Børnechecken redder min ferie !

Børnechecken redder min ferie ! frede-rikke
Er det sådan du tænker eller hvad bruger du pengene til?

Nyt tøj til dig selv, måske en enkelt taske til barnet? Hvorfor ser jeg så mange forældre i disse dage drøne rundt og bruge penge på ”voksenting”?
Er det tilfældigheder, eller taler de rygter jeg hører sandt? Nemlig, at det er vi voksne, der får mest ud af den gode ”Schlüter check” ??

hmmmm l8s
jeg bruger checken på min dreng prøv at smutte i hogm så kan du se de bliver også brugt på børn. mvh charlotte

Hmmm rimtursen
Nu har jeg ikke selv børn, men jeg kan da forestille mig, at forældrene køber ind til børnene når det er nødvendigt og så måske selv giver afkald på nogle ting indtil børnchecken kommer?

Det er hvad jeg selv ville have gjort. :)

Flere damer i byen nimbuto
Der er markant flere kvinder i byen lige efter børnechecken er sendt rundt.

Okay..... frede-rikke
Det lyder fa.... da interessant! Nu er jeg ikke til damer - vil meget hellere en enlig mand!!

Har du indtryk af, at det er enlige mødre, der nu er kommet til penge???

Da jeg var ung... mandaabenraa
... skulle jeg i byen når de fik børnepenge.
Så var der mange at danse med på SVANEN....og på de andre danse restaurationer.

Mon ikke de fleste Tove
enlige forsørgere får pengene overført til budgetkontoen? Jeg gør ihvertfald, så egentlig mærker vi ikke noget til børnepengene præcis på denne dato - men det letter budgettet på årsbasis.

Hvornår? fyldmig
er det lige børnechecken falder?
har lige betalt min søns mors el-regning på 2000.-
...damn, hun tog mig igen....

Ja det Mig Lilly
Har hun da vist ;-)
Børne checken kom vel idag nemlig :-)
Kommer 20. jan. april. juli og Okt

Børnecheck... En mor
Jeg har min børnecheck indlagt i budgetkontoen. Jeg får den overhovedet ikke i hånden.
- så den lever vi ganske almindeligt af.

Til gengæld får min datter tøj og sko når det er nødvendigt. Kan jo ikke sige til hende....: Desværre du må gå uden sko indtil vi får checken om et par måneder:-)

Tror faktisk der er rigtig mange ( både enlige og par) der lader den indgå som almindelig forbrug.

For mit vedkommende betøder det i kr. og øre at vi næsten har 1000 kr mere om måneden at leve for - hvilke er et stort beløb for mig som enlig mor.

....også selv om jeg har et job og "sund" økonomi.

Til gengæld syntes jeg at børnechecken skulle være indtægtsbestemt.
Mener det er "urimeligt" at familier med indkomster der er helt vilde, får denne check.
Bedre at kunne hjælpe dem det er nødvendigt for.

Hilsen en mor

I dag frede-rikke
Jeg mener bestemt, det er idag, den er kommet og nu er det weekend. SUK...så er der nok mange enlige fædre i byen, eller hvad?

Hvis det er rigtigt, hvad du siger, synes jeg godt nok hun burde skamme sig, for du betaler vel også børnepenge til drengen?

Jamen.. En mor
Du har enten råd eller lyst til at betale hendes regning siden du gør det !
Så pyt da med at hun har fået en check i dag - måske køber hun så tøj/mad/forlystelser eller andet til barnet for checken.

Du kunne have valgt at sige : Jeg køber for et par tusind tøj til VORES barn, så betaler du selv lige den regning.

Hilsen en mor

Elregning frede-rikke
Ja, jeg tror også, det er den gode `fyldmig´ der har ligget, som han har redt, selv om jeg nu har ondt af ham!

Good 4 U lagermann
Min hjerteligste lykønskning.

Lagermann

Ved jeg ikke..... lagermann
Det er svært at sige, da jeg ikke har set skyggen af den slags guldregn i mange år. De følger børnene, og da de bor hos deres mor er det naturligvis rigtigt at hun får dem.

Jeg ved dog at hun bruger pengene på mine børn, og så kan jeg jo bare være glad.

