Barbere missen

Barbere missen Mand
hej jeg spekulerer over hvor mange kvinder der egentlig barberer missen? Min kæreste på 29 år gør ikke (endnu)

nu har jeg jo ikke været i kvinde-omklædningsrummene i svømmehallerne, ellers ville jeg nok hurtigt kunne få et repræsentativt overblik...

??? pige
hvorfor vil du vide det?

moden milla
jeg tror det er moderne, på samme måde som med undertøj...

Jeg gør... Audiens
Jeg gør og har gjort det i 25 år....

Ganske hygiejnisk, Anonym
og så får man heller ikke hår i munden

Jeg har spurgt... Vagn
Hej

Jeg har spurgt min kæreste, og hun siger, at hvor hun færdes er det ca. halvdelen af pigerne/kvinderne der er barberet helt eller delvist.

Det er da også lækkert, ikke?

Vagn

Ganske hygiejnisk Anonym
og så får man heller ikke hår i munden.

vel er det så Anonym
men det er ikke så udbredt blandt mænd

nej desværre ...hmm
......nej desværre ikke så udbredt blandt mænd som hos kvinderne...

Nej desværre Lou
Det kunne godt være mere udbredt blandt mænd. Men min kæreste siger, at han synes det er for "bøsset". Jeg synes bare det er irriterende at få hår i munden, når man giver et blow-job.

Jeg er selv glatbarberet.

Helt enig Anonym
Og det er ret behageligt. Har gjort det i nogle år til fornøjelse for min kæreste. Eller også har vi gjort det på hinanden, som en rar del af forspillet. prøv.
gyffe

hmmm Lisbeth
det skal man da. Det er da ulækkert at få hår i munden, det vil man jo ikke selv have, så hvorfor skal man forvente andre vil have det??? Af med dusken.

mand som barber Anonym
er mand (hetero) og ikke helt barberet... Men har ikke hår på skaftet og pungen... Man barbere da ikke det hele væk som mand (?) Gør det primært for min kærestes skyld, håber det motiverer mere til et blow job. Gør det ikke det piger? Tænk på det i fyre derude...

Dejlig ren anonym
Det er måske ikke et kønt syn med en glat mis,men det er dejligt renligt.
Jeg startede først for 2 år siden med skum og skraber,og vil ikke undværre det.

Forkert Anonym
Det er da et skønt syn. I stedet for at gemme den i et uigennemsigtigt krat. Og så er den meget dejligere at slikke.
gyffe

Er det Leth? nysgerrig
Hej

Min kæreste vil gerne barbere sig jævnligt, men siger det tager meget lang tid med skum og skraber - og at det ikke bliver pænt under bruseren, fordi det er svært at komme til alle steder.
Er der nogen, der har nogle tricks til en hurtig, effektiv skraber?

"Gå til barberen" Anonym
Hvad med at lade din kæreste gøre det med den elektriske, det giver også nogle andre legemuligheder. gyffe

Lady shaver anonym
Brug denne shaver,Den er god,og så gør det ikke ondt,den niver ikke.

Ja, det er Leth Anonym
Problemet er, at det jo ikke er let at se hvad man laver. Desuden skal man være "over den" med højst et par dages mellemrum. Lige i starten får du nogle knopper ved nogle af hårsækkene, men huden vænner sig hurtigt til det. Brug evt. en eller anden form for creme bagefer. Jeg bruger Niveas antiperspirantcreme fra Matas, den er både blid og neutral og ikke særlig dyr.
Men lad din kæreste gøre det. Eller brug et lille spejl. Jeg bruger fingrene til at mærke, hvor det "river", det lærer man hurtig. Den elktriske er langt nemmere, med mindre I synes det er en del af legen, det er jo op til dig (jer) selv.
Bar gå i gang, din kæreste vil sætte pris på det. God fornøjelse, gyffe
Og så lige for en ordens skyld: Jeg er mand, og min kæreste er af hunkøn.

