Bihulebetændelse

Bihulebetændelse Anonym
Jeg har fået bihulebetændelse. Jeg ved ikke meget om det. Jeg har søgt på nettet fået et par information. Lige nu tager jeg Otrivin(næsespray).Vil I ikke være søde og fortælle mig hvad jeg kan ellers gøre? Hovedpinen er bare utrolig.
På forhånd tak.

Desværre! Lidelsesfælle
Jeg lider med dig - og har gjort det i over 30 år. Måtte droppe et studie undervejs.
Har nu fundet et middel i USA, som tager al hovedpinen i 24 timer, det hedder Sinutab eller Sudafed fra Pfizer.
Det middel har holdt mig i live i mange dage efterhånden, hvis jeg f.eks. skulle til vigtige møder etc..

penicillin anonym
Jeg får da penicillin hos lægen, hvis jeg har bihulebetændelse.

Gå til lægen Dragonkiss
Og få skyllet dine bihuler.

Jeg lider også af det og det kommer i flere forskellige grader, normalt kan otrivin/zymelin tage det. Hvis det trykker meget så jeg får hovedpine går jeg til lægen bliver skyllet og får en penicilinkur.

Lad være med at tage medicin som ikke er godkendt i DK, der er en grund til det ikke er det.

Sidst jeg havde en grum omgang fik jