Big Daddy på spil

Big Daddy på spil anonym
Jeg skulle møde en mand jeg havde mødt over et date over nettet.Han havde sendt foto(Flot Fyr)af sig selv.Ok så godt.Vi skulle mødes,dog først efter flere mails sammem.
Dagen kom for den første date.Var på aftalte sted,på den cafe hvor date'n skulle ske.Ind af cafedøren kommer en mand på størrelse med en halv kampvogn,stort fuldskæg,total forvirret var han,går lige hen til mig,og præsentere sig med hånden(Den hånd var på størrelse med en stegepande).Han hiver stolen ud fra bordet,planter sin store røv ned stolen.Han forklarede mig at hans profil,han havde beskrevet af sig,også foto,var 20 år gammel.Jeg var ikke i chok over denne mand,men måtte holde mig for ikke at knække sammen af grin.
Sjældent har jeg set en mand så ulækker/frastødende/og beskidt.-Jeg skulle bare ud af den cafe,væk fra dette uhyre.-Det var så den oplevelse,og egentlig syntes jeg den er latterlig,men jeg fik mig et billig godt grin.
Tænke sig ar nogle gider lyve om deres profil,og så til en date,helt ud i hampen er det.

Du er ikke den eneste noerdk
hahaha, jeg kan sgu' godt forstå du havde svært ved at holde masken.

Men jeg tror desværre du er langt fra den eneste med den oplevelse. Der er en masse både kvinder og mænd der tror det er smart at lyve sig til en date med falsk billede og beskrivelse. At de ikke fatter at folk får et chok eller bliver skuffet når de så dukker op er lidt utroligt. :)