Mvh Lagermann

Der er mange enlige mødre... lagermann
...som kort tid efter "insemineringen" gav fyren et spark, og nu kan de så høste frugterne i form af børnepengene. Lyder jeg hård? Det er utroligt mange kvinder som kort tid efter de har fået barn, at de bliver enlige mødre.

Og jeg kan love dig for at de får brugt de penge. Sætter en veninde til at passe afkommet, og styrter sig så ud i nattelivet.

Ikke fordi jeg har noget imod det, men nu spurgte du jo :o)

Mvh Lagermann

tja.. mutter
Jeg bruger pengene til mit barn, nu har han lige fået alt det tøj han skal bruge så denne gang er det et nyt værelse da han er blevet alt for stor til at have et baby værelse.

Børnecheckens historie britzen
Før 1972 eller der omkring, havde børnefamilier en stører skattefordel end lønmodtagere uden børn, ud fra den tanke, at opfostre nye samfundsborgere (kommende skatteydere ;D)var af vigtighed for samfundet -

Som jeg engang fik det forklaret (det er længe siden, så jeg husker ikke korrekte datoer og år)
Tog man denne skattefordel væk i 1972, efter Schlutter, med stavefejl i hans navn ;D kom til, valgte den siddende regering så at kompenserer for foringelsen, ved at opfinde børnechecken -

Man kan sige at denne kvartalslige check er et tilskud til forældrene til deres udgifter ved at have børn, de penge er ikke defineret til børnene, den kaldes kun børnechecken pga at det er folk med børn, der modtager den -

Børn skal have de ting de har brug for i det daglige, vel ikke kun hver tredie måned og hvordan andre forvalter det, syntes jeg er deres egen sag, nogle tager den store indkøbstur når pengene kommer, med tøj og sko som skal holde de næste 3 måneder, andre har den lagt ind i budgettet, andre igen giver den til deres børn som tøjpenge eller som lommepenge, alt efter hvor meget de har råd til -

Hos os går den ind i det daglige forbrug, for vores yngste, som nu er den eneste hjemmeboende får, dagligt, hvad hun har brug for -

mvh
guller

BørneFAMILIEydelse. Anonym børnefamilieydelsemo...
Checken er til børnefamilien. Ikke til barnet.

Hvad familien bruger pengene på, burde ikke interessere dig. Fuldkommen ligesom du kan være fuldstændig ligeglad med hvad familien i øvrigt bruger deres midler på.

Du er velkommen til at bekymre dig om hvorvidt lille Peter har varmt tøj på om vinteren og om lille Mette nu også får mad hver dag... Men hvis de basale ting er i orden, kommer det ikke dig ved om familien køber tøj til børnene når det er nødvendigt, eller om de gør det en gang i kvartalet.

Hvad jeg så engang!!! frede-rikke
Ved du hvad jeg så engang?? Jeg boede i nærheden af Jesperhus og sparede altid sammen til et årskort. Det var sådan et dejligt sted at tage hen med "ungerne", når alt blev for trist og ensomt i den lille "soveby" jeg boede i. Det gjorde jeg også efter min skilsmisse. Jeg havde ikke tænkt på at børnechecken lige var kommet! Den røg jo bare i banken. Det var weekend og vi pakkede grilltasken og tog afsted. Ind i Jesperhus og mine tre "småunger" morede sig gevaldigt. Der var en familie, somalsk tror jeg, jeg forstod ikke, hvordan de kunne få råd til at komme derind. 2 voksne og 7 børn, indtil det pludselig gik op for mig, at de jo lige havde fået udbetalt omkring 30.000 i børnecheck!!

Administrationen koster Anonym
Problemet er at administrationen koster 4 gange så meget som man kan spare, ved at gøre checken indtægtsbestemt.

Desuden: Det er i relativt kort tid de får den check, og eftersom de i forvejen skæpper væsentligt mere i fælleskassen, så lad dem dog få det latterlige lille beløb.

penge er penge CasinoJANE
Det er da hamrende ligegyldigt hvad pengene blir brugt til. Børn i dagens Danmark (langt de fleste ihvertfald) får hvad de har brug for NÅR de har brug for det - og ikke når pengene kommer på en check fra Staten.

