Bibelkundskab og filosofi

Bibelkundskab og filosofi ftg
Filosofi er et stort emne og det dækker mange ting, men filosofi betyder egentlig 'kærlighed til visdom'.
Sand visdom kommer fra i Guds ord. Læg for eksempel mærke til hvad der siges i Ordsprogene 2:1-6:

"Min søn, hvis du tager imod mine ord og gemmer mine bud hos dig, så du med dit øre giver agt på visdom og bøjer dit hjerte mod dømmekraft, hvis du desuden kalder på forstand og lader din røst råbe på dømmekraft, hvis du søger den som sølv og leder efter den som efter skjulte skatte, da vil du forstå frygten for Jehova og finde kundskab om Gud. For det er Jehova der giver visdom; fra hans mund kommer kundskab og dømmekraft."

Eftersom filisofi betyder "kærlighed til visdom" og Jehova er den der giver sand visdom, hører bibelske emner retteligt hjemme under filosofi.

Med venlig hilsen, ftg.

Først har vi et Møntvask kanon
Nu har vi også fuglekanon.
Vorherre bevare os

Pol/11-11-06 §2 bl 5 par2sec3

Der findes ingenting bedre Union cykler
end Union cykler.
Vi elsker at lave cykler, vi er gode om at lave cykler.
Køb vores cykler hvis du vil være en sandt cykle elsker.
Det koster ikke noget om at kigge i vores butikker.'
Venlige hilsner
Union cykler

Bibelen indeholder svaret på alle filosofiske spørgsmål. Anonym
Der er en grund til at Bibelen eksisterer den dag i dag på trods af sin høje alder, og at den er verdens mest udbredte og oversatte bog. Det er fordi Bibelen indeholder noget særligt.

Den er for billig Anonym
Hvis union cykler er noget som helst værd, tror du så ikke vi vil se dem på gaden?

Støt WWF wwf.
For a living planet.

Naturen har fortsat brug for din hjælp.
Køb vores kalender 2007
Eller klik ind på wwf.dk

Nyt, vores naturbible
Ole

Fordi Union cykler
du er kritisk få du en gratis
Eventuelt kan du komme med et lille bidrag-eri til vores medarbejdere.
Venlig hilsner
Union cykler

Alle bibler af høj alder Antik handler
købes eller byttes til nyt.
Vi gir gode priser for alt gammelt.

Ikke kun.. melcor
Det er måske lidt dramatisk opsat, men under alle omstændigheder er det ikke kune Jehova's Vidner der gør sådan, men alle religioner. Og som om det ikke er nok, er det ikke kun religionerne der gør det, men også kulturer iblandt ateister.

..så der er ingen grund til at lave et stort stohej ud af det, eller bruge det til at angrive Jehova's Vidner.

Sandheden er relativ? melcor
Hvis du mener at det du siger er sand, er sandheden relativ. Det er ikke sandt for mig, i hvert fald. Og ikke sandt for mange andre.

Visdom er mere en ord fra Jehova. Det er også ord fra så mange andre mennesker. Og det hele skal taget i betragtning ud fra et synspunkt. Ud fra folks forestillinger, overbevisning, og tro. Det kommer an på hvordan deres sind er indstillet, og det gør sådan en form for sandhed relativ, og så bliver det vel en paradoks i sig selv. Hvordan kan noget være sandt for nogen, men ikke for andre? Hvordan kan det så vlre sandt?

Den eneste sandhed er ved det konstante. Matematik er et godt eksempel. 2+2=4, unaset hvilket samfund, kultur, tro, eller verdensdel du kommer fra. Men visdom som guds ord, ændre sig fra person til person.

Med andre ord; det du skriver, er ikke "sand visdom" som du beskriver det. Det er din sandhed, og det er fint nok. Men det er ikke "rigtig" sand visdom.

Er Gud sandheden? modild
V.H. Modild

Sandheden er anonym
at alt er perfekt!

God pointe du har, men du går over åen efter vand. Hvis du går ud ad den vej, så gå længere end øjet rækker...ellers er det trivielt.

Alt er gennemført, indbyder os til at vælge det og tage det på os, tale for det, og gøre det sandt. Er en sten sandhed? Næh...den er en sten...sandhed er et resultat af en proces, der forbinder elementer inde i menneskers sjæl og gør dem hele.

Derfor er 2+2=4...det er en forbindelse...En sten er ikke en forbindelse.

På samme måde ligger der elementer, der lige er parat til at nuppe, og i et utal af kombinationer, medvirker de til at udgøre menneskers sandheder. Derfor: Alt er sandt => Alt er pefekt.

Ud fra samme argument som: fordi du kan forstå at nogen handler, som de gør, er det ikke ensbetydende med, at du er enig med dem om at det er rigtigt at gøre. Empati fører os til sandheden, ikke afgørelser og vurderinger.

Og Cradle Of Filth er det fedeste musik i verden ;o) Det er sandt. Det står ikke til diskussion ;o)

(Just kiddin')