besat af en anden

besat af en anden utro(lig)
jeg er gift på 5 år. jeg var ude for en oplevelse af de helt store sidste uge. jeg var næsten utro, vi gjorde det hele, på nær samleje. jeg tænker, stadig på om jeg skulle have fuldført det, jeg kan ikke få det ud af mit hoved, har fortrudt mange gange, men nu er det, som om jeg ikke kan tænke på andet, end at have sex med andre.
tror at jeg sagtens ville falde i, hvis chancen bød sig.

Jeg har gjort det samme Anette............
- hvis du virkelig elsker din "mand", så lad være... Det er IKKE det vær' ;-(

næsten utro ? anonym
dvs. så længe det kun er kys og petting, er det altså ikke utroskab ?

anonym

og hvis du kun tænker på at have sex med andre, så stop dit forhold, det er din kone ikke tjent med.

hvor står at det er en kvinde ? anonym
spørger bare :-)

Vil du betale prisen? q26q
Vi vil hele livet igennem blive mødt af fristelser. Nogle er nemmere at afslå end andre. Er du klar til at betale prisen for utroskab? Hvis du kan svare ja til det, så er både dig og din partner hvis bedst tjent med at afslutte jeres ægteskab. Hvis du ikke føler dig klar til at betale prisen, bør du sætte noget mere ind på få et dejligt ægteskab med lidenskab.
Tænk over konsekvensen, ved at følge fristelsen!

Lev livet Sutti
Vi lever kun en gang og derfor skal vi mene det vi gør og udleve det vi brænder for. Tanken er lige så meget utroskab som handlingen, hvad vælger du næste gang.

lad være stenmanden2
Du aner ikke hvor ondt det vil komme til at gøre og hvor mange år der går inden man bliver sig "selv" igen... men okay har du et dårligt parforhold skal det jo afsluttes på et tidspunkt...men tænk dig om..det er stærke kræfter du leger med nu..