Iøvrigt falder de penge jo helt forkert feks. i forhold til årstidernes skiften. Sommertøjet er købt og det for tidligt at købe efterårstøjet. Men hvis man har skolesøgende børn er der jo også nok at bruge dem til her til august. Feks skal min datter have en ny skoletaske og en ny cykel.

Og nu vi er ved det... Så synes jeg det er vanvittigt at man får flest penge til de helt små babyer, end til de store teenagebørn. JEG ved godt hvem der dyrest i tøj og sko.

Tak min ven frede-rikke
Tak Lager..., du er nu altid så rar. Nu bliver der ikke rigtig nogen ferie denne gang. Fik pludselig en bilregning*gg*

Ja... frede-rikke
Det samme her. Jeg har lige fået den yngste hjem fra efterskole. Det var tre års børnechecks der røg der. SUK

Til Anonyme..... frede-rikke
Jeg forstår godt du vil være anonym….så er det også ligesom nemmere at være ubehøvlet, ikke også.
Der er mange ting der interesserer mig og kunne jeg få lov til at kigge ind i dit hoved, ville det også interessere mig!
Jeg bekymrer mig ikke om Peter og Mette., dem kender jeg ikke. Det overlader jeg til de, der kender dem.
Var der et eller andet i mit indlæg der pludselig fik forældregenet til at vågne til dåd, eller følte du dig bare truffet dybt?

Når jeg læser dit indlæg tænker jeg, ”ja, ja, ingen er jo forpligtiget ud over sine evner”

Og markant flere. Anonym
Af begge køn på bodegaen, efter udbetaling af børnechekken !.

Du har ret frede-rikke
Ja, det synes jeg du har ret i. Det med de store børn er de "dyreste" Gad vide, hvorfor det egentlig er sådan??

undskyld men jeg venter på du svarer mig britzen
Er du uenig med det jeg har svaret dig med ?

mvh
guller

Aha !. Anonym
En proffesional nasser.....

Svar til guller frede-rikke
Jamen guller. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal svare på. Alt det historiske, kendte jeg ikke. Det lyder meget rigtig i mine ører.
Med hensyn til det andet, kan jeg da kun give dig ret. Hvis børn ikke mangler noget, kan folk da gøre som de lyster. Men vi kender jo alle og har set måske med egne øjne, at der faktisk er børn der mangler, både i det daglige og i tiden omkring børnecheckens komme. Samtidig hører jeg også mange bebrejdende ord om børnechecken, at den ikke kommer til sin ret eller bliver udbetalt til folk der ikke har brug for den. Jeg ved, hvad jeg selv gør, hvad man gør i min omgangskreds og så ved jeg f. eks hvad du gør? Jeg synes faktisk den børnecheck er misundt af mange og udskældt af flere.
Besvarer det dit spørgsmål?

Ja ;D britzen
Og du har ret i at den er meget udskældt og misundt -

Dem om det -

Men jeg er også klar over at, der er børn som ikke får det de har brug for og forældre, der bruger pengene på andre ting end deres børn, det gør de også i det daglige -

Dem syntes jeg skulle have udbetalt checken i naturalier til børnene f.eks men det er nok også en løsning, som vil skabe ramaskrig over det ganske land -

;D
guller

Naturalier!! frede-rikke
Den går ikke søde guller. Jeg har med egne øjne set naturalier(f. eks. tøj og børnemøbler) til børnene blive byttet væk til "voksne" ting (cigaretter og bilting) Det kan ikke administreres!Men ideen er god nok

puha hvor lavt britzen
Er vi for "pæne" når det handler om at blande sig, når vi er vidne til forældre, der ikke tager sig nok af deres børn -

Måske det også bunder i, at man ser, der ofte ikke bliver handlet på en "anmeldelse" fra kommunens side, det kender jeg til -

Smil til dig
guller

Kommunerne er ikke for hurtige frede-rikke
Jeg ved ikke om det er ”pænhed”, nok nærmere ”konflikthed” og så en stor portion usikkerhed med at vide hvad der er etisk rigtigt og acceptabelt og at stå fast om sine overbevisninger. Måske du har ret. Det er en svær en.

