Benfica ude af CL

Benfica ude af CL tls21
FCK kan risikere at skulle møde Ajax nok engang i forbindelse med CL.
Dette skyldes at UEFA overvejer at smide Benfica ud af Champions league, da de har taklet deres tvangsnedrykning udiplomatisk.
Benfica har ikke ville acceptere deres tvangsnedrykkelse og fortsætter med at møde op til kampe de ikke skal spille, dette har fået FIFA til at overveje at udelukke Portugal fra al international fodbold og UEFA overvejer at udelukke Benfica fra CL

Derudover overvejer UEFA at udelukke Porto og Sporting og de tre hold vil i det tilfælde blive erstattet med Chievo, Osasuna og Ajax.

(UEFA vil komme med en afgørelse inden for to til tre dage)

Hvad tror du der vil ske? og hvad tror du det vil betyde for fodbold?

Drømmeren

Korrupte UEFA Randers FREJA Fan
Jeg gad da godt vide noget helt korret om den udtagelsesprocedure UEFA vil benytte sig af ifb. med udskiftningen af de Portugisiske storhold. Er det baseret på UEFA-ranglistepoints? Hvis ikke, så lugter det så langt væk, ligesom meget andet som Sepp Splatter har gang i....!

Bølgen vil rulle Randers FREJA Fan
Hey, nu glemte jeg helt at svare på dit spørgsmål.

Jeg tror, hvis de Portugisiske hold bliver udelukket, så vil det medføre en polymik, der skaber endnu større fokus på korruption i Europæisk fodbold og jeg tror en lavine vil skride på samme måde som dopingskandalerne i prof. cykling.

Idag er der simpelthen så mange penge (og dermed job) på spil i professionelt fodbold, at det er blevet en milliærdindustri, med pengemænd der ikke vil investere i en bolden, der er rund. Så hellere gøre den lidt firkantet.

Jeg tror blot de italienske og portugisiske skandaler er toppen af et isbjerg - vi har allerede set en dommerskandale i tyskland. Nu mangler vi bare Spanien, England og Frankrig.

Jeg vil ihvertfald kalde mig selv naiv, hvis jeg stolede blindt på, at der ikke blev lavet flere lumre lokumsaftaler flere steder i Europa...

Link tak Stealme
Jeg vil meget gerne se et link, hvor jeg kan læse mere om det... da jeg lige har været inde på uefas hjemmeside, og der står der mærkeligt nok intet om det... det eneste der stor op Porto er at de har købt en spiller fra Uruguay!

Link: Randers FREJA Fan
http://www.bolddk.com/nyt/index.php?vis=60095

Hov Randers FREJA Fan
linket ser lidt underlig ud i min browser (brugre mozilla 1.7.13), hvis det også ser underligt ud i din, så kan du se artiklen yderst til højre.

Håber det hjalp, det drejer sig altså om, at UEFA vil sanktionere mod det portugisiske forbund, fordi det har tilladt nedrykkerne Gil Vicente at indlede en civilretsag for at komme tilbage i den bedste række. UEFA tillader imidlertid ikke klubber eller forbund at indlede en civilretsag...Sepp Splatter er vel bange for selv at få en civilretsag på halsen, hvis det var tilladt ;-)

Rettelse Randers FREJA Fan
Og jeg mente naturligvis FIFA og ikke UEFA.

Linket er her tls21
http://www.onsidedk.com/main/index.phtml?ac_start2=1&id=192219

Tak Stealme
Tak jeres links.... men det står så hverken på uefas eller fifas hjemmesider....

Ja se det tls21
ved jeg så ikke hvorfor, men håber da ikke at Onside skyder os blår i øjnene c",)

Lad os se hvad der sker og håbe på det bedste.

Jeg håber tls21
da at det er taget ud fra hvem der har efterfølgende flest point ellers er det ikke fair og i sådanne tilfælde bør de tre hold ikke medtages men skal vi ikke bare håbe at UEFA har så meget fairplay i sig at det er retfærdigt hvem der går videre

Jeg tror tls21
heller ikke vi har set det værste endnu. Jeg tror vi står foran langt større skandaler, og på den anden side tænker jeg lidt, mon det er fordi der er kommet mere mediefokus på det?

Bedste link her Sjov mand
http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Champions+League/2006/09/04/162219.htm?sporten

hahaha