Bailine

Bailine puttemor
skal snart til første bailine prøvetime.
Har nogen erfaring de lige har lyst at dele :)

Forklar mig lige Fly Me To The Moon
Hvad er bailine ???

Du kan da puttemor
lige kigge på siden bailine.dk :)

Bailine Trine25
hey!

jeg var også ret skeptisk, men efter 3 uger har jeg tabt 12 cm,.. så det er da ok. Resultatet afhænger jo også af hva man selv yder ved siden af :o)

Sys måske ikk ligefrem det er behageligt når man ligger der og får stød,.. Men prøv det,..

Bailine plat joi
man skal godt nok være naiv hvis man tror på den gang elektrode plat har sit virkning, tænk dog lige på hvor nemt det er at snyde jeg, et målebånd er taknemmeligt.

plat

BAILINE - DET RENE FUP Den skuffede
Jeg har prøvet 20 behandlinger - og det hjalp absolut IKKE. Det var kr. 4.200,00 lige ud af vinduet. Jeg kan ABSOLUT ikke anbefale nogen at bruge penge på Bailine.

Kan gamle cowboybukser lyve HCJ
Min kone har gennemført kuren og det havde sin virkning.
Det var ikke et taknemligt målebånd, men et par gamle forvaskede cowboybukser der kunne knappes igen.

Penge tilbage bailine bruger.
Kære skuffede, så havde du vel forhåbentlig tegnet den garanti de sriller ved første køb af behandlinger? De lover jo cm garanti, og sker der intet som du skriver for du jo dine penge igen!!!

Jeg er selv startet i bailine behandling, og blev målt og vejet igår efter 10 behandling, den viste ikke lige det som jeg ahvde ønsket og jeg gik derfra meget skuffet velvidene at jeg havde levet sundt.. I min teminologi er sundt uden fedt, en masse frugt og grønt, men vægten viste jeg havde tagte et kilo på..
Så nu vil jeg forsæøge mig lidt efter metoden Atkins, lav kulhydrat kost og ikke fedtforskrækket..
Men nu må vi se, måske er jeg selv skuffet efter de næste 10 behandlinger..
Men er da ked af din utilfredshed..
Hilsen en optimisktisk bailine bruger, som ellers heller ikke har for mange penge..

BAILINE smunii
Tja - bailine.
Jeg har gigt i leddene, selvom jeg kun lige er rundet de 40, men Bailine for mig betyder, at jeg ikke mærker ret meget til det i dagligdagen. Jeg mener, i de sidste år er jeg f.eks. ofte vågnet om natten fordi det gjorde ondt i mine led, men det gør jeg ikke mere. Desuden smed jeg 4,3 kg og 32 cm på de første 4 uger, så jeg er godt tilfreds[:)] .

bailine kikka
det er jo ellers ret normalt at mnan ikke nødvendigvis taber en masse kilo i starten... man få jo lavet mavemuskler og det vejer mere end fedt... det er faktisk helt almen viden... vil selv gerne prøve det...

har du prøvet det ? loca
nå hvor har du så prøvet det eller er du ennu en af dem der har en mening om aldting![:O]

Virker for mig Den glade
Jeg kan ikke klage,33 cm og 9,5 kg efter seks uger. Jeg har så også fulgt det kostråd de giver, for behandlingerne virker ikke alene[:)][:)]

gammeldags scotch
Prøv de nye former i stedet for bailine, deres metoder er ret gammeldages. Selv er jeg gået i gangmed Tei i stedet for, det er mere effekttiv ogmere behageligt

bailine tilfeds kunde
Jamen Bailine har hele tiden sagt de ikke er et mirakel alene.
Lev dog efter bailine boget.. så virker det. Bliver ærlig talt gal over at læse folk svine programmet til.
Det kræver lidt deltagelse. er det dig eller bailine der skal tabe sig.. skam jer

gode cm nitimor
ja det kan godt være at at folk er skeptisk overfor bailine men jeg har intet imod det jeg besluttede mig at brøve efter en artikel om en jeg har gået i skole med hun havde tabt 26,2 kg og smidt 182,5 cm altså 14 cm en hendes højde,ang. mig efter de første 5 behandlinger 1,6 kg og 27 cm ,nu har jeg så været i behandling i 2 mdr.og alt i alt 4 kg og 70 cm så synes det er skønt og sikken da nogle dejlige piger altid glade og friske knus fra en glad kunde

Bailine - muligvis min hjælpende hånd Forventningsfuld
Jeg var til min første behandling i går - inkl. hele oprettelses proceduren, hvor jeg blev målt, vejet osv..