Jeg synes altid kommunen handler – problemet er, at kommunen ofte ikke sadler samme dag som de rider! Et andet problem med kommunen er, at folk mange gange flytter over kommunegrænsen ved problemer! Jeg ved godt at i dag følger akterne med, men vi er desværre blevet et samfund, der lige skal prøve om ikke vi i den nye kommune ikke kan ”ordne” tingene lidt bedre? Er det nu også så galt???? Det var det fan… i Tøndersagen, ikke også?

Ja, men der er også mange mænd som anonym
skrider under graviditeten efter 12 uge og efterlader moren alene med alt.

Jeg tilbød faren, at tog han følelsesmæssig ansvar for barnet og havde samvær kunne han slippe for at skulle betale børnepenge.. hvilket han gav afslag på.

... undskyld men jeg er lidt vred over at blive bragt i min situation.. og kan ikke forstille mig indgå i et forhold, da jeg ikke stoler på mænd. Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer ud at det traume jeg har været igennem.

well. men du har sikkert ret ang nogle kvinder, jeg har bare ikke mødt dem. Nok fordi jeg ikke selv går i byen.

vh anonym

yes.. Sagsbehandler B&U
jeg tror du har ret

ógså du min søn Brutus? dulkis
Du overrasker mig. Er det virkelig din opfattelse at nogen "tjener" på insemineringen?

Lagermann, du har da selv børn og ved hvad de koster.

Jeg tror, at du har ret. hannah1
I dé måneder, hvor der ikke kommer børnecheck, kan der godt være større indkøb til børnene. Jeg tror, at mange familier så vælger, at købe dem på tidspunktet for behovet, og så venter med ting til f.eks. far el. mor til checken kommer.

Hej:)

Du tager fejl Anonym børnefamilieydelsemo...
Det er muligt du mener mit svar er ubehøvlet. Jeg kan desværre ikke svare anerledes på forudindtagede, ubegavede og misundelsesprægede spørgsmål.

Anonym? Tja - det er vi vel begge! Du aner ikke hvem jeg er, og jeg aner ikke hvem du er.

Jeg er ikke i tvivl om at du ville interessere dig for hvad der foregår i mit hoved. Det er der mange der er. Og kun de færreste har held til at slippe ind.

Jeg syntes ærlig talt du skulle begynde at bekymre dig lidt om Peter og Mette. Den opmærksomme læser vil nemlig vide, at det er fiktive navne, og at historien handler om din nabos børn.

Vi har alle en aktie i hvert eneste barn i dette land - det er dem der skal overtage efter os andre, når vi kommer dertil. Jo bedre vi behandler dem, jo bedre kan vi forvente de behandler os senere hen.

Hvis du observerer et barn der går for lud og koldt vand, har du pligt til at anmelde det.

Hvis du ser en forældre der omsorgsfuldt sørger for sit barn, og opfylder barnets materielle behov efterhånden som de opstår, og denne forældre så samtidig 20. juli vælger at købe tøj til sig selv... hvad rager det egentlig dig? Det er en børneFAMILIEydelse - ikke er et beløb der kun og udelukkende må bruges på barnet.

Hvad mener du med det? Anonym børnefamilieydelsemo...
Ja, jeg modtaget 1 gang børnefamilieydelse til mit ene barn. Og det er så hvad jeg modtager af offentlige ydelser.

Hvis der er nasseri - ja så er samtlige børnefamilier i dette land nassere i din terminologi.

Dit ene barn ! Børnehjemmet
Dit ene barn, ja, men hvad så med dit andet barn?

ENE-barn Anonym børnefamilieydelsemo...
Som i kun et barn!

Og kom så med noget konstruktivt, eller er du har bare for at lave ballade?

Til den sociale børnefamilieydelsesmodtager Børnehjemmet
Hvad mener du? Noget konstruktivt?
Det lød bare som om du havde flere børn, og ikke kun et barn. Hvorfor er du så aggressiv? Det er da ikke mig der har skrevet, at du lyder som en socialnasser. Jeg giver vedkommende ret. Det lyder du som om, men det behøver jo ikke at være tilfældet!Er det tilfældet, behøver du heller ikke at svare på det. Det er dit valg.
Hav en god aften.

