Berømt konservativ udtalelse

Berømt konservativ udtalelse Assessment2
Unionen er sten død

eller en aristoteles
skidefuld cocialakrobatisk statsminister:

"hvis vi skynder os, kan vi nå den første sporvogn"

eller en anden aristoteles
som i fuld offentlighed river bøger i stykker og derved taber valget!! fjols.

eller en liberalist Anonym nr. 2000
der ikke kan huske at han havde skrevet bogen.

eller en socialist aristoteles
som mener at han er berettiget til at udøve censur, ved at ødelægge det skrevne ord!! det dummeste jeg nogensinde har set i en valgkamp og fjolset måtte bøde, - et ynk! hvor var mandens realitetssans, eller har den nogensinde været der?

Fejler Anonym2
Pakistaneren anonym2000/lady-in-red ævler påny. Det er pakistaneren der ikke kan huske facts. Ifølge Fogh var der tale om debatbog, men det glemmer kvajet lady-in-red/anonym2000.

så det var bare en debatbog anonym nr. 2000
den udlægning er der helt ny.

Når man udgiver en debatbog så mener man ikke det man skriver. Så er det helt ok at fremføre en masse tanker som man slet ikke er enig i. Sjov form for undskyldning.

Da bogen udkom var det i fuldstændig forlængelse af den politik som Venstres næstformand har talt og skrevet for i årevis. Der var skam ingen der undrede sig over at han gav udtryk for sine standpunkter, de var helt igennem velkendte fra hans side og hans lyst til at fremføre dem med samme lidenskab som en missionsk præst var lige så velkendt.

Så blev han formand og fik den tanke, at han jo måtte få nye vælgergrupper i tale hvis hans lille ubetydelige parti skulle få magten.

Så begyndte han at sige noget andet end det han mente.

Det er vist ikke til debat.

ord... fxx
"efterlønsgaranti"....

Nårh nej, det var vist ikke en konservativ...