Bedøvende salve hos tandlægen

Bedøvende salve hos tandlægen donna-ep
Er der nogen der har prøvet det bedøvende salve man kan få smurt på hos tandlægen, inden stikket?

Hvis ja, virker det så? [:)]

bedøvende salve larstommy
du skal ikke være nervøs, det bedøvende vrem virker meget fint, så bare afsted med dig

??? L_86
Hmm.. hvad er det for et stik du snakker om ? - Til bedøvelse eller hvad ?

Bedøvende vrem? donna-ep
Hvad er det?
Det er fordi at jeg er meget nervøs for stikket, så det ville være smart hvis jeg lige kunne få det på, så jeg ikke mærker det [:)]

Jep donna-ep
Bedøvelsesstikket [:)]

der findes to slags salver, så vidt jeg ved ara
Den ene er Xylocain - den anden Emla. Emla kaldes også for tryllecreme og bruges især til børn, der skal have indsprøjtninger. Emla skal smøres på stikstedet en time før. Xylocain, der også bruges til myggestik, bare et par minutter før, men virker ikke så kraftigt som Emlaen.
Begge dele fåes på Apoteket.

Okay donna-ep
Den creme jeg snakker om er ikke en man selv skal købe og smøre på, det er noget man kan få smurt på hos tandlægen. Jeg ved ikke hvad det hedder, desværre.

Jeg vidste ikke at Elma cremen også er fremstillet til munden [:)]

Nej det er jeg heller ikke helt klar ara
over om den er. Det må Apoteket kunne svare på. Hvis det er creme, der bliver smurt på minutter før stikket ved tandlægen, kan det næsten ikke være Emlaen men sandsynligvis Xylocainen, der også kan bruges på slimhinder - så vidt vides.

Puha donna-ep
Nu er jeg helt nervøs for at cremen slet ikke vil hjælpe.

Jeg lider af tandlægeskræk, så det er et meget stort skridt for mig, men det skal jo overstået [:)]

Hør nu min pige manden1
Du skal forklare din tandlæge at du er bange for stikket, for at det skal gøre ondt, for tandlæger bruger ikke den bedøvende creme, bare sådan, men hvis du beder om det, får du det smurt på ca 15 min før du skal stikkes og det er en lokalbedøvelse af tandkødet, så du mærker ikke stikket.
så bare tag den med ro.

Hvis det er bedøvelsen der genere dig Unlogged
hvilket noget tyder på, da det også var bøvl med det, sidste gang du skrev herind, så hop den dog over.

Hmm donna-ep
Jeg lider af tandlægeskræk, så det er ikke kun bedøvelsen der generer mig, men det hele. Det ville jo gøre det lidt lettere for mig med den bedøvende salve, så jeg hverken mærker stikket og dermed heller ikke mærker det når de ordner mine huller.

ja, xylocain ingalil
Min søn på 19 år er også ved at dø af skræk, når han skal til tandlægen. Det er især bedøvelsesstikket, han er bange for.

Tandlægen smører xylocain på hans gummer et par minutter før bedøvelsesstikket. Det virker, og min søn er kommet af sin angst. De fleste tandlæger kender til problemet, og viser forståelse for det.

Derfor bed blot om en lokalbedøvelse før selve stikket eller undersøgelse af tænderne i det hele taget.

En anden mulighed eller mulighed kombineret med lokalbedøvelsen er at tage 2 stk's Ipren aftenen før tandlægebesøget. Ipren er smertestillende og muskelafslappende og kan købes i håndkøb på apoteket. Tag eventuelt 2 Ipren mere 1 time før tandlægebesøget og bed samtidig om lokalbedøvelse hos tandlægen, så er du rigtig godt hjulpet.

Fortæl tandlægen, at du er skideangst, og at du har taget Ipren.

Normalt går jeg ikke ind for, at man bare medicinerer sig selv, men jeg mener også, at det i en situation som din med angst for tandlægebesøget, kan være nødvendigt. Dog synes jeg, du skal tale med tandlægen om det. Ring eventuelt i forvejen og forklar, hvordan du har det.

Hilsen, Inga

JA!! tofly
det virker så du intet kan mærke...
jeg var HUNDERÆD for at blive stikket, men med denne salve kan jeg slappe af hver eneste gang. Nu er det intet problem for mig.
Heldigvis

Dejligt donna-ep
Det lyder godt, nu er jeg lidt mere rolig.

Jeg var til undersøgelse i dag, og på onsdag skal jeg over at have ordnet mit hul [:)]

Du virker som om du ikke er ret gammel Anonumis
hvordan kan det overhovedet være du har huller i dine tænder? Ville det ikke være en god ide at passe bedre på dem, så du slet ikke skulle bores?

Hehe donna-ep
Har du ikke andet at lave eller keder du dig bare? [:)]