mig ihvertfald 18 år
jeg er en pige på 18 og jeg gør det og næsten alle mine venninder og dem har jeg mange af

Veet warm wax mrsmut
Før i tiden barberede jeg mig osse med resultat af stor hud irretation, bylder og bumser og hvor lækkert er det så lige,, jeg beyndte efter et råd, at bruge skintonic og helosan kopattesalve efter endt barbering.. DET VIRKER... dejlig blød hud bagefter.. Men så vokser jeg benene.. og èn dag tog fanden ved mig, fik kæresten til at hjælpe mig med at vokse mig i skridtet.. WAUUU .. ikke noget der stikker når de pokkers hår kommer ud igen, og med tiden formindskes hår området da man faktisk ødelægger hårsækkene..
Jeg smørre mig stadig med skintonic og helosan efter endt warm wax.... og er nu altid blød,, også ser det jo naturligere ud end barbering.. Ja jeg er kvinde.. Voksen bruges nu også i armhulerne... hvor nemt kan det værer JA gu gør det ondt.. men vi kvinder kan jo med lethed godt udholde den smule smerte....

urskov!!?....nej tak! devil_tiger
Jeg tror faktisk mange kvinder baberer sig for det ikke ligner de har en hel jungle dernede. Jeg synes i hvertfald det er ret så grimt. Baberer selv, men gør det også for min kærestes skyld. STakkels ham, hvis han skulle finde rundt i en hel skov.


V.H Devil_tiger

både godt og skidt. anonym
man får ikke hår i munden, men det kradser senere.

Aaaaavvvv!!! Lou
Kære mrsmut

Hvor må det bare gøre usigelig ondt. Jeg er selv glatbarberet - og må da indrømme, at det ville blive et pænere resultat, hvis man brugte voks i stedet. Men jeg kan godt nok ikke få mig selv til at vokse dernede. Jeg synes, det er slemt nok på benene.

Men kan kun tilslutte mig dit råd med skintonic og helosan. Det bruger jeg også.

Mvh
Lou

Ligner een paa otte??? Skovtrolden
Hejsa
Foerst undskyld manglen paa danske vokaler, befinder mig i skotland...
Jeg har proevet at barbere det hele af, til stor glaede for min kaereste, men helt aerligt synes jeg at det ser fjollet ud, jeg synes at man ligner en otte-aarig. Er nu gaaet over til at fjerne det meste med voks, men efterlader en stribe i midten, som jeg til gengaeld trimmer ret kort. Saa altsaa ingen jungle, men heller ikke glatbarberet, og det er et kompromis som baade min kaereste og jeg kan blive enige om. Det er for oevrigt ogsaa skide irriterende at vaere noedt til at barbere hver gang man er i bad, saa er hele ideen med et hurtigt brusebad jo roeget sig en tur??
Det er bare min mening

Er der andre gode råd? Mand
Vores problem vil netop også være at min kæreste ville få "bylder". (får hun ved bikinilinien). Men rådet med skintonic og Helosan lyder god. Er der andre som har andre gode fif?

et spørgsmål JustMe
Bliver lige nød til et detajleret spørgsmål. Vokser du det HELE dernede ?? Ikke bare venusbjerget ?? Jeg kunne godt forestille mig selv med voks der...men nede ved skamlæber og alt det følsomme...uha. Jeg har bare sådan et billede i hovedet at hele missen går i stykker.

Jeg bruger skraber over det hele...men måske jeg skulle tage at få købt mig noget voks. Sig mig...hvor lang tid gør det ondt ?? Og hvor lang tid holder det ??

lidt statistik stinejosefine
mit bud er at 85% af unge mellem 20-30 ikke har naturlig hårvækst

Jeg har ikke set "ubarberede" Audiens
..mænd i lange tider, jeg er single og møder faktisk en del..kommer på naturiststrande og intime klubber, og der er ALLE fine nyragede alle vegne.

