Barbering

Barbering eleven22
Jeg er en dreng, 16 år, og jeg er begyndt at barbere mig i de nedre dele. Det har gået rimelig okay siden jeg startede. Men jeg får nogle bumselignende dutter dernede, er det normalt?
Jeg har også hørt at hvis man bruger skraber, hvilket jeg gør, kan det give eksem og udslæt på sigt. Er dette sandt? for jeg gidder squ ikke til at rende rundt med udslæt dernede..

Nu skal du bare høre (: Abby
Hej med dig [:)]
De knopper du får, er fordi du irritere huden. Det kan hjælpe hvis du husker at blødgøre hårene med varmt vand og så barber i hårenes groretning. Det er en god ide at bruge noget barberskum eller lignende da det også kan nedsætte risikoen for irriteret hud. Og brug en ny skraber/barberblad hver gang! Så undgår du eksem og udslæt, da der ikke tilføres bakterier og andre sjove ting derned og du mindsker risikoen for snitsår.
Så skulle du gerne undgå diverse knopper og eksem [:D]

Held og lykke

xx Abby

Tak for hjælpen :D eleven22
Jeg har altid gjort det mens jeg nu har været i brusebad og har vasket mig i de varme vand. Det med hårenes retning, det bliver da ikke så tæt en barbering så, gør det?
Jeg har ikke prøvet med barberskum, kun til ansigtet, der fik jeg dog rigtige bumser, sådan lige ved kæben. Men de kommer ikke så meget mere.

Prøv imod groretningen, men forsigtigt ! Abby
Hvis ikke barberingen bliver tæt nok, kan du med et nyt barberblad, gøre det imod groretningen. Du skal bare være meget forsigtig, bruge barberskum eller lignende og husk at trække ud i huden, så du ikke får nogle folder [:)]
Det kan være at du ikke kunne tåle barberskummen, det hjælper måske hvis du prøver en anden slags. Vil os lige råde dig til at forsøge med barberskummen i ansigtet inden du forsøger med de nedre dele [:D]

xx Abby