Hvordan lyder en socialnasser? Anonym børnefamilieydelsemo...
Personligt har jeg altid klaret mig selv, har intet modtaget noget jeg ikke har været berettiget til. Har aldig fået hverken boligtilskud eller friplads i institutionen, har betalt alting selv.

Har altid arbejdet og forsørget mig selv og mit barn, og desuden et par kontanthjælpsmodtagere med det jeg betaler i skat.

Så fortæl mig venligst: Hvordan lyder en socialnasser? Hvad er det i mit indlæg der får dig til at tro, at jeg nasser på samfundet?

En nasser Børnehjemmet
Sådan en lyder som dig, men kan så forstå, om det ellers er sandt det du skriver, at det er du ikke! Ja, ja

Du ved altså ikke hvordan en nasser lyder?! Anonym børnefamilieydelsemo...
Fint nok. Det gør jeg heller ikke. Men jeg ved hvordan misundelse lyder....

Misundelse? Børnehjemmet
Er du da misundelig, siden du ved hvordan det lyder? og hvem er du misundelig på?

Igen antager du uden at have forstanden med Anonym børnefamilieydelsemo...
Nej det er du og dine ligestillede der er misundelige over, at nogen af os rent faktisk magter at styre vores økonomi så vi kan give vores børn hvad de behøver når behovet opstår, og ikke på 4 faste datoer året igennem.

Og så er det slut herfra!

Slutter du nu? Børnehjemmet
Det er da i orden. Dine små indlæg bringer nu heller ikke mit "pis" i kog.
Jeg var ellers overbevist om, at du ville have det sidste ord, om ikke andet, så for at få noget med dig ud af denne diskussion. Så havde det netop ikke været helt forgæves dag for dig.

Hvorfor reagerer du så? Mor til 2
Hvis ikke det er fordi indlæggene rører ved noget i dig?

Og hvem fik det sidste ord? Dig eller hende beder dig blande dig uden om hvad hun bruger sine penge på?

Undskyld.... lagermann
Du har ret. Jeg var noget generaliserende i mit indlæg, og nævnte slet ikke muligheden for at det også kan være manden som er den lede stodder i disse sager.

Det beklager jeg, for jeg ved godt at nogle mænd simpelthen er så uansvarlige at de ikke burde sætte børn i verden. Desværre er det sådan at det ikke er barnet som vælger faren og moren, men omvendt. Og gider man ikke stå ved det, så bør man holde dilleren i afslappet tilstand.

Nej, jeg har ikke den fjerneste respekt for de mænd som stikker den symbolske hale mellem benene.

Mvh Lagermann

Ja, det har jeg...... lagermann
....men jeg har også set udregninger hvor 2xbistand ikke giver det samme som det en enlig mor kan opnå ved at bo alene med ungerne?

Og nej, naturligvis er det ikke min generalle holdning. Jeg harmes dog over når jeg ser en bydel som den vi har her i byen, og det er ikke engang den billigste bydel - huslejemæssigt, være beboet af enlige mødre med X antal børn.

Det kan godt være jeg lød brutal. Men det kan man godt komme til når man til en afveksling lægger flinkeskole attituden tilside.

Mvh Lagermann

ikke enlig mor "med vilje"! nyame
du får det til at lyde som om de fleste enlige mødre spekulerer i at få udbetalt børnepenge m.v.
Sådan er det altså ikke i virkeligheden! Selv om jeg som enlig mor får børnepenge og diverse tilskud, så er den samlede husstandsindkomst altså stadig betydelig lavere end hvis der var 2 voksne med hver en indtægt! De fleste familier med to voksne, som begge har et almindeligt job, har altså også betydeligt flere penge en jeg har. Hvorfor mon vi ikke har haft råd til at tage på ferie i mange år?? Min eksmand har nu afsluttet en videregående uddannelse, hvor han så nu kan få et job til en månedsløn på ca. 10.000 MERE end jeg kan nå op på om måneden. det er da helt fint for ham, men han giver sig jo ikke til at betale ret meget mere til børnene (den ældste på 16 kan vel klare sig selv, ifølge sin far - fik ikke julegave sidste jul!)
Min søster er også blevet alene med 5 børn, det har hun bestemt IKKE ønsket. Børnepengene er nødvendige for at vi kan give vores børn det de har brug for i forhold til standarden i dagens velfærds Danmark. Vi skulle jo ikke så gerne have en hær af tiggere lige uden for døren - "alle" siger jo at vi har det bedre økonomisk set i DK i dag end nogensinde før.
Det er de færreste, som får børn for pengenes skyld! Der er mange udgifter og besværligheder ved at have børn, og du bliver ikke rig af børnepengene, ej heller af de tillæg som enlige mødre får. MEN der er så mange glæder og dejlige oplevelser ved at have børn, så det opvejer mange besværligheder.

