Børn skal holdes som kæledyr

Børn skal holdes som kæledyr Mamma Mia
Lesbiske i kø for at få børn, står der på forsiden af Jyllands Posten i dag.

Lesbiske er ikke anderledes end andre kvinder. Hvis de ville overvinde deres modvilje imod mænd, kan de få deres egne børn, lige som andre, og det samme gælder, med modsatte fortegn, homoseksuelle mænd. Hvorfor skal de opdrage andre menneskers børn, når de selv er i stand til at få dem? Det er bedre at give dem en hundehvalp, når de ikke er villige til at betale prisen for at få deres egne børn.

Jeg er helt anonym
Enig i det du skriver, kan ikke forstå at mennesker som bevidst har valgt en livsstil, hvor det af naturens vegne er umuligt at få børn, at de skal havde lov til at blive insimineret eller adopterer, lebiske kvinder, må bare ud og sprede ben på samme måde som andre kvinder gør for at blive gravid

Børnenes opvækst. Mamma Mia
De kan ikke undgå at få et ambivalent forhold til det seksuelle.

opvækts på forældrenes præmisser ?!?!?! ice69
Nej, det mener jeg ikke lesbiske skal have lov til. Det er jo at udsætte et uskyldigt barn i et dilema fra fødsel af. Derudover er det vel ikke for sjov at 80% af alle Psykopater har haft en dominerende mor og intet fadersymbol. jeg mener heller ikke bøsser skal have lov til at adoptere børn. Det er jo ikke forældrene det kommer an på, men derimod de børn der bliver "offer" for forældrenes seksuallitet, tænk på hvilken opvækts de skal gå igennem, hvis man ser på samtidens syn af bøsser og lesbiske.

Jamen jeg er helt enig. Mamma Mia
En lovgivning der tillader sådanne ting reducerer i virkeligheden spædbørn til noget der ligner kæledyr. Hvis man vil have børn må man også kunne tage det ansvar der hører med til at være forældre. Barnets karakter som voksen dannes i barndommen. Derfor er det så vigtigt at et barn vokser op under gode, sunde og naturlige forhold.

Jamen altså LLo
Hvorfor skulle lesbiske have modvilje imod mænd?
Mamma Mia siger jeg bare...