Bare så ked af det...

Bare så ked af det... Den ulykkelige
Jeg er bare så ked af det. Har PCOS og været i behandling i over 2 år hos gynækolog. Er startet hos Hvidovre, og får nu Menopur. Jeg har fået det i 2 cyklus´er, og denne gang, knapt 14 dage. Min krop reagerer slet ikke på det, og mine æg vokser ikke en smule. Jeg skal nu vente til oktober med et nyt forsøg, da vi skal til informationsmøde om ivf først SUK. Jeg er bare så ulykkelig... Jeg er ved at opgive det hele, det hele synes så nytteløst. Jeg er bange for det nu aldrig skal lykkes os at få ønskebørn!
Den håbløst Ulykkelige

Der er mange der adobterer Anonym
og ender med at blive rigtigt glade for det. En fra min familie har adobteret to børn fra et sted i sydamerika og de virker som en lykkelig familie.

Nu ved jeg ikke hvad PCOS er, men har også hørt at man kan tage æg ud af en barnløs kvinde, befrugte den med mandes sæd og sætte ægget op i en rugemor.

Håber det lykkes for jer, uanset hvad det ender med.

... Anonym
Hej søde du......op med humøret hvis du tænker så sort så sker der aldrig noget....

Har I overvejet at adoptere? Der er så mange børn der bor på børnehjem rundt omkring. Det kunne jo være en mulighed. Jeg vil vædde en femmer på at du vil blive ligeså glad for det barn....

Jeg skal selv til at starte i hormonbehandling lige om lidt ..... :-)

Jeg krydser fingre for dig og mig

Knuz og varme tanker herfra

gid jeg kunne sende styrke til dig konen
Jeg har selv været turen igennem med skuffelse på skuffelse.
Din fustration og sorg over hver mdr. at have mistet det "barn" i heller ikke skulle have denne gang kan ingen debatører tage fra dig tror jeg desværre.
Min situation er lidt anderledes end din jeg danner med Pergotime mange æg, og vælger at tro på det må lykkedes trods 7 mdr.s "tab"

Som du ved kan du og din partner ønske et æg fra en doner såfremt han kan levere sæd.
Loven siger en af forældrene skal være biologiske.

Hos os vælger min partner ikke at invistere i et barn, og det er vildt hårdt, for gud hvor ville jeg gerne opleve den lykke at skabe og opdrage et barn med ham.
Du går hos eksperter og som jeg forstår det er der tale om reagensforsøg i fremtiden engang, derfor vær glad og tro på selvfølgelig får du et eller måske flere børn

Held og Lykke

verden er fuld af børn liva5
Der er børn i verden der er blevet født og har brug for at blive adopteret af os barnløse
Måske skulle vi bruge vores ressourcer på at gi dem et værdigt liv

Åh din stakkel... PCO
Hej med dig, jeg har også PCO og går og spekulerer på om jeg kan få børn en dag. Jeg er i starten af 30erne, men jeg har ikke en kæreste at forsøge at få børn med. Og jeg er bekymret for at jeg måske ikke når at finde en kæreste før det bliver for sent - fordi jeg jo ved at det kan komme til at tage lang tid med ventelister og behandlinger før der bliver en baby ud af det.Overvejer at forsøge at adoptere alene, eller få et donorbarn alene. Men mht donorbarn kommer der det problem at enlige kvinder må godt blive insemineret, men må ikke få fertilitetsbehandlinger, så vidt jeg ved.
Det er noget møg at have PCO - hold op hvor har man mange bekymringer og tanker om det...
Held og lykke, prøv at holde modet oppe, jeg håber du snart får en lille en. Knus fra en med-PCOS-søster!

How do you tell your boyfriend? Peacock
Hej, jeg skriver så dårlig på danske så jeg foretrække at skriv på engelske, sorry. Men svar kan være på danske, for jeg kan godt læse på dansk!
I have PCOS and I have just started seeing a new guy. I know he wants children, but it's still early days so i don't know if he wants them with me - or whether i want him to be the father of my children. We are both 33, so i suppose we are both looking for a serious relationship, at least i know i am. I really like him, and i know that i have to tell him about the PCO at some point. Should I tell him early in the relationship? Or wait? One of my friends has PCO too and her boyfriend left her when she got diagnosed because he didn't want a girlfriend who might not be able to give him children. And in another "tråd" about PCO a girl said she'd been dumped by one guy and manipulated by another because she had PCO.
So when did you girls tell your boyfriends? How did you tell them? What did they say?
Hope to get some advice. You can answer in Danish, I read it really well, just find it hard to express myself in writing in Danish.

prøv dog eller lærer du sgu ikke skrive dansk konen
hej

Først vil jeg sige held og lykke også til dig, dernæst vil jeg anbefale dig at skrive på dansk for øvelse gør mester siger et dansk ordsprog så kom du bare igang, folk har sikkert forståelse for eventuelle staveproblemer.

Okay, så prøve jeg på danske Peacock/påfulg
men det er sjov, at alle i danmark de vil så gerne snakke på engelske med mig selvom jeg gerne vil øve mig til at tale på danske. Men nu hvor jeg gerne har brug for skriv på engelske får jeg også kritiseret for det. Og når det er en ting som er meget personal og smertefuldt for mig, så jeg har svært til at udtrykke det på danske.
Hvordan fortælle sin kæreste at man har PCOS? Jeg har lige træffe en sød man, ved ikke om der er fremtid med ham, men hvis jeg skal bliv med ham, så han skal jo ha at vide at jeg har PCOS. Hvor når har i andre fortalt jeres kæreste om det? Tidlig i forhold? Hvordan fortalt i det? Og hvad sagde de kærester til det?

flot :-) konen
Det er sådan det skal være og kære ven, der er mange indfødte danskere der skriver dårlige dansk end du af forskellige årsager. Men du skriver da flot og forståeligt så det sidste kommer klart med tiden, som nævnt før, øvelse gør mester

Angående fortælle mener jeg sandheden skal frem straks så parterne kan vælge inden det måske bliver for svært at slippe hinanden

og så skal du heller ikke gå med angst i maven for om partneren kan elske dig som du er

HELD OG LYKKE IGEN IGEN

Tak for råde! Påful
Hej Konen, tak for den pæne ting som du sige om min danske. Jeg øver mig også meget til at skrive og læse.
Ved ikke om jeg tører fortælle ham det endnu, for vi er ikke så tæt på hinanden at vi taler om så "tunge" emner allerede. Også jeg håber at han kommer til at holde så meget af mig at han ikke synes det gør så meget når han få det at vide at jeg har PCOS. Hvis han allerede er meget glad i mig når han får at vide det, så han vil måske sige at det er en stykke af pakken som han tager med.
På den anden hånd er du ret i at jeg ikke bør at vente så længe for jeg er nervøs for hvad han vil sige... Og han skal ikke føle han er blevet snydtet. Hvad siger man i danske? "Købe katten i sæken?" Men tak for svar, det er så rørende at der altid er folk som vil læse hvad man spørge og svare på det!