Den burde afskaffes Anonym
Der findes mange andre end børnefamilier der har ekstraudgifter. De burde vel også have en check?

Iøvrigt får indvandrerne alt for mange børn. Det bør de da ikke belønnes for. Halvdelen af disse børn ender som fødemaskiner for en fætter der hentes op. Den anden halvdel ender som kriminelle sataner der render rundt og gør livet surt for den hvide mand.

mænd der skrider. Gravøren
ja jeg kender godt dit store problem, jeg mødte en pige på 38 år, som i mange år havde prøvet på at blive gravid.

jeg var kun her i landet på ferie i 28 dage, og efter jeg kom tilbage til Barine, sendte hun mig et brev, at hun var gravid med mig, og at hun ikke ville have børne penge, hun ville bare sige, at hun ikke kendte navnet på faderen.
det nummer har kvinder jo brugt i over hundrede år, tidligere kunne op til 10 mænd blive dømt som far, hvis de havde været tæt på en kvinde, og beløbet tilfaldt staten.

hun fortalte mig at hun var på p piller på grund af hormonforstyrelser, så jeg troede kun, at jeg skulle have et hurtigt knald.

jeg skrev til hende, at hvis hun kunne bevise at jeg var far, ville jeg naturligvis betale børnepenge.

pludselig fik jeg brev fra amtet om, at jeg skulle aflevere en blodprøve, men sådan virker systemet ikke her, såjeg tilbød at sende hende en sædprøve pr. kurer, hvilket var ret dyrt, og senere viste det sig, at hun havde givet min sæd til en veninde, som nu også er gravid.

de fik begge sønner, og ifølge loven her, har jeg ret til begge børn, og jeg har derfor bedt udenrigsministeriet her, om at hente drengene.

ellers syntes jeg at det er forkert, at kvinder skal have børnepenge, og andre tilskud, de har jo glæderne med børnene, og mange bliver jo gravide under falske forudsætninger, så fremover hvis jeg skal have sex med en dansk kvinde, så vil jeg lave en samlejekontrakt, ingen fyr ved hvor mange mænd en kvinde har været sammen med, så jeg håber, at man vil ændre lovgivningen, og oprette samlejekontrakter, og at alle mænd vil have en kopi i lommen, sammen med kondomet.

til en mor. børnecheck til rige.
dit indlæg lyder ikke særlig fornuftigt, vi " rige har også flere udgifter på vores børn, udgifter som checken slet ikke kan dække.

privat skole.
skolekørsel i limosine.
vagter.
alarmsystemer.
speciel designet tøj.
kidnapsnings forsikringer.
højt uddandende barnepiger.
klaver og danseundervisning.
dyre boliger, med plads til personalet.
og meget mere, mon du kan betale det med 1000 kr. pr. måned.

alene med 5 børn. min søster
din søster har vel frivilligt spredt sine ben, og efter forholdene i Danmark, er 5 børn nok lidt rigeligt, hendes tidligere arme mand må nu betale ca. 5000 kr. om måneden i børnepenge, penge som han kunne have brugt på et dejligt skib.

kvinder bruger gladeligt 1200 kr. på frisør, samt en mindre formue på tilbehør, min mor måtte sy det gamle tøj om, og lave vidskestykker, af gamle lagner, samt vaske bleer, og selv koge babymad.

idag køber mødre kun engangsbleer, og mærketøj til ungerne, da jeg var barn fik vi ikke sodavand, men idag har alle børn adgang til alt muligt unødvendigt pladder.

