Balder af stål;)

Balder af stål;) luis
jeg har et lille problem...
jeg vil gerne have en mere fast "løfted" røv.. jeg er er rimelig alm af bygning tæt på spinkel - jeg løber dagligt og træner så vidt muligt det jeg kan hjemme...

men da jeg ikke har tid til fitness centre vil jeg høre om der er nogen der har gode øvelse tl balderne som kan laves hjemme???

knus luis;)

Der er... Fjolset
mange ting man kan gøre, men det er selvfølgelig lettere i et fitnesscenter. Du skriver du løber, og det er jo godt, men måske skulle du prøve at bruge håndvægte også. Du kan lave squat-øvelser, hvis du kender dem. Du tager en håndvægt i hver hånd, med en vægt du synes er rimelig, og så går du op og ned i knæ. Så bruger du de rigtige muskler. Jeg laver den selv, og er rimelig tilfreds med mine muskler.

Prøv med bodypump Anonym
Der er godt med squats og lunges med vægt på nakken. En del af de andre øvelser rammer også ballerne. Når man har dyrket det et stykke tid, får man noget, der hedder en "pump-røv", det er et par faste velformede baller.
Spinning er også godt. Hvis du veksler mellem flere træningsformer, bliver det RIGTIG godt.

Vh mig

Iform Ja hest !
http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=467&a=2538

Det var jo IKKE så svært, :)

self....... newyorkerbyheart
www.self.com er en kanon side, der har masser af træningsprogrammer og øvelser :)

løftet røv Ebru
Hej luis:)
Det jeg har prøvet og kan se resultat i er at du skal stå ved et væg. sæt hænderne på væggen og løft (sving) benene bagud, altså selvf. en af gangen.. sving bag ud men stram benene når du gøre det så kan du mærke det ved bælte linjen. gør det et par minutter om dagen.. håber det hjælper[;)]