Badning i udenlandske svømmehaller

Badning i udenlandske svømmehaller Kalak
Hej, Jeg kom til at tænke på den anden dag, da jeg var i svømmehallen, om det kun er i DK, at man står og bruserbader, så alle kan se hinanden nøgne?
Er der nogen der har prøvet at være i svømmehal eller fitnescenter i udlandet?
Vasker folk sig med badetøjet på under bruserne? Eller er det måske mere normalt at der er båse i mellem bruserne? For jeg ved at i nogen lande er folk meget mere blufærdige end i norden.

Har prøvet i Tyskland bn1958
Jeg har et par gange været i badeland i Tyskland, og der var procedyren, at man gik ind i et lille aflukke med 2 døre. En dør ud til indgangen og en dør ind til bruseområdet. Alle, både mænd og kvinder brugte de samme kabiner. Så man skiftede til badetøj i den lille kabine og lagde derefter sit tøj ind i et lille skab i bruseområdet. Herefter var der et bruseområde til mænd og et til kvinder (let afskærmet), men stort set alle vaskede sig med badetøj på.
Der har dog været et par pirrende episoder, hvor en pige har badet uden tøj, og kommer ud i det fælles område, kun med håndklæde omkring sig. Når hun så skal åbne for skabet med tøj, er det svært at holde på håndklædet samtidigt, så pludselig står hun helt nøgen, eller at en pige bevidst bukker sig ned, med kun et kort håndklæde om sig, så der er frit udsyn op mellem hendes ben.
Jeg har selv foregivet at have "glemt noget" i skabet, og er så gået ud i det fælles område kun iført g-streng, hvilket har medført lidt blikke, men ingen negative kommentarer (er mand). Eller har undladt at lukke døren til fællesområdet helt, når jeg klæder om, og det er sket at den samme pige er gået forbi nogle gange med blikket rettet mod døråbningen.

uhygiejnisk Kalak
Det lyder lidt uhygiejnisk på mig. Jeg mener det er vigtigt at alle vasker sig uden tøj på i svømmehallen. Hvis man har badetøj på kan der let sidde sæberester og skidt i badetøjet som man har på ude i poolen. Derfor er det godt at man har den procedure man har i DK. Jeg lægger i øvrigt mærke til at, der er mange børn, især 10-16 årige ca., som vasker sig med badetøj på endsige bruger sæbe. Det er ikke så godt.

Fra en Sønderjyde :-) Anonym
Jeg husker fra min barndom i Sønderjylland ( i 70'erne) at når der var tyskere i svømmehallen så stod de og vaskede sig med badetøjet på, så jeg går ud fra at det var hvad man gjorde i Tyskland. Man måtte sætte skilte op, hvor der på tysk stod at afvaskning skulle foregå uden badetøj.


Det medførte i øvrigt nogle sjove episoder, idet de jo var så vandt til at havde badetøj på når de var under bruseren og så blot vadede ud i selve svømmehallen splitter ragende nøgen [:O] LOL (jeg oplevede det personligt én gang... så mange tyskere var der jo heller ikke [;)] Desværre var det en mand [:/] øv bøv)

Du har helt ret bn1958
Omkring det med hygiejnen.

Man kunne også tydeligt mærke klorlugten, som jo netop er et udtryk for, at vandet ikke er helt rent.