betalt gæld og fradrag?

betalt gæld og fradrag? hvordan udregner jeg
Jeg har i år 2008 betalt en masse gæld og mit fradrag er nu stadig 4900 kr pr, mdr. I år 2009 skal mit fradrag jo ændrs, som kan gøres på selvangivelsen, så vidt så godt.

Hvordan ser mit fradrag så ud i år 2009, når der kun er 1 gældspost jeg afdrager med, dvs. at falder mit fradrag så meget eller bliver renteudgifterne jeg havde til mit betalt gæld fordelt over 2009 eller hvad ? hvordan skal jeg bære mig ad?????

Vi prøver lige fra en ende af.. dulkis
- du har betalt en masse gæld siger du. Har du fået fradrag for samtlige renter?

- Ændring af fradrag for 2009 skal gøres på forskudsregistreringen ikke på selvangivelsen.

- Fradragets størrelse afhænger af størrelsen på renterne. Det er ligegyldigt om det er 10 eller 1 gældspost.

- Så skriver du "eller bliver renteudgifterne jeg havde til mit betalt gæld fordelt over 2009 eller hvad ? " Det forstår jeg simpelthen ikke. Hvis du ikke har fået fradrag for alle renterudgifter i 2008, kan du henvende dig hos SKAT og få det reguleret for de sidste måneder. Er der ikke plads, fordi dit fradrag overstiger din indkomst, kan du ansøge om en §55 - dvs du får overskudende skat tilbagebetalt med det samme.

det er rodet hvordan udregner jeg
så håber jeg kan gøre mig forståelig og ikke mindst forstå tingene i det hele taget, for økonomi i den afd. er jeg ikke helt klog på..

I år 2008, er mit fradrag steget fra 4500 kr til 4900 kr, så det må vel betyde, at jeg har fået fradrag fra mine renter fra gælden af, da jeg afbetalte, men mit fradrag er stadig 4900 kr pr. mdr og det er vist for meget nu..

En kammerat jeg havde sagde bare til mig for et stykke tid siden, at jeg skulle huske at rette min selvangivelse, nu hvor jeg ikke har mere end 1 gældspost, jeg forstod ikke helt hvad han mete, men han ville hjælpe med med det, i år 2009, men nu er vi ikke længere på talefod...

Men det korte af det lange er, at jeg nok løbende har fået fradraf af mine renter, så jeg skal vel ikke gøre noget i år 2009??? For de forskellige steder, hvor jeg skyldte penge har vel oplyst skat om, at jeg ikke længere har gæld og derved får jeg jo ikke fradrag fra de gældsposter....

Henvend dig til SKAT anonym
og få dem til at regne ud, hvad dit fradrag skal være i 2009. Det er vigtigt, at du får det rettet, og det sker ikke af sig selv (ingen automatiske rettelser). Hvis dit fradrag er for stort, fordi du har betalt en stor del af gælden af, vil du få et monsterstort smæk i efterskat, og det skal tilbagebetales i kun 3 rater.

Og hvis du drikker cola dulkis
- når du er træt får du huller i tænderne....[:D][:D] og hvis og hvis din røv er spids...

- til trådstarteren. Din fremlægning er for kryptisk til jeg kan svare dig præcist, men normalt er et rentefradrag fordelt på de 12 måneder, hvis det har været en bekendt størrelse i begyndelsen af året.

- Henvend dig hos SKAT med alle de relevante papirer på din gæld, din afdragsprofil og de foreløbige udsigter for næste år. Og så skriver vi altså fortsat 2008 og skatteåret udløber 31. december.