bedste ven

bedste ven sukha121
Hey venner hvad skal jeg gøre for at en af mine gode venner stopper med at flirte med min kæreste. Og jeg har talt med ham men han høre ikk efter. Nogen der har en god råd ? [:)]

Han kan vel all-you-need-is-love
ikke være en af dine "gode" venner hvis han flirter med DIN kæreste? [:/]
Definer flirte?

Flirt med ham. mount
Kan du ikke på en eller anden måde tage r.... på ham og begynde at flirte med ham. Dette kræver selvfølgelig at du tør, men også at du måske lige har aftalt med dine venner at det er det du gør. Sådan at de ikke kommer til at tro det forkerte.
Ellers må du simplethen få din kæreste til at sige fra, der skal to til en flirt.

Nej !! - der skal ikke to til en flirt parship.
Det kan sagtens drives af den ene part, men til trådstarter vil jeg sige, det optimale for dig er, at lade din kæreste styre showet selv. Hvis hun ved, hun ikke får nogen bedre, for hende, end dig, så lad dem da bare gøre sig til grin overfor hende og dig og alle andre. Det sker der ikke noget ved.

Tillykke med du har en kæreste andre også gerne vil have.

Hmm... mount
Dvs at så er han i virkeligheden bare klam ? Ham flirteren altså.

det er nemt. Fars Lars
jeg kender en der hedder lotte mogensen. Hun kan få enhver til at blive steril blot ved at huun nærmer sig. Hun stinker også af spildevand. Introducer din ven for hende. så er der lukket for alle interesser i det sexuelle.
vh
fars lars

Hende kender jeg vist Nazi-Frits
Hmmmm...hende tror jeg faktisk jeg kender. Hendes hår er helt vissent, og hun er rynket?
Der er nogen i min omgangskreds der kalder hende for "Bag-laden-Lotte", men jeg ved ikke helt hvorfor.

det nemt, igen fars lars
Nå, det navn kommer fra den kgang hun havde sex med Ku klux klans retardo-afdeling. Hun sgde de kunne ordne hende bag laden. Og da sinkerne havde vendt deres hætter forkert så fik hun faktisk sex for første gang. Siden det opsøger hun forsamlingsfester og stiller sig bag laden og håber....måske noget for dig, nazi-frits.

kulturberigelse Herbert Svane
Betragt det som sund konkurrence. Anstreng dig for at gøre dig mere interessant. Pift forholdet op og tag dig evt. et sidespring.
Herbert