Jeg ser af samme grund også mange kvinder, unge som ældre, men jeg husker ikke hvornår jeg sidst har set en mis med hår på..og gudskelov for det ;-)

Joooooooooo Audiens
Det er vældig meget lækrere at gå i gang med, det visuelle betyder da meget

Netop det modsatte! charlotte2
Din overskrift tyder på uvidenhed, da det netop er omvendt! Jo, mænd/ kvinder der skal slikke den såkaldte 'mis' slipper for hår i munden, men det er desværre ikke særlig hygiejnisk for ejeren af missen. Hårene er der for a reason - for at beskytte mod skidt - og bliver de fjernet kan vedkomne hurtigt få problemer med herligheder som svamp, bylder, osv.

Godt fif :-) Audiens
Dette gælder hvis man bruger skraber i badet.

Når du har skrebet det du skal, så tag lidt hårbalsam og kom på det barbede sted..det modvirker de små knopper man ellers så let får..det virker på mig, og to af mine veninder... der er noget om snakken *S*

Samme bud Audiens
Gælder for de 30 til 50 årige..af begge køn !

Lækkert Anonym
Det er behageligt. Min kone og jeg har været glatte de sidste 25 år og jeg som mand ca. et par år mere.
Vi har startet med skum, skraber fået røde knopper, givet crem fået hærdet huden og gjort det alene med skraber på badeværelset om morgenen eller også har vi gjort det på hinanden, som en del af forspillet.
De seneste år har vi brugt voks. det er bare lækkert, altid blød og ingen stikkeri fra hårstubbe. Bare en herlig fornemmelse.
Petrus

Prøv Anonym
med et bad om dagen, så er du ude over det problem. Bidéer findes da heldigvis også endnu.
gyffe

nej ingen problemer supertøzen
Jeg er en pige på 24 år og har barberet min mis de sidste fire år, og jeg har aldrig haft svamp eller diverse kønssygdomme. Jeg føler mig personligt mere ren når der overhovedet ikke er hår.

Er jeg helt "umoderne"? Anonym tøs
Jeg er 19 og fjerne kun bikini-linjen (cirka 1,5 cm). Min kæreste kommer godt nok med små bemærkninger engang imellem, men min hud er meget irriteret dernede og har den opfattelse at det er pænere med en lille dusk end en bar mis med udslet og sår. Og så synes jeg også lidt at man kommer til at se ud som om man ikke er gammel nok til sex hvis det hele er fjernet.

Barberede mænd Chr
Jeg er helt glat barberet, og nyder det.

Jeg har dog oplevet både hovedrysten, og enkelte nedsættende kommentarer, i vores lokale svømmehal - måske er det bare fordi jeg bor i "det mørke jylland" - sådan noget gør man nok ikke her!?!

Umoderne..nej da ! Audiens
Det handler om hvilken holdning man har til det, man skal ikke gøre det for andres skyld, men for ens egen.

Man kan altså godt undgå at få knopper, enten ved at bruge vox, eller en elektrisk shaver...men gør det ikke for andres skyld end din egen.

Vh..Audiens

gør det FUCK DET HELE
gør det dog.
hvis jeg er sammen med en pige og min hånd kommer ned til sådan en russerdusk så kommer min hånd hurtigt op, og min lille ven kommer helt ned at lægge, ja det er ligefør at den kryber ind, det er totalt gustent med sådan en dusk, det er dog okay med en lille smule så længe der bare ik er for meget..

"bylder"?? anonym
Er du sikker på at de nævnte "bylder" ikke er lymfeknuder? De kan mærkes ved bikinilinien/lysken...

vejledning mutten
Må så lige svare igen...

Barber vejledning:

Køb Medi Skrub på apoteket, det er en huddesinfektion med hurtig baktericid virkning, din hud bliver MEGET ren..

Brug denne sæbe før barbering..
Brug KUN nye klinger af god kvalitet til "køns sektionen"
brug en mild men god Barber Gel..
Skyl gundigt efter ved endt barbering.
Med en tot Vat vædet godt i skintonic "vaskers" det nybarberede område.
Smøret Mens huden stadig er fugtig med en god fed creme, her er Helosan efektiv da den er desinfenserende..

