Bank fyrer medarbejdere for cykelhold

Bank fyrer medarbejdere for cykelhold Syg i Roen
Saxo Bank vælger at fyre 1/3 af medarbejderne til fordel for cyklister, der sidder i rendestenen og fixer EPO, THG og amfetamin:
http://www.dr.dk/Sporten/Cykling/2008/09/22/133329.htm

Og Vild med Dans er vigtigere end den alvorlige globale financielle krise:
http://www.bt.dk/

Samfundet har udviklet sig til en syg kræftsvulst.

De skal nok få et job hurtigt Nok er nok
I modsætning til dig - men du tror måske de går ud og vifter med hammer & segl ? [;)]

såså gubbi_the_great
Er enig i din sidste udtalelse: "Samfundet har udviklet sig til en syg kræftsvulst." , men nok af nogle lidt andre grunde.
Saxo bank sponsorerer jo ikke nogen for deres blå øjnes skyld. De gør det fordi de mener de på sigt kan tjene penge på det ved at profilerer sig selv. Samtidig er der ikke noget at sige til at banker i øjeblikket fyrer medarbejdere. Det er en nedgangsperiode indenfor den branche.

Vild med dans kan jeg ikke forsvare...

Tænk...og SÅ skriv.... Acme
Saxo Bank har indgået en aftale med Riis om et sponsorat der løber over 3 år. I den forbindelse er det værd at nævne at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftligt. Og da Saxo Bank offentligt har vedkendt at de er indgået en 3-årig aftale er der næppe nogen mulighed for at løbe fra den aftale. Noget andet er så at der naturligvis er udført en kontrakt i forbindelse med den aftale. Det korte af det lange er at det er helt ude i hampen, at fare frem som du gør her.
Nu er jeg bestemt ikke Saxo Bank-fan personligt men at klandre dem for at opfylde deres kontraktuelle forpligtelser er altså for skingert til min smag.
Derudover så udtaler Saxo Bank jo udelukkende som de gør for ikke at skabe panik. Hvis de gik ud og sagde at de ikke var sikre på at de ville kunne holde deres aftaler ville aktierne uden tvivl styrtdykke.
Så det eneste vi kan konkludere af dit harme indlæg er at du ikke har den ringeste forstand på det du udtaler dig om.

Derudover så siger B.T.´s manglende fokus på finanskrisen sgu nok mere om avisens læsere end det gør om avisen ;)
Så hvis du ikke ønsker at læse om Vild med Dans er det vel oplagt, at du begynder at læse andre aviser end B.T....

Hvad niveauet af debatten herinde så siger om brugerne og hvad det så også siger om mig må være en helt anden historie ;)

P.S. Acme
Hvad er i øvrigt en syg kræftsvulst? ;)

Denne Røviseren
"Saxo-bank" er nok det næste finans-tempel som må have kunstigt åndedræt i form af skattekroner. Godt at disse grådige habit-banditter kan te' sig som de vil uden at det for nogle konsekvenser, skatteyderne betaler. Man kan så bare tage en lukkedag mere i børnehaver, eller lukke lidt flere hospitaler/politistationer, og så ellers svinge pisken yderligere over for dem der virkelig knokler.

Enøjet Finansanalytikeren
det du der fremhæver er en meget enøjet måde at se tingene på.
Det kan være utrolig meget dyrere og farligere for banken at opgive deres sponsorater end at slle lade nogle personer afskedige. Cykelholdet indbringer mange penge til banken via den reklame de er, faktisk bedre reklame end et TV-spot. De bankansatte kan hvis det effektiviseres godt undværes og er derfor en unødvendig omkostning.

Sponsorater indgår andetsteds i regnskabet.... Mr. Mick
Så du kan ikke se på det, på den måde som du gør...! Regnskabsmæssigt bogføres det på hver sin måde, og tallene figurer forskelligt - i sidste ende vil det (som andre har skrevet) være rimelig dumt at stoppe med sponsorat, da det er den bedste måde at lave reklame på!

Saxo-Bank reddes ikke af Nationalbanken Mr. Mick
- så lad være med at sidde der og pisk en stemning op!!

Saxo-Bnak er en finansiel viksomhed, ikke en almindelig dansk bank - de er ikke dækket ind under det samme...

Link Røviseren (igen)
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-15899229.html

Er du Røviseren
så skråsikker på det? og hva' er det der bliver "pisket op" det er jo blot en konstatering af at når milliarderne bruges til at redde banker, så manger de et andet sted. Logik ikk'

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-15899229.html

Det er jo ikke skatten som skal hjælpe... Mr. Mick
Det er jo en investerings-fond som banker & finanasielle virksomheder skal lave, på lige linie med Rejesegaranti-fonden - men disse fonde, er jo på frivillig basis, der er ingen tvang! Til gengæld er de jo nogenlunde sikret hvis de går med, så ideen er god nok [:)]

beskatning af sponsorater anonym
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&hs=LX2&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=beskatning+af+sponsorater&spell=1

banken har jo store politiske aktiviteter etc. en terror bank[:(]

Det er jeg temmelig sikker på ;O) Mr. Mick
Arbejder selv i den finanasielle verden [;)]

Og ja, det giver logik - men Saxo-Bank er ikke en almindelig dansk bank, så den er ikke inbefattet i vores normale sikkerhedsnet herhjemme

??? Mr. mick
???