bearnaisesauce

bearnaisesauce birgit
Hvilken færdig bearnaisesauce skal man vælge, når man ikke vil stå med en sauce, der skiller nytårsaften.

Den bedste Sovseskålen..!!
Knorr...!!

sovs ano 2005
Brun sovs er godt at bruge nytårsaften.

Den bedste Bearnaisesovs Anonym
Hejsa, den allerbedste Bearnaisesovs du kan købe færdiglavet er fra K-salat. Den købes i en gul bøtte. Den smager vidunderligt. Fantastisk sovs som ikke kan samlignes med den kedelige Knorr-Pulver bearnaise.

hjemmelavet/færdig tip. s.jepsen
Hjemmelavet bernaise er ikke så svært til 2-3 pers. Og skiller ikke hvis man laver den ved svag varme,og husker at røre(helt ærligt piskes hvis den skal være luftig) meget. Af tip til den færdige hvor den bedste er fra menu/Grand menu her kan man tilsætte en smule bernaise essens, og evt. lidt ekstra frisk estragon men ikke den franske for den smager af lakrids. prøv at få den Rusiske. på den måde bliver en færdiglavet bernaise næsten ligeså god som en hjemmelavet. Selv om at den hjemmelavede er klart den bedste.

K-Salat´s bearnaise er et uovertruffent færdigprodukt Kokken&Jomfruen
de færreste kan lave den bedre selv.

NOT - knorr er forfærdelig!! Anomym
.....den smager jo at maggiterninger

Men brun er ikke godt til bearnaise Anno 2006
synes du?

Når vi en enkelt gang snyder Dulkis - u
og bruger færdigprodukter til bearnaise, så foretrækker vi afgjort K-Salat. Den smager meget tæt på hjemmelavet.

Jensens Mie3
Vi bruger den fra Jensens favorit(jensens bøfhus)

jeg vil ikke råde joel
dit til nogen former for pulversauce. De er fulde af konserveringsmidler, E-numre og andet skidt som ABSOLUT ikke hører hjemme i en bearnaisesauce. Prøv derimod delikatessernes hjemmelavede, eller i nødstilfælde den fra Oscar.

Den på dåse loejsermand
Pulversaucerne, der skal blandes med en million tons magarine (ca), er kun et surrogat for en erstatning for den ægte vare. Hvis du vil bruge en erstatning, så vælg den på dåse. Og ofr en dåse til at afprøve i forvejen. Tip: Et par dråber bearniaseessens kan gøre underværker, ligesom en smule estragon. Velbekomme GL

Eller glas loejsermand
Mente: Den bearnaisesauce, der fås færdig f.eks. på dåse, i bæger eller glad er den mindst dårlige, og flere klasser bedre end pulveret, der er bedst egnet til vejsalt. I en snæver vending kan du også købe noget på en restaurant; det blir betyderlig bedre. Det er knap så gratis, men hvis du lige "køber" et par råd med fra kokken undervejs, får du et godt resultat som de færreste af gæsterne alligevel kan huske når natten er overstået *G* Med Velbekomme Hilsen GL

HVIS den skiller loejsermand
Jeg er enig med dig omkring den hjemmelavede, men det kan ske at den skiller. Det kan ofte reddes ved at tilsætte et lille glas iskoldt vand; det skal hældes og piskes hurtigt i. Det vil ofte kunen samle saucen (De fleste saucer) hvis man ikke har fået æggene til aglutinere (småklumpe) ved for hård varme. Med velbekom hilsen GL

Bearnaise Sauce Tulle L.lid
Pulversauce er heller ikke lige mig, men lidt snyd kan der være behov for engang i mellem. Prøv derfor Knorrs bernaise pulver men brug lidt mindre mælk. Hæld lidt estragon eddike i og pisk også en æggeblomme i. Smager selvfølgelig ikke hjemmelavet men så tæt på man kan komme.