Barberingsknopper!?!

Barberingsknopper!?! HullaBullaUlla
Hej!
Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg bør skrive det her, så nu bliver det bare her :)
Når jeg barberer mig får jeg de her irriterende røde knopper..
Jeg har prøvet at barbere både med og mod hårenes retning og prøvet at komme balsam på inden jeg barberer... og det har ikke virket.
Er der en af jer, der har et råd til, hvordan jeg kan komme af med dem ?

svar på problem uønskethårvækst
Hey
Husker du at gøre hårene våde med varmt eller kold vand inden. Har du genrelt uren hud, kan det skylde dette, at huden bliver irriteret. måske kan du ikke tåle parfume, balsam ell. lign. bagefter brug evt alm. fugtighedslotion uden parfume

Varm op, og så med hårene Real Shaved Man
Mit råd (efter 20 års erfaring med bladbarbering, siden jeg var 14 ;o).

-Tag et langt, varmt bad, der bløder huden op. -Tør ansigtet let.
-Brug så igen temmelig varmt vand fra håndvasken til at skylle ansigtet.
-Kom derefter en god barberskum på (jeg bruger Gilette Gel) og gnid det godt ind. Og vigtigt: Lad barberskummet SIDDE i ansigtet, så det virker! Helst 1-2 minutter!
-Brug et godt barberblad (selv bruger jeg Gillette Max-3, dobbeltbladet), hvis det er nyt, vær forsigtig.
-Skrab i tilpas glidende lette ryk MED hårene. Det kan være svært at afgøre på halsen hvilken vej hårene egentlig vender, men grundreglen er at du skraber nedad. Hvis du skraber opad for mange gange, giver det meget ofte skægpest. Og det er jo ikke så fedt.
-Efter du har skrabt - skyl GRUNDIGT efter med koldt vand.
-Brug en MILD aftershave (Jeg selv bruger en cremet, hvid Biotherm pour Hommes) (Det gør ikke noget, der sidder lidt vand i ansigtet/på halsen i forvejen, faktisk er det vigtigt at din hud IKKE er helt tør før du kommer aftershave på!).
-Sørg evt. for at lade huden få lidt frisk luft hurtigt derefter, gå f.eks. ud med skrald eller andet, bare du kommer lidt udendørs, så huden bliver blæst efter.

Det plejer jeg at gøre og jeg har den mest problemfri og blødeste hud :-)

du skal Budha
komme varmt vand på huden, bruge en gel, gerne Gilette sensitive skin, og så selvfølge et af deres fantastiske blade med Alora Vera. Det hjælper, men husk barberblade varer ikke evigt.

prøv at skifte til maskine spurs.lane
Jeg har selv i starten skrabet mig med det resultat at jeg fik mange knopper især på halsen...
Så jeg købte mig en barbermaskine, og det hjalp - meget.

Nu har jeg ikke haft det i 5-6 år så jeg skraber mig aldrig mere.
Min hud kunne ikke tåle at blive så tæt, og fjærnet for alt "liv" som maskiinen ikke gør, den er mere nænsom mod huden.

Øko-sprit sprittet
Hej
Jeg bruger en sprit og balsam af mærket Waleda (fås i helseforretninger).
Spritten benyttes FØR babering og balsam efter. Denne metode gør at du fjerner urenheder fra huden før du skamfere den med bladet/maskinen. Efter babering benyttes balsam til at pleje huden. Efter jeg begyndte med denne metode var det slut med røde knopper og tørre pletter.

mvh martin

Det her virker 100% og godt til meget andet henrie1
Du skal købe en glidecreme der hedder Eros bodyglide - den er silikone baseret (og hvis man ikke ved det er silikone et naturprodukt!)

Udover at bruge den efter barbering kan den friske tatoveringer op.

bruges som alm glidecrme og massage olie - godt hvis man har et latexlagen:-)

Den er 0gså fremragende til hårspidserne - den er dyr men ikke så dyr som hårprodukter med silikone i:-)

Olien/glidecrmen forhandles bla. hos www.bonami.dk TIL DKK 179 - man kan booke et festligt pigeparty:-)eller "legetøjsforretninger" - f.eks Lust i Mikkel Bryggersgade.

God fornøjelse:-)

brug baby-olie Anonym
Hvis du kommer baby-olie på mens benene, armhule, og så videre stadig er fugtige hjælper det.
Derudover bliver man helt dejlig blød af det!!!

Australsk tetræs olie Morti
Hey, hvis jeg har problemer, så bruger jeg altid australsk Teetreeoil efter barbering. Det har en suveren anti-inflamatorisk (betændelseshæmmende) virkning mod skægpest og knopper generelt.

barberingsknopper kaldes skægpest Leif Frimand
Hej Leif.

Der findes en masse ting, du kan gøre for at undgå skægpest. Skægpest er betændelse i hårsækkene. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/skaegpest.htm er renlighed utroligt vigtigt for at undgå skægpest, dvs. rene håndklæder, desinficere barbergrej, brug altid dit eget barbergrej, brug altid barbersprit, så bakterierne dræbes.
Ja, det er sgu irriterende med skægpest, men det kan sagtens undgås.

Barberingsknopper!?! Nana Rytter Nielsen
Hey, jeg kender alt for godt problemet med knopper, derfor gik jeg i samarbejde med et farmaceutisk firma og har udviklet en barberskum der hedder ShaveSafe. Den forebygger mens du barberer, og desinficerer huden og skraberen så de bakterier der er årsag til dine problemer, bliver fjernet! Den er uden parfume, parabener og farvestof og så har jeg valgt at lave tilfredshedsgaranti, så hvis den ikke virker for dig, får du dine penge igen!
Du kan finde den på www.shavesafe.dk
mange hilsner Nana - der endelig selv er blevet helt fri for problemet!

barberingsknopper kaldes skægpest - NOT dulkis@sol.dk
- nej nej. Er du da rigtig rund menneske. Din forklaring på skægpest er såmænd god nok men det har altså ikke noget at skaffe med "barberingsknopper". De skal bare ikke behandles men forebygges og der er kun én metode: At prøve sig frem.

- Det skyldes bare en sart hud og det der virker for den ene, virker ikke, nødvendigvis, for den anden. Den gode SKARPE skraber er et must. Jo skarpere - jo mindre irritation.

Barberingsknopper!?! davdor
KLAK!
Dét, må du så forestille dig, var lyden af et par velvoksne mursten som klaskede sammen om dine runkne hængenosser med en kraft der IKKE er til at spøge med. SÅ kan det være du kan abstrahere fra disse syndige tanker!

En rigtig mand har selvsagt skæg over hele kroppen (det siger Allan også).

Hold da kæft - jeg hoppede på den dulkis@sol.dk
- nu sidder jeg guddødeme og skriver i en tråd der er 4 år gammel !!!! [:o] [:/] [:X] [(:] [:DD] [:DD] [:DD] [:DD] ......... [:S] I hate it

Barberingsknopper!?! Nana Rytter Nielsen
Det kan du tro! Jeg havde selv samme problem og var simpelthen så træt af at der ikke fandtes noget, så jeg tog kontakt til et farmaceutisk firma og fik dem til at hjælpe mig med at udvikle en barberskum mod problemet.
Den er nu kommet på markedet og hedder ShaveSafe.
Jeg har valgt at lave tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke synes den er optimal, får du dine penge tilbage. Min intention er at hjælpe folk af med deres problemer!
Du kan købe det her: http://www.shavesafe.dk/prestashop/product.php?id_product=2
og du kan læse meget mere om det på www.shavesafe.dk
Håber du bliver lige så glad og knopfri som jeg :)
Mange hilsner Nana