Børnehaven er et helvede!

Børnehaven er et helvede! kaminsky
Henter min datter i Børnehaven. Stort ingen voksne til knap 20 børn. Alt for lidt plads til børnene. Skrig og skrål. En pædagog skælder ud, en sur stank og tøj overalt. Støj niveauet er svært at holde ud i bare 5 min!

Ufatteligt at nogen kan arbejde i et helvede, tænk at de ikke kan skaffe personale hvorfor mon?

Ja, men... mor til 3
Det er da næsten mere bemærkelsesværdigt at de kan finde forældre der vil lægge børn til.....

Medmindre de er sendt af fagforeningen Revisor
så er de voksne der frivilligt, men helt ærligt [:O] Hvad med dit barn???? Skal han/hun være i det helved? [:O]

Arjjjj dig havde jeg ikke set Revisor
men nemlig - hvad tænker de forældre på.?

Revisor? Kaminsky 2
det er vist noget du drømmer om....

Stakkels børn professionel
Er det ikke muligt, at finde en anden børnehave ?

Det ligner dig ikke kaminsky dulkis
- Hvorfor nu et latterligt personangreb i stedet for et godt argument for dine børns tilstedeværelse i det helvede, hvor du end ikke fatter nogle vil arbejde i? Jeg kan da sagtens se revisors og de andres pointe. Kan du ikke?

Hvad er alternivet? kaminsky
Kvitte jobbet og gå hjemme? Det skal nok blive godt. Tænker bare at - det sgu for ringe det her. Men det så virkeligheden i børnehaven her i 2008 - totalt ringe forhold!

Person angreb? kaminsky
Hvad f.... taler du om. Det er kommunernes økonomi der giver totat ringe forhold for os med børn.

At opbevarer børn som burhøns er ikke personalets skyld, de gør en kæmpe indsats, dem der er tilbage af personalet. At halvdelen af personalet iøvrigt er syge konstant kan man kun gætte på hvorfor.

At mennesker med bare nogen forstand ogfornuft vil acceptere/finde sig i at arbejde under de forhold, er ubegribeligt!

Jeg mener det er en skandale at 2 pædagoger skal passe 20 børn i 3 små rum. Det da lige før jeg går ind for private børnehaver -selv for 3000 kr mere pr måned!

JEG VÆMMES VÆMMELSEN
De pædagoger forstår tydeligvis ikke at sådan en stor gruppe børn slet ikke skal være indendørs andet end max 1 times tid om dagen. Hvordan kan du dog forsvare at de opholder børnene indendørs bare fordi de ikke gider tage dem med ud hele dagen? Børn har brug for frisk luft og bevægelse -især mindre børn. Det er bevist andre steder i verden at 2 voksne sagtens kan håndtere en gruppe på 20 børn, men i Danmark, hvor den gruppe ville have 3 voksne kan man ikke finde ud af det.

Så er der sgu Pædagog
igen én, som ikke ved hvad der reelt sker i en børnehave.... og børnebehovs-kendskabet kan vist også ligge et meget lille sted...

Bevist andre steder??? Hvor??