Børns tænder

Børns tænder dicegirl
Hvor opmærksom er du på dit barns mundhygiejne ?

kommer du til tandlægen, når du er indkaldt vedr. dit barn ?

Børster du dit barns tænder eller får barnet lov selv - hvornår mener du at børn selv kan børste tænder. ?

Mener du at voksnes tandhygiejne afspejler, om de er observant på deres børns eller hænger det sammen med økonomi ? - hvornår undlader du selv tandlægebesøg ?

da mine børn manden1
Var små gik vi altid til tandlæge med dem og de fik børstet deres tænder 2 gange om dagen, mange voksne som har dårlige tænder, er enten fordi de er bange for tandlæger, som i de fleste tilfælde så bliver overført til deres børn, om tandlægebesøg har med penge at gøre ved jeg ikke, man kan atid lave aftale om afdrag med tandlægen, hvis man ikke lige har de par tusind, det måske koster.
Jeg går på privat klinik i rusland, hvert år, hvor jeg får en tandrensning og får lavet rønktenbillede, det billede får jeg kun lavet så de kan se hvis der skulle være noget undervejs, og prisen er til at betale, ( rigtig billig )[;)]

tandlægeb sugartroll
Nu har jeg ikke børn endnu...

Men nå den dag kommer at de skal til at gå til tandlæge og have tjekket deres tænder så vil jeg ikke undlade det...de tænder de er udstyret med skal jo holde hele deres liv.

Jeg vil lade mine børn børste deres tænder selv først, og når de så er færdige så vil jeg selv tage turen med tandbørsten så jeg er sikker på det hele er kommet med.
Angående hvornår de selv er gamle nok til at børte deres tænder så mener jeg det er omkring 10 års alderen - hvis man tænker på om ens barn får børstet deres tænderordentlig kan man tjekke det med en "sladder pille" (den der lyserøde en der skal tygges og gnides med tungen rundt på tænderne)... og hvis tænderne så er lyserøde ja så er tænderne ikke børstet ordentlig og barnet er ikke gammel nok til at børste tænderne selv.

Personligt undgår jeg ikke tandlægen, jeg er meget påpasselig med mine tænder, og tager til tjek med dem når tiden melder sig.

Desværre tror jeg også dicegirl
såsom angst og dårligt selvværd kan videreføres til sin børn.

Har efterhånden opfattelsen af, at mange får ordnet tænder andre steder end i Danmark, såsom Tyrkiet og polen.

Mange tror jeg skipper tandlægen pga. økonomien. Ikke alle kan være medlem af eksempelvis Danmark og få lidt økonomisk støtte via den vej.

Burde tandlægen være betalt via vores sygesikring, hvis man passer sine indkaldelser ?

Det kan være noget af en dicegirl
kamp at få lov at børste tænder på de små. Jeg er enig i, at være med til tandbørstningen indtil ti- årsalderen. Jeg børster selv min søns tænder den ene af gangene om dagen. Han er 9 år.
Men jeg vil erkende, at jeg skal slås med min datter indimellem, hun er ret så stædig. [:|]

Andre kender vel til børn i 3 års alderen der vil alting selv.. og nogengange vil de ingenting [:/]