Bedste netdating side?

Bedste netdating side? påtværs
Selvom jeg har snakket om jeg nok ikke er en forholdsperson, er jeg jo stadig optimistisk, og tror på jeg kan møde en der er ligeså træt af krav og rettelser i forhold som mig[:)]

Men da jeg ikke rigtig gider at gå i byen og synes det er super meget hyggeligere at drikker rødvin med veninderne i hjemmet, er det lige lidt småt med mænd jeg møder. Det er trods alt lang tid siden jeg mødte en interessant mand over køledisken i Irma, og der kommer nok næppe en mand ringer på min dør og siger han er manden i mit liv.

Så jeg overvejer netdating[:O] Har dog prøvet lidt før - elitedating...
Men tænkte lidt om der er nogen der har nogle bedre bud.
Og det skal være dating sider, ikke sex sider ala scor eller andet plat noget. Jeg er jo ved at være en halvgammel dame [;)]

Du er nok for meget Anonym200
på tværs...[:D] til det kan hjælpe dig.

her f.eks. Tarzan
http://www.blboys.com/st/niches/

Haha påtværs
Måske....[:D]

Hmmm... påtværs
Nu er jeg jo kvinde, og bøsser og deres udseende har aldrig rigtig sagt mig noget...
Men måske nogle andre kan bruge dit lille link [:D]

her er siden!! Iknowwhat
Har prøvet forskellige datingsider, men jeg må helt klart sige, at jeg har haft de bedste erfaringer med love.dk, hvor jeg har mødt nogle dejlige mennesker.

Faktisk fandt jeg min skønne kæreste derinde og vi er sammen på 3. år nu:)

Hvor gammel er en halvgammel dame? DitNavn
Jeg vil ikke være ond - men jeg tror det kan blive vanskeligt for dig at finde en.

Sex sider ala scor er ikke platte. Sex er ikke plat. Underlige variationer, alternativ sexualtitet, bøsser, lesbiske... det er ikke plat. Det er ikke forkert. De har sex alle sammen. Og de er gamle, unge, knapt så unge, knapt så gamle og alt ind imellem. Kønne. Og grimme. Og alt muligt andet.

Når jeg skriver det måske kan blive vanskeligt er det fordi at brug af plat om disse ting kunne pege på et vis mål af tilknappethed. Og det er vanskeligt at træffe folk på den baggrund.

Det sagt ...

Find ud af hvad du vil, kan lide og forventer af et forhold... hvorledes du tror samværet vil forme sig. Og så tænk over hvilken type mænd (eller partnere efter dit ønske) der måtte passe på dette. Og hvor disse mænd mon måtte befinde sig. Hvad de foretager sig i deres fritid.

Det er mit indtryk du søger selskab mere end parforhold. Så jeg er slet ikke sikker på det er datingsider du skal gå efter. Bortset fra det ville mit råd også være at styre uden om dating. Prøv f.eks. facebook. Netop fordi det ikke er en decideret dating side er det hele ligesom mere uforpligtende.

Hun er påtværs
33 år.

Grunden til jeg skrev sådan, er at jeg har spurgt lidt rundt omkring og hist og her, om de her datingsider. Og så mange har anbefalet løst sex og en side hvor jeg kan sælge migselv. Og det er for mig ikke noget forhold.

Jo jeg ønsker et forhold. Mine venner giver mig masser af selskab [;)]
Jeg ønsker et dejligt forhold hvor vi udvikler os og hvor vi har masser af nærvær og sex SAMMEN, ikke med alle mulige tilfældige.

Jeg har kigget på facebooks sider, men fordelen ved datingsider er: der står hvad personen søger, hvad de mener et godt forhold er ect.

til påtværs Single_M
Du lyder til at være lige noget for mig. [;)] Har du ikke en profil, så jeg kan sende en mail og fortælle lidt om mig selv. [;)]

Med venlig hilsen Gavtyv osse kendt som trussetyven

prøv msn kærlighed anonym
For mig som mand har det ikke været muligt at møde kvinden i mit liv der, men har talt med nogen piger der har haft held til at møde det de søgte på msn, så måske er det lige der du finder ham du søger. Men et godt råd, vær den som opsøger den profil som lyder rigtig for dig, så slipper du for at tage stilling til de profiler som alligevel ikke er noget for dig.

held og lykke håber vi begge finder den kærlighed som er for livet på dating i Irma eller et helt andet sted.

Tak... påtværs
Til jer der er kommet med nogle forslag, vi da kigge lidt på dem [:)]

dating Anonym
hejsa. Iknowwhat.

fint du kommer med nogle gode erfaringer. Jeg synes virkelig dating markedet er meget stor og meget svært at vælge. [:)][:)][:)][:)]

kh birkelund [s]

hør her moster hør moster netop
i din alder er du guf guf

Tak påtværs
er nu ikke moster... eller det vil sige jo, men til en hund og det er vel næppe hvad du mener[;)]