Barber Max hver anden dag.....

Brug Mediskrub HVER GANG DU VASKER DIG i skøns området..

Ved Varm Voks er fremgangs måden lidt det sammen.. Forberd huden med medi skrub...

Vask GRUNDIGT med Klud eller handske i det område huden skal vokses..
Hårene skal værer ca 0.5 cm lang.
er de lange gør det afsindigt ondt, er de korte kan voksen ikke få fat.

Smør den varme voks MED hårene.. RIV af MOD hårene.. Og DU må ikke GENTAGE samme sted flere gang da man så begynder at bløde..

Få Helst en fortrolig til at hjælpe med at rive...

Mest ømfindigst sted er selve dusken jo længere man kommer om mod Mellemkødet gør det mindre ondt. så start evt der.

Tag kun det du selv kan holde til de første gang gør det meget ondt.. men smerten formindskes.

Jeg fjerne alt undtaget lige en stribe på ca 3 cm det bredeste sted.

med pincet kan man lige fjerne så kanten bliver lige og fin.

Efter endt voksning. Vaskes IGEN med mediskrub
Igen skal skintonic bruses og en god creme..

syntes man det gør FOR ondt kan man på apoteket få en salve som er let lokalt bedøvende.. ved ikke om Det virker men måske det er forsøget værd..


Derefter findes der kostmetologer som Laser brænder hårene væk permenent.. det koster jo noget mere end barbering.. Men prøv at regne ud hvad barbering på ET år koster og forhør så priser på diverse klinikker.. på længere sigt er der penge at spare.

Mediskub. er en special sæbe som er udviklet til folk med stærk ackne i ansikt og på kroppen..

Og nej Bylder og Lymfe kirtler er der en stor forskel på..

Lymfekirtler bliver ikke blålilla og blodsprængte. de kan ikke pukteres..

Bylder er enorme BUMSER som alle jo kender.. men bare bumser på størrelse med Dueæg,.

Barbering holder jo meget kortvarigt.. hvorimod en god gang voks kan holde op til 4 - 5 uger og så stikker de ikke når de gror ud igen...

Hvor kober I voksen?? mig...
Hej.

Indtil videre plukker jeg bikinilinjen og lidt mere med pincet, men hvor kober I voksen, og hvordan finder man ud af hvor varmt det er osv?? naar jeg har faaet det gjort paa en klinik har de haft det vildeste udstyr, men det er maaske ikke nodvendigt??

undskyld de manglende bogstaver.. :)

River den så ikke ? Dyreven
Barbere missen ??, jeg har en gang vasket vores mis og det var bestemt ikke lykken, hverken for den eller mig, den rev og hvæsede.

Eller er der noget jeg har MIS forstået *GGGG*

Kære dyreven Anonym
Nej, nej, Misser vaskes ved at blive slikket rene, det ved du da som dyreven. De misser, jeg har vasket og barberet, har spundet af velvære.

... Chiara
Jeg er en pige, og jeg har aldrig gjort noget forsøg på at fjerne hårene dernede. For at være ærlig synes jeg, at "missen" ser meget smuk og sexet ud. Hvis man ikke har den ligner man en lille pige... Dusken får mig til at føle mig som en kvinde. Og hvis man vasker den ordentligt og evt. reder den igennem med en børste man kun bruger til den, så bliver den endnu flottere. Selvom mange føler den uhygeijnisk, så er vores måtte downstairs der faktisk ah hygiejniske årsager. Når naturen "forventer" at man har mistet jomfruhinden, der beskytter mod bakterier, så gror den en måtte til samme formål ;)

itighfioghfiog yaazmin
altså de fleste gør . når man bliver ældre som kvinde så gør man ikke så meget mere
det er mest de unge der gør det
[:)]

ALLE negermand
ALLE Alle absolut alle !
og hvis de ikke gør bør de begynde :P