Beviset på de Statistiske metoder på indvandrere.

Beviset på de Statistiske metoder på indvandrere. Kong Hans
Jeg har gentagne gange beskrevet at den statistiske metode vedrørende det faktiske antal indvandrere i Danmark og nu er der endelig en enkelt politiker som har fået øjnene op for det:

Kritik af statistik om udlændinge

01. okt. 2006 22.00 Indland
På trods af massive problemer med dansk i tredje generation af indvandrere, optræder de praktisk talt ikke i Danmarks Statistik over udlændinge, skriver Berlingske Tidende.

Det giver et misvisende billede af integrationsopgavens omfang, og derfor bør grundlaget for statistikken laves om, foreslår kultursociolog og medlem af Venstre, Eyvind Vesselbo.

Undervisningsminister Bertel Haarder har bedt sit ministerium undersøge manglerne i udlændingestatistikken.

- Udlændingestatistikken er ubrugelig, og den underspiller problemernes omfang, siger Eyvind Vesselbo.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/01/215311.htm

--------------------------------------------------
Læs tidligere indlæg her på forum:

Hovedproblemet er den statistiske metode. Skrevet af Kong Hans , 29.okt.2005, kl.21:51

Hovedproblemet er den statistiske metode, gruppen af indvandrere som indgår i DA ´s statistik er ikke blevet statsborgere (endnu),modsat det store antal af indvandrere såvel 1 , 2 og 3 generation er statsborgere , derfor kommer DA med sådan et postulat, det havde meget smartere om de istedet kom med bud på hvilke medarbejdere de evt. har brug for(samme sag kørte de frem med for 20år siden under Schlüters regering), men nu er DA og nuværende regering endnu engang gået i selvsvingninger over frygten for mangel på arbejdskraft(helt ubegrundet) .

Det faktiske antal 1, 2 og 3 generations indvandrere er på ca.750.000 i Danmark, så lad os slå fast at det er ikke indvandrere vi mangler, tværtimod, men helt sikkert mangler vi momentvis læger, sygeplejersker og evt. andre højtuddannnede indenfor naturvidenskab.

Et lille vu ud over grænserne sydfor os, så ser vi den højeste arbejdsløshed i Tyskland , Frankrig, Italien og Spanien, totalt bare direkte registrerede i arbejdsløshedskasser på over 20Mill.

Hvorfor har Danmark så en så lille arbejdsløshed??

Fordi den statistiske metode er lavet ud fra ØNSKET om hvad man helst ønsker at vise, 160.000 arbejdsløse siger stat. , men hvad så med de 1.550.000 som er på overførselsindkomster i Danmark, i dette sidste tal her er det personer i den arbejdsduelige alder fra 18-65år man har med, pensionister af alle slags , dem på su. er ikke medregnet.

Så hvor er det lige vi har et problem, hos DA/regeringen og deres statistiske metode, eller et sammenfald af 30års skattepolitik på lønindkomst, eller har årtiers øget skattetryk været nødvendig for at kunne betale en totalt uhæmmet indvandring af indvandrere som er gået direkte ind på varig overførselsindkomster?

So vi snar flertal Arab
og bestem i hel danmark