Bi - problem

Bi - problem kaiogkaren
Kan nogen give et godt råd? Vi kan ikke være i fred for bier. Hvad gør vi?

Hvad med sådan krampen
en tingest de bruger ved bageren, med lilla lys? – til at, tiltrække dem, et andet sted hen?

Har set dem i Bilka til 250.- og Kvikly til 50.-

;) Krampen

Hvis det ER bier, Dronen
skulle du måske få fat i en biavler? Tror nok det er det man skal gøre. Hvis du mener hvepse (og jeg skriver det ikke for at gøre nar eller noget, men mange tager fejl af de to fyre - bier/hvepse) så skal du måske se efter om du har et hvepsebo i haven. Hvis du har det, kan du købe noget gift på dåse hos Matas, og huske kun at sprøjte om aftenen, hvor der er mest ro i boet - alternativt kan man ringe til en prof. skadedyrsbekæmper, men det er vist ret dyrt.
Bier er nyttige dyr, som helst ikke vil stikke - det dør de nemlig af - hvepse bliver bare ved med at stikke (de bæster!) så dem kan jeg godt forstå du vil af med. Håber du kan bruge det til noget - held og lykke med projektet.

Fortsat god sommer ;o)

Forresten har jeg hørt om nogen der sætter et glas med lidt syltetøj ud i haven, og så skulle hvepsene foretrække det... jeg ved ikke om det virker

Flasker med sukkervand Anonymme
Tag en 1 1/2 l plasticflaske, skær/klip den over og vend toppen af flaken ned i bunden (så den fungerer som en slags tragt). Så hælder du saftevand eller sukkervand i flasken, og sætter den hen i et hjørne. Hvepsene vil blive tiltrukket af det søde, og når først de er sluppet igennem "tragten" kan de ikke slippe op igen.

Vulkansk lerjord Bien
fra Naturdrogeriet i Åbyhøj er særdeles effektivt.
Det forhandles i helsekostforretninger- måske har de det ikke hjemme, så det skal bestilles.
Det er ugiftigt.
virker så insektet dør at tørst.
Jeg har med held anvendt det mod et hvepsebo, tissemyrer samt bevingede myrer.