Barn mod mands vilje.

Barn mod mands vilje. Anonym
Hej.

Jeg var sammen med en pige på 15 år. Og så siger hun til mig dagen efter at hun ikke har taget sine p-piller i 3 uger. Så siger jeg til hende at så må vi købe en fortrydelses pille dagen efter, men det nægter hun. Det endte med at vi blev skide sure på hinanden eftersom jeg får ødelagt mit liv mere eller mindre af det og det samme vil hun, for ikke at tale om at barnet kommer til at leve med en mor på 15 år som overhovedet ikke kan forsørge et barn. Udover det så har jeg det rigtigt dårligt med mig selv fordi nogle siger at det er jo min egen fejl, men det eneste jeg vidste var at hun tog p-piller (sagde hun).

Nogle forslag eller hjælp på nogen måde?

Tænk dig dog om Hmmmm
hvis du IKKE vil ricikere at blive far i en for tidlig alder så tænk dig dog om.. det er jo ikke kun kvinder der skal beskytte sig men så sandelig også mænd..... Brug dog gummi!!!! og stol aldrig på folk du ikke kender.. håber du har fået dig en lærestreg

hmmmmm mig her
du er da en klam stodder. pigen gjorde det fordi hun håber på at blive gravid så hun kan ha dig i hendes liv li meget hvad

og du gík i seng med en 15 årige første gang uden at bruge kondom først. du er uansvarlig. hun er kun en lille pige. du er sikkert sådan en gammel mand der allerede har kone og børn og så spilder du din tid på små 15 årige. du er for klam. dit svin.

... Anonym
Så det er fair nok at lyve om at man tager p-piller og så ignorér mandens ønsker fuldstændig?

Nej Anonym
Du er da for dum at høre på. Nej jeg er ikke en gammel mand på 1000 år og har 900 børn, 4 huse og 8 biler. Så drop det pis.. Hvis du vil vide det så er jeg 16.

Nej hmmm
det er slet ikke i orden at hun lyver og det er slet ikke i orden at man lyver.. men det er jo det hun har gjort og derfor skal man passe på med at stole på folk man ikke kender.. og ønsker man ikke at få børn på det nuværende tidspunkt er det jo også op til en selv at tænke sig om fx i form af beskyttelse af sig selv...

Rigtigt Anonym
Det er selvf. rigtigt nok men når man ligger der og hun siger hun tager p-piller er det ikke det første man tænker på.

sig mig - hvor gammel er du ? anonym kvinde
fordi du virker noget ældre end hende.

Hvis du vil sikre´dig mod uønsket faderskab, så må du jo lære at bruge kondom.

håber du har lært lektien.

vh anonym kvinde

Alder Anonym
Jeg er 16 som jeg har fortalt i et tidligere indlæg. Men ja, jeg må lære lektien syntes bare det virker uretfærdigt at det er kvinden og kun kvinden der bestemmer det.

måske synes du det er uretfærdigt anonym kvinde
men det vel ikke mere uretfærdigt, når mænd forlader deres planlagte barn og gravide kæreste til fordel for en anden og aldrig lader hører fra sig.

du vil nok opleve, at mange ting i livet er uretfærdigt, derfor må du passe på dig selv.

Jeg håber for dig, at hun ikke er gravid.

vh anonym kvinde

samme Anonym
I det mindste er du seriøs og fyldt 12 i modsætning til andre herinde.
Jeg håber heller ikke hun er gravid, jeg har ikke set nogen prøve eller noget som helst eller om det hele bare er opdigtet for at få mig. Jeg synes bare at livet bliver mere og mere egoistisk. Folk går mere op i sig selv end andre og tænker som regel ikke på andre. Det er et større problem end fedme efter mit hovede.

du har ret i at folk i dag anonym kvinde
er meget egoistiske.. endnu en god grund til at passe godt på sig selv :-)

så.. pas nu godt på dig selv.

vh anonym kvinde

Tal med hendes forældre Anonym
Grunden til folk er så forvirret omkring din alder er nok fordi du kalder dig selv en "mand" i overskriften, herregud knægt hvis du er 16 hedder det "dreng";o)
Det er ikke fair pigen alene bestemmer, men sådan er det nu engang da det er hendes krop. Hvis du skulle være så uheldig at hun er blevet gravid må du prøve at tale med hendes forældre. De skal sikkert hjælpe hende når hun ikke kan klare det selv og det er de måske helst fri for.. Det bliver ikke en sjov samtale, men det er måske dit eneste håb der vil gøre hun får en abort

Der er vel også andet anon
at være bange for end graviditet ?
Nogensinde hørt om AIDS ?
De ganske få, jeg kender, der har fået AIDS, siger alle som én: jamen det kunne da ikke ramme mig - hun / han så da ren og velplejet ud og så var hun / han skidecharmerende.

