Bankaktier til staten

Bankaktier til staten Joarchim Von Mand
Altså, hvis den redningsplan til bankerne (som vi almindelige danskere skal betale) virkelig er så god, at bankerne strømmer til for at få del i den, hvorfor har den danske stat så ikke gjort det eneste fornuftige - forlangt aktier i banken for at banken kunne være med. Noget for noget!

Bankerne tjente 50 milliarder sidste år, så det vil da være attraktivt for os arme skatteydere, hvis staten havde nogle af aktierne. Og hvilket valg har bankerne reelt nu? Noget for noget - de har haft alt for let spil de seneste mange år, så nu burde de have lov at betale for velvilligheden.

10% af aktierne for at være med - så ville det begynde at ligne en plan man kunne forstå..... Så kunne politikerne bruge fremtidens overskud til at give alle danskere gratis tandlægehjælp (eller gratis TV-licens, gratis skolemad eller hvad ved jeg). VKO er da for snotdumme - selvom man er borgerlig behøver man da ikke dele penge ud til vennerne hele tiden. Den danske stat har noget bankerne gerne vil have (likviditet) - så skal de da betale for det....

Liberalisme er som et 2-årigt barn Dansker = lille d
Der nu vil have sin mor igen efter at have slået sig. Ikke ét ord om venstres ungdom herfra.