man kun kender en af mulighederne. jeg gjorde det samme i en alder af 13, så slap du bare heelt af.

Børns nysgerrighed..... Løvemor
er en Gud's gave til de voksne. Hvordan skulle vi ellers holde vores paratviden i form?

En mor der er bekymret over drengens nysgerrighed, bliver da helt sikkert beroliget af at du begynder at tale om unge mennesker der ikke kan vikles ud af Moon bevægelsen [:/]

Jeg forstod udemærket hvad du skrev om kulturarv første gang. Men vores kulturarv består altså ikke kun af kristen tro og kirken, masser af hedensk historie og "vantro" er gået forud for den kultur vi har idag og du får det til at lyde som om vi aldrig har troet på andet end Gud [:|]

Misforstå mig endelig ikke. Løveungen er døbt og skal hvis hun stadig er troende konfirmeres. I den forbindelse spurgte hun mig om hun får en Nonfirmation, hvis hun ikke vil konfirmeres!

Se det synes jeg er en udvanding af traditioner, tro og kulturarv. Så svaret var NEJ [;)]

Vi var faktisk i kirke så sent som forrige lørdag, da vi ventede på Falck og mens vi ventede smuttede vi lige ind og så Rude kirke. Det holder vi begge meget af.

Men derfor kan man jo godt synes at andre religioner, satanisme og okkulte eller overnaturlige ting er spændende eller.......?

Løvemor

Læs nu det jeg skriver p.o.t
Det gjorde mit heller ikke....[;)]