barnløs i sidste behandling

barnløs i sidste behandling ''''''
hej helle

jeg ved ikke om du kan hjælpe mig med nogle svar.
min mand og jeg har prøvet igennem 6 år at blive gravide, men som sagt uden at det er lykkedes os, for et år siden startede vi i reagensglad behandling og har nu været igennem 2 og er igang med det 3 og sidste ( som det offentlige betalet) vi fejler intet og lægerne kan ikke forstå hvorfor det ikke lykkes for os.... vi har tænkt på adoption men da min mand har fået ny nyre, blev vi afvist med det samme, så vores drøm om et barn er ved at gå i stykker... vi kan selvfølgelig vælge at gå i behandling i det private hvis vores sidste forsøg ikke virker, men det koster så mange penge og jeg tror heller ikke kroppen har godt af alt det medisin... måske du kan fortælle mig hvad vi kan gøre, måske du kan se noget?? selvfølgelig er det nok svært når du ingen kontakt har til os, men det er forsøget værd...
venlig hilsen sine

Der ser trist ud. Henrik H
Det ser trist ud, men som princip synes jeg at i selv skal betale for behandlinger og ikke lade gå det over den skat jeg er med til at betale til.
Måske skal du bare erkende at der er nogle som ikke skal have børn, og dem som har skal være glade for dem, for det er ikke en selvføgle.

Kæreste Sine hellenemborg
Kære Sine.

Jeg har kigget clairvoyant på det og ser ingen grund til, at I ikke kan blive gravide. Nogen gange kan sindet styre så meget, at det alene kan forhindre en befrugtning.
Jeg vil anbefale Jer at opsøge en god akupunktør og så ellers slå alt om børn ud af hovedet i en periode. Nyd Jeres liv, indstil Jer på et liv uden børn og vupti, kunne der meget vel komme en lille vidunderlig overraskelse.
I Kærlighed Helle Nemborg
www.nemborg.dk