Bøsse eller ej

Bøsse eller ej kasper B
hej jeg er en dreng der godt kan lide at gå med min storesøsters g-streng!
er jeg så bøsse eller ej??????

Ja. Carina
Det er du.

Det kommer an på så meget! Cecer
Det tror jeg også du er men til Carina så er det jo ikke g-strenge der gør fyre bøsser men om de er tiltrukket af andre deres eget køn. Så Kasper det er kun dig selv der kan finde ud af det. Men jeg vil tro stærkt du er transvastit. Og husk der er intet galt med verden bøsser, drac queens eller transvastiter!

Næ Hvorfor det?? Fyr
Først vil jeg sige at man ikke er bøsse fordi man kan lide at gå i dametøj. For det andet snakke du kun om at du godt kan lide din storesøster g-streng hvad bøsse er der i det? Næ jeg tror måske du er lidt forelsket i din storesøster kan lide at røre ved det hun har på osv. det er mit svar
VH Fyr

Carina..hold din mund Manden
Luk Spalten carina, hvis alle dine råd er så dumme så sy læberne sammen.
Drengen er ikke Bøsse, 90 % af alle mænd *Tænder på kvindeundertøj*.
Og hvis det kun er trusserne så er han heller ikke Transvestit. Han er en ganske normal dreng der tænder på kvinder og deres undertøj.

Fint svar Manden
Meget fint svar, men ikke helt korrekt.
Drengen er ikke forelsket i sin storesøster, han har bare ikke haft sex endnu, og derfor gør han som alle mænd der ikke får sex tit nok. Han kaster sin kærlighed på det som er tættest på kvinden kønsdele... hendes Trusser, alle mænd kender fornemelsen og er vilde med sexet undertøj til pigen. Men at nogen påstår han er Bøsse det er bare så ufatteligt dumt.

ja da brugt hovde MaDs!
ja for fanden da du er bøsse det er jeg også med mig selv med at gå i g-s ja man bøsse