børn presses

børn presses den fattige
nej jeg er ikke fattig , men bliver det dælemig hvis mine unger skal have det nyeste nye hele tiden, når de bliver ældre .

jeg hører hele tiden forældre som har ældre børn snakke om at deres børn presses ud i at købe nye mobiltelefoner , misssixty osv..osv hele tiden eller bliver de mobbet .


hvordan er det gået så galt at det pludselig er det som betyder noget ? jeg husker det ikke sådan fra min egen skolegang ....

hvorfor har børn ikke som f.eks i england skoleuniformer så det ikke mere handler om tøjet , men om barnets personlighed .

og hvorfor bandlyser lærerne ikke de åndsvage mobiltelefoner .... det er da så enkelt , men det er ligesom at der er nogen forældre der lægger for dagen at deres børn skal have det nyeste nye hele tiden ,
personligt synes jeg det ødelægger meget , hvad mener du ?

Mange skoler har forbud LærerindenHolme
Mod at have mobilen med i skolen. Tal med skolen og påpeg problemet.

Du er måske økonomisk fattig Holger
men åndelig rig, og har fuldstændig ret.

Jeg giver dig fuldstændig ret! hannah1
Gå til skoleinspektøren og kræv mobiler væk fra skolen. Mange skoler har indført regler omkring dette.
Jeg ville ihvertfald heller ikke finde mig i det.

Omkring skoleuniformer, ved jeg ikke, om det er en god idé. Men jeg forstår dig så godt.
Jeg har en datter, der begyndte i børnehaveklasse i år, og allerede nu kan jeg se, at mange børn går i mærketøj og har de "rigtige" cykler, etc. Men man bestemmer jo selv, selv om det kan være et enormt pres. Og som lærer kan jeg godt fortælle dig, at det ikke bliver bedre i de ældre klasser. Desværre!! :(

Hej, hej ...

dejligt at se den fattige
at nogen er enige, men hvad er det der gør at danmark ikke har en skolepolitik omkring uniformer.
for ikke mange dage siden sad en lille pige og græd fordi hun havde fået et sæt på med røde prikker , pigerne i hendes klasse drillede hende med at hun lignede en mariehøne ...

hun hører til de helt små klasser . så jeg tør slet ikke tænke på hvad der sker når de bliver ældre .

i har ret i at man kan stå igennem det håde pres når børnene plager om tingene , men i sidste ende går det jo ud over barnet hvis man ikke giver dem , det de ønsker i form af mobning fra de andre ...
sikke da nogen tilstande vi har ...

men kunne godt tænke mig at vide om debatten om skoleuniformer aldrig har været oppe og vende --- er det nogen der ved det ?

enig anonym
..skoleuniformer... hm jo, men folk vil nok anse det for at være et indgreb i deres personlige frihed. Så der skal gode argumenter på bordet. Synes jeg nu også der allerede er men de er ikke lige synlige for alle.

.... og mobiltelefoner er noget lort i skolen... de smsèr i stedet for at tale sammen og kameramobil i et omklædningsrum er ikke smart.. godt mobningsmiddel.

Men folk hader forbud og begrænsinger... men har samtidig har nogle svært ved at håndtere frihed. min vudering.

vh anonym

debatten om skoleuniformer anonym
har flere gange været oppe her på debatten... men mener at huske, at kun få syntes det var en god ide på trods af argumenterne.

Der er da et eller andet galt, hannah1
hvis man ikke kan sende sit barn i skole af angst for, at det skal blive mobbet. Det er simpelthen et must, at lærerne omkring den enkelte klasse får indarbejdet en solidaritets- og fællesskabsfølelse overfor kammeraterne i den enkelte klasse. Det har jeg altid gjort som klasselærer, og det er skønt at se, hvordan helt små børn bakker op om hinanden. Men det kræver, at man taler ud om positive og negative ting helt fra de starter i skole. Men, altså, det kan lade sig gøre. Stil krav til skole og lærere!!!

Hej, hej ;)

Tis er godt bilbo sækker
dræb dine børn