Børnetime/ungdomsprogrammer

Børnetime/ungdomsprogrammer Fru. Olsen
Er der nogen af jer derude der kan huske Poul Nesgaard, der lavede børne- og ungdomsprogrammer som "Ungdomsredaktionen", "Baggårdsredaktionen" og "I Sandhedens Tjeneste" Eller hvad med (Michael Wikke og Steen Rasmussen) dem der bla. lavede Tonny Toupé Show, Sonny Soufflé Chok Show..

Eller Gotha Andersen med Flid, fedt og snyd?

Jeg ved ikke rigtigt hvad for nogen af dem jeg bedst kunne li - for de var alle sammen ret gode og sjove..

hvad var din farvorit den gang?

Vh Fru. Olsen

Poul Nesgård i Omvendeslev! Buller Nullergøj
OMVENDESLEV var en ret sej by - der rapporterede P.N. fra rævnligt og alting stod på hovedet. Jeg troede 100% på det dengang det blev sendt! Det var SÅ hyggeligt! Hvorfor rapporteres der aldrig derfra mere?

kh.
Buller Nullergøj

Kan i huske ???? miverpels
hejsa er der nogen af jer der kan huske klaverkalorius ??? en grå sok der så vidt jeg husker var i selskab med Finn Bentzen.... Et kapitel af børnetimen som ikke mange husker men måske er der nogen af jer der kan huske lige netop denne sjove fyr ???

Det kan du lige tro Harry Flashmann
Jeg kan huske, og jeg savner alle disse udsendelser. PN i sandhedens tjeneste sammen med Nulle, Flid fedt og snyd, utrolig morsomt. Der var også noget med Thomas Winding, hvor man spurgte et panel, et rigtigt et med telefonstik og det hele. Gad vide hvorfor vi aldrig er blevet tvangsindlagt til en genudsende. Genudsendelser skorter det ellers ikke på med alt muligt andet.