Jeg er MEGET bevidst om, at uden min egen medvirken og indsats, så kan Bailines elektronik, nok ikke gøre ret meget af noget som helst, så jeg VED, at jeg er nødt til at være personligt motiveret, og aktiv følge de anvisninger jeg har fået med i købet, før dette evt. virker. Bailine er en "hjælpende hånd" i en større helhed.

Men, jeg kender et par stykker, som har fået rigtig gode resultater med Bailine, så hvorfor skulle det ikke kunne lykkes for mig også.

Jeg prøver mig frem..og er der ikke sket noget væsentligt efter de første 10 behandlinger, så vælger jeg det nok fra. Men - fup og fiduser tror jeg ikke det er, men ingen ej heller Bailine, kan tilfredsstille ALLE.[;)]

Første time i går...... Adele
Jeg havde min første time med Bailine i går, og jeg er meget optimistisk.Rigtig sød og seriøs behandler. Jeg synes bogen har mange fornuftige råd, og jeg tror man virkelig skal arbejde med sig selv ved siden af behandlingerne. Det føltes godt at få musklerne arbejdet igennem, og jeg kan sandelig mærke det i dag.

Men motion og gode kostvaner ved siden af skal der helt sikkert til. Hvad med lidt mavedans? Det starter jeg på i aften for at få lidt mere gang i dellerne.[;)]

Hilsen optimistisk bailinebegynder.[:)]

tei?? libi
Hvor kan man læse om tei og finde klinikker?
vil du sende mig en mail med et link? linelineline1@hotmail.com

på forhånd tusind tak!

Mvh

tilfreds laa
Jeg er meget tilfreds med Bailine, efter 5 behandlinger 22cn,fordelt over hele kroppen,.

så det hjælper på mig:der er jo altid nogen det ikke hjælper så meget på.

dumt spørgsmål, men hvorfor-pigen
hvorfor er det lige man skal være atten for at prøve bailine? :S

???? Læser
Skal man det, da?

2 år puskj
jeg har efter en ulykke brugt Bailine som muskel-opstrammende redskab i og med,at jeg ikke har fysik mere til at træne ordenligt. Såsom at løbe eller vægt-løfte hårdt,så musklerne blir bygget ordenligt op. Der har jeg haft virkelig effektiv virkning af Bailine. Bla. har jeg en muskel som hænger,som osse er blevet bygget op af det. Hvilket målebånd er det lige du har prøvet ?? Synes godt nok du er lidt for hurtig til at dømme! Har du overhovedet prøvet Bailine,eller er det blot en teori du lufter....

Svar til hvorfor man skal være atten til bailine tænkeren
fordi man skal være atten er der kan man tage ansvar for sig selv og der man vel også kolgere på sig selv

Bailine.. Harprøvetdetselv
Jeg har selv prøvet Bailine og må indrømme, at jeg var meget skuffet. Jeg fulgte bogen og jeg oplevede ikke et tab. Udover det følte jeg det meget ubehageligt, jeg brød mig på ingen måde om behandlingen.
MEN det skal siges, at bailine alligevel var en hjælpende hånd til mig, da jeg efter behandlingerne med bailine endelig var blevet overbevist om, at der ikke var nogen nem udvej og jeg bare kunne se at få min r.. op på den cykel og afsted til noget motion. Det virkede, jeg tabte 12 kilo og har nu holdt vægten plus, minus et kilo i ny og næ i to år :)
Det var blot mine erfaringer.

Jo det hjælper. Aktiv
Den perosn som vil tage sig, og i sit hoved er så langt, at de kan aktivere hjrenen til at sige nej, og ikke føle at de midster noget ved at reducere i det overflødige energiindtag, kommer i hus !

Hvis ikke programmet hjælper er det vigtigt, at man er ærlig over for sig selv og husker alle de energiindput man får. Mælk i kaffe/ the. Lavenergi i det vi drikker og når vi ikke vælger vand fra hanen.

Lige et stykke lækkert inden vi skal i seng, det er ikke godt for figuren. Det eneste som er godt er god motion som ikke overbelaster. Gå en tur og find din udfordring i naturen, ja, ja , jeg er godt klar over at alle ikke har skov og strand unden for hoveddøren, men så bevæg dig lidt efter det, det er også godt for psyken.