Det er vigtigt at holde hovedet koldt, når hjertet bliver varmt :-)

Kære unge mand Bimmer ILP
Hvad har du lært af den lektie?

Gå aldrig mere i seng med hende, for hun
misbrugte din tillid. Folk vil jo hellere
ikke have venner de ikke kan stole på.

IGNORER KNUD2112 !! Betsy
Han er kun ude på at være grov og svinsk


http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=867419#867419

Du har et ansvar! qqq
Hvis du vil beskytte dig selv, må du bruge kondom.

Barnet kan ikke gøre for, hvordan det er lavet og du skal leve op til dine rettigheder m.h.t. samvær. Barnet fortjener sin far og du kan godt få dit samvær fastsat efter hvad der passer ind i dit liv og du skal sørge for at være stabil. Se www.statsamt.dk

Du kan godt både være ung og være far! Du må indrette dig efter at du har et barn, men du behøver ikke at være der for moderen, hvis du ikke har lyst til det. Jeg synes du skal tænke på, om du vil lade dit eget kød og blod opvokse uden at du gør noget godt for det i barndommen.

Jeg stiller spørgsmålstegn ved om hun løg om p-piller. Det er normalt at mænd forsøger at undskylde sin uskyld ved at påstå sådan noget.

Den er hård! Krokus
Først vil jeg sige, at det er dybt skræmmende at en pige på femten lyver og forsøger at blive gravid. Hun må da virkelig være meget ensom og have brug for hjælp.
Dernæst vil jeg sige, at der ikke er nogen undskyldning for at lyve for sin partner om den slags. Ingen burde tvinges til at blive forældre
mod deres vilje.
Men synes klart at man skal bruge gummi indtil man
kender hinanden godt, og stoler på hinanden. Og her tænker jeg altså også på sygdomme.
Til din trøst vil jeg sige, at hvis det kun er tre uger siden hun stoppede med p-piller, er det ikke så sandsynligt at hun er blevet gravid. Det tager ofte et par mdr for kroppen at komme ind i den normale cyklus igen.

ikke helt korrekt Anonym Kvinde
citat

"Barnet kan ikke gøre for, hvordan det er lavet og du skal leve op til dine rettigheder m.h.t. samvær. Barnet fortjener sin far og du kan godt få dit samvær fastsat efter hvad der passer ind i dit liv og du skal sørge for at være stabil. Se www.statsamt.dk "

Det er noget værre vrøvl du her har skrevet... mænd er ikke pålagt ansvar dvs. mænd "skal" ikke leve op til deres rettigheder - jeg ville ønske, at det forholdte sig således, men det gør det altså ikke. Ønsker manden ikke samvær, kan han bare lad være med at søge det. Og den med om han kan få samvær fastsat så det passer ind i hans liv, vil jeg meget gerne stille spørgsmålstegn ved, da det vist til dels er afhænig af forældremyndighedsindhaverens vilje og om det passer ind i dennes færden.

vh. anonym kvinde

du misforstår qqq
jeg skrev at han skal leve op til sine RETTIGHEDER. Det er bare min holdning, men jeg ved godt han ingen pligter har, andet end et symbolsk børnebidrag som han kan fratrække i skat.

Og jeg er ikke enig i, at moderen bestemmer. Faderen har altid rettigheder og skal ikke lade moderen bestemme, da han skal tænke på at barnet bør have ret til at kende sin far.

Jeg vil foreslå denne dreng at spørge sine forældre om opbakning og støtte. Fortæl dem at du skal være far og lad ikke barnet i stikken! Inddrag gerne dine forældre i dit samvær, hvis det gør det mere overskueligt for dig. Du er en god far, hvis du søger støtte hos dine forældre omkring samværet, fremfor at lade barnet sejle sin egen sø.

Klaphat Mijanne
Nu lyder det som om du er en del ældre end hun er...?
Hvis du er burde du have vidst bedre.. Sex er en tomandssport, så derfor mener jeg det er op til begge parter at sørge for at de er beskyttede! Om ikke andet kunne du jo være blevet smittet med alt muligt lort?!
Selvfølgelig er det ikke i orden fra hendes side af, men i er sådan set lige gode om det...

Dit valg Mijanne
Hvis du virkelig "kun" er 16, virker du meget moden af din alder.. Er hun gravid er der ingen der har sagt, at du ikke skal have noget med barnet at gøre.. Synes du skal kræve din ret hvad barnet angår, hvis du vil selvfølgelig, og forlange at du får del i barnets liv og får samvær!
Du har også del i hvordan det barns liv forløber, så hvis du vil have barnet får et godt liv, så vær en del af det og gør hvad du vil for at barnet får det liv det fortjener!