Babsoman

Babsoman Ronni
Hej
Jeg tænder helt vildt på kæmpe bryster,og når jeg siger kæmpe så er det kæmpe bryster kan ikke blive for store for mig.
Jeg er vild med en dejlig stor kvinde gerne en moden kvinde med nogle kæmpe store bryster gerne nogle tunge fyldige bryster som har behov for at blive holdt oppe af en flot lækker stor bh...
Der er ikke noget bedre end nu om sommeren at være på stranden og se på kvinder, dejlige store kvinder i deres badedragter eller bikinier som er totalt overfyldt af bryster, eller en kvinder som kun gå lægger i sit undertøj bh og trusser. Det kan tænder mig.
Jeg vil gerne i kontakt med andre med samme lyst.... eller et par hvor kvinden er som omtalt eller en kvinde med disse fortrin....
Lad os maile sammen det kunne være sjovt....håber at høre fra nogen....jeg sender gerne min mailadresse.

God sommer til alle

Ronni

endnu en babsoman mike333
Ja Ronni, du har da fuldstændig ret, der er da ikke noget mere skønt end at se en barm i mega størrelse! Jeg har det nok som dig og kan ikke holde øjnene for mig selv, når jeg støder ind i sådan en kvinde. Sådan har det altid været for mig, og jeg tror næppe det kommer til at ændre sig.

At der så yderligere er kvinder der har det på samme måde er jo helt fantastisk!

Jeg er, som Ronni, også meget interesseret i at høre fra andre med samme interesse, så send mig endeligt en email (Ronni, send gerne din email adresse).

Michael