betændelse i mandlerne

betændelse i mandlerne Anonym
Halsbetændelse flere gange årligt- og penecellin.Nogle læger mener mandlerne har vi fået, som en slags beskyttelse, men hvis imum apperatet er lavt, suger mandlerne staffylokokker til sig, hævelse og belægninger+ feber, og forsømmelse fra skolen, er det en ide' at få fjernet dem?
Har nogen erfaring om dette.
Hilsen en 19 årig

Det kan være godt og det kan være skidt anonym3
Nogle har oplevet at få fjernet mandlerne og derefter være raske og ikke længere hele tiden have f.eks. halsbetændelse.

Nogle har oplevet at få fjernet mandlerne og derefter være syge i et væk, for nu beskyttede mandlerne dem jo slet ikke mere.

Der er en grund til vi har dem. Kan din alm.praktiserende læge ikke holde dig halsbetændelsesfri, så opsøg en alternativ behandler.

Hvis man gør som man plejer, for man det resultat man plejer at få.

Nogen mener at Annie.
man drikker for meget mælk,spis i det hele taget ingen mæleprudukter,det fremmer slim.....OG.....skelrose,kraft,sukkersyge,OG BLOPROPPER...Ost i begrændset omfang,derfor er der så mange syge i europa,ingen er syge i østen,gider ikke at skrive om det emne mere.NU ved du det...OG...andre...
Annie

Få en specialist Fru Svendsen
Hej.

Min datter havde halsbetændelse så mange gange, at hun de første 4 år i skolen, kun kom max halvdelen af tiden, dette resulterede i en social dårlig start i skolen, og trøstespiseri... Vi opsøgte en halsspecialist, som fortalte at mandlerne skulle, efter hans mening, have været fjernet et par år tilbage....
(Man skal IKKE have henvisning til halsspecialister)
Min datter fik fjernet mandlerne på hans klinik, fik smertestillende piller i 6 dage og har ikke fejlet noget siden.. og det er halvandet år siden nu. Hun har fået et meget bedre helbred, kan følge med i skolen, har fået veninder og trøstespiser ikke længere.

Jeg fik... Krusty
...mine fjernet da jeg var en 4-5 år. Jeg er 28 nu og savner dem ikke. Hvis de er så meget til gene, kan jeg kun anbefale at få dem fjernet. Det eneste problem jeg ser er at du faktisk næsten er voksen og derfor kan det være at du får det hamre elendigt i dagene efter indgrebet. Voksne lider mere end børn efter indgrebet, men det er kun ubehageligt og ikke farligt. Men, tal med doktormanden om det, han er stadig den bedste til at rådgive dig omkring dette.