børnefamilieydelse enlig/samboende

børnefamilieydelse enlig/samboende enligmor1
Jeg har et spørgsmål. Jeg bor pt. alene med min søn og får fra kommunen det er hedder børnefamilieydelse ( fordi jeg bor alene) og derudover børnetilskud, som alle vel får med børn under 18. Hvad sker der hvis min kæreste flytter ind? så bliver beløbet mindre ikk? Det er vel så børnefamilieydelsed der ryger ikk? og børnetilskuddet ( der er på lidt over 2000) der bliver? nogen der ved præcis hvordan det hænger sammen?

Den ydelse du får fordi du er alene bortfalder Sober
Derforuden din rabat til dagpleje/børnehave. evt din boligsikring, så ja han skal have penge med til andet end sin egen kost.

Mit råd: Lad være. Du bliver fattig og hvad endnu værre er; afhængig af kæresten.

Da var da... Bullerfnis
... et ekstremt dårligt råd at give. Så hun skal ikke flytte sammen med nogen, til hvad -indtil barnet selv er flyttet hjemmefra eller fylder 18? Ja, i et parforhold eller ægteskab bliver man afhængig af hinanden. Det er der da vel ikke noget i vejen for - eller hvad?

Det bortfalder... Bullerfnis
... ikke, men beløbet bliver en del mindre, blot til din info. Og ellers så ring til din kommune hvis du vil være helt sikker!

ro på mulle :) enligmor1
Jeg får nu ikke andre tilskud, jeg tjener pænt selv så det er jeg ikke berittiget til :) Jeg tror nu jeg flytter sammen med min kære kæreste alligevel, for han smider vel også lidt i kassen og 2 indkomster er bedre end 1 + kommunal støtte. Jeg bliver ikke afhængig af ham som sådan, for skulle det gå galt kan jeg da sagtens bo som enlig igen... Det er nu mere af kærlighed jeg vil bo sammen med ham :)

Damn da ernst_kolding
en kvinde med egen mening og vilje, respekt for dig enligmor, det klæder dig at du ikke tænker i tilskud, jeg er overbevist om, at det nok skal gå med den indstilling.

Fattigere på penge måske Supersober.
Men rig på kærlighed, vejer det ikke [:/]

Jeg er flytte sammen med min.. plasma
Så det jeg får er det alm faderbidrag - såkaldt normal bidrag. Får ikke boligsikring eller tilskud til sfo mere. Fair nok jo.
Mit største problem er at vi skulle have haft fælles økonomi, so han ville sørge få at få gjort november sidste år..men det skete ikke. Han har så spædet til med ca hvad huslejen er. Når vi handler ind er der altid sure miner om hvem der skal betale ellers kommer de kort efter..jeg handler så ind lige efter job for det meste..så det meste bliver så trukket af min (gemmer desværre bonner fra nu af..da det virkelig er ret anstrengende med min konto!) Jeg tjener det halve af ham men har så to piger der også skal have tøj og alt det andet der høre til når de bor hos mig. Mit råd er!!!
Økonomi ødelægger forholdet meget, det tager for meget energi...MEN det skal ikke virke afskrækkende på dig. Men gør ikke som jeg..sørg for at i er enige om udgifter mm...før i flytter sammen, for jeg giver dig bestemt ret, det er dejligt at være to. Så jeg kan varmt anbefale det, få blot styr på jeres fælles udgifter og få lagt et budget der er rimeligt for jer begge!! Så kan det kun blive rigtig godt..i forhold til mit. Held og lykke og god vind til jer begge [:)]