min mor plukkede bær og lavede saft, syltede og saltede, og slagtede selv høns og duer, det kan ingen kvinder idag, de ved knap nok hvordan en dåseåbner virker, og sauce kan de ikke lave, alt bliver købt færdigt, enten som pulver, eller færdig på flaske.

danske familiers dovenskab er skyld i, at en bonde får ca. 6 kr. pr. kilo svin, som bliver solgt i butikken for ca. 90 kr. pr kilo, afhændig af, hvilken kvalitet det er.

hakket kød er billigst, fordi det er sidste ende på rejsen, og derfor fuld af bakterier.

Bruger ikke pengene Far til to
De ryger direkte ind på børneopsparingen. Det bliver dog til nogle penge i løbet af årene. Så er der en god slat til dem hver, når de begynder deres uddannelser.
Hurra for børnecheken. Det er snart den eneste måde voi kan få nogle af de penge tilbage som staten frarøver os hver eneste måned.

Din store sexist Anonym
De gør da så sandelig også livet surt for den hvide DAME

forsinket svar dulkis
grundet daginstutionspriserne.

Folkeskole chinc
Da jeg gik i folkeskole var det hele inddelt i to grupper:
Dem der brugte pengene på ting til deres børn.
Dem der brugte pengene på sig selv.

Når mine forældre modtog børnepengene, blev jeg "tvangsindlagt" til at få noget nyt tøj (ja, tro det eller ej, men ikke alle piger elsker at shoppe ;))

Men når det kommer til stykket, så forstår jeg slet ikke konceptet med børnepenge mere.

Nogle familier har stadig brug for dem, men en vi havde i bund og grund ikke brug for de penge.
Det er totalt åndssvagt at man ikke går ind og kigger på årsindkomst, før man uddeler de børnepenge, for det er sq langt fra alle der har brug for dem nu om dage.
Men staten er jo også kendt for at prioritere penge på en genial måde.

har ret i lou
Jeg kan kun give dig ret, det er helt utroligt hvad børn nu om dage absolut skal have. Det er de få der kan sætte tæring efter næring. Og det er forkasteligt at millionærforældre også skal have børnechecken.

hov hov nyame
Er det kriminelt at få mere end 2 børn????

Jeg vil godt pointere at alle fem er med samme mand, som hun var gift med i næsten 12 år indtil han døde af kræft for ca 1½ år siden - det kan hun vel ikke klandres for?!?

Selvom det ældste barn nu er 12 år gammelt, tror jeg endnu ikke min søster har købt så meget som eet par bukser til fuld pris i en børnetøjsbutik - det foregår i genbrugsbutikker og venlige folk, som lader hendes børn (og hende selv) arve brugt, men udmærket tøj. Hun har altid været utrolig god til at spare og få små penge til at række langt. Og med en uddannelse som køkkenleder er hun god til at lave sund mad fra bunden af og til billige penge.

Det er nok muligt at nogle kvinder gladeligt bruger 1200,- på frisør, selv har jeg ALDRIG betalt over 300,- på en almindelig klipning - helst mindre.

Men du lyder som en gammel sur kone, som ikke kan forstå at mange ting har ændret sig siden 1950érne.
I dag hvor de fleste kvinder har fuldtidsjob, har de jo nok ikke tid til at sylte bær og salte fisk (de fleste hjem i dag har faktisk en fryser).
Dåseåbner er dog ikke så nødvendig, når ens store børn vil have ordentlig mad og IKKE dåsemad eller fastfood.

Har kun ét spg. ???
Hvorfor brugte du ikke kondom? Udover at sætte dit eget helbred på spil, så kan jeg ikke have medfølelse med en *der bare skulle have et knald* og så bagefter tuder over at det kan have konsekvenser.

det burde forbydes! anonym
det burde være forbudt at bruge checken på andre end til sine børn. jeg har hørt at folk bruger checken til deres terminer og budget, et er vel os andre der betaler til folk's fobrug. hvad med os der ikke har børn. der burde indføres in pia kjærsgaard check. så er vi fri for at indvandre også år fingerene i den, de har trods alt ikke for tjent den.