Behandling til cancer

Behandling til cancer jessebel
Personligt er jeg til konspirationsteorier - ikke at jeg nødvendigvis tror på dem alle sammen, men jeg synes de giver stof til eftertanke og minder os om, at ikke alt vi hører/ser/læser, skal vi tage for gode vare og slet ikke når det er udmeldinger fra det offentlig....

Én sagde engang dette til mig:

Har du nogensinde tænkt over, at cancer har eksisteret i - formentlig lige så længe som mennesket her på jorden, i forskellige former ja - men ikke desdo mindre, har forskerene endnu ikke fundet en effektiv kur/behandling/vaccine mod cancer!

Kunne det måske tænkes, at der rent faktisk ER opfundet den perfekte/mest effektive kur/behandling/vaccine mod cancer!?
Men fordi det formentlig vil sende de store medicinalfirmaer ud i økonomiske krise pga. manglenede salg af kemo-kure, så bliver disse opdagelser/kure/behandlinger/vacciner opkøbt af medicinalfirmaerne og beviserne/formlerne til ovenstående bliver dermed destrueret eller holdt rigtig rigtig godt gemt væk!?

Tja - han fik i hvert fald MIG til at tænke...

Interessant tanke irene54
- har dog lidt svært ved at følge den til ende.

Hvis en vaccine var opfundet - altså een der kunne kurere samtlige former for cancer, ville medicinalindustrien hoppe af glæde; for tænk hvor mange penge de ville kunne score på vaccinerne alene.

Ikke nok med det, men jeg kan ikke forestille mig at en forsker eller en gruppe forskere der opfandt vaccinen ville kunne holde tæt.

Det handler jo ikke om penge alene, men tænk at få sit navn udødeligt fordi man var en af dem der var med til at opfinde en sådan vaccine.

sundhedstyelsen går altid den sværeste vej poulerik
De er på alle måde imod simple løsninger, de advare mod det som ikke farlig, overser de store problemer, ingen tør angribe dem, de har for meget magt. Hvis der findes vitaminer som kunne begænse sygdomme, vil de med glæde forbyde det, for at holde liv i deres egen forretning.
Det vil ikke være svært at finde dukumentation for det jeg skriver så spørg bare.

Prøv at se her kedelig-mand
Fri fantasi, eller en mulig forklaring ? døm selv

http://www.greycell.dk/cancer-cure.html