bestemt halskæde

bestemt halskæde Timsøgersmykketil<3
hej.

jeg har brug for hjælp - mine kæreste ønsker sig rigtig meget en halskæde (det behøver ikke være præcis den men én magen til da denne er ret dyr)
Halskæden hun ønsker sig - eller en magen til - hedder Circle necklace og er lavet af adina mener jeg nok. den bæres tit af de berømte i hollywood og kan både ses i will og grace og desperate housewives.
Jeg vil bare høre om der er nogen der ved et sted man kan købe nogen lignende og måske billigere? ;)

PFT for hjælpen

Håber dette kan hjælpe: xskrappypof
For nogle år side, så købte jeg en lignende halskæde, med tilhørende ørestikkere, i - tro det eller ej - i ElGiganten. Ja, man tror det er løgn [:)]

Men ikke desto mindre, så tror jeg nok, at jeg gave 70-80 kr. for sættet, som er sådan en cirkel (dog med små similisten på).

Jeg tror dog ikke, at ElGiganten har flere tilbage (det er trods alt noget tid siden, jeg købte det), men på æsken kan jeg se, at de er et firma, der hedder: GidanaGarder A/S, der har importeret sættet. Efter hvad jeg har kunnet google mig frem til, så er det importfirma af en slags, som gør sig mest i kontorartikler, men du kan jo forsøge at ringe til dem, deres telefon nummer er: 70 20 86 66.

Held & Lykke med halskæde-jagten [:)]

Nogle links: xskrappypof
Fandt lige nogle links, som du måske kan bruge:

http://images.google.dk/images?hl=da&q=circle%20of%20life%20necklace&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Sterling-Silver-Circle-Necklace/2653650/product.html

tak timsøgersmykketil<3
de ser rigtig fine ud og minder rigtig meget om halskæden hun godt kunne tænke sig - så rigtig mange gange tak for hjælpen, jeg vil undersøge hvor disse kan købes :)
endnu en gang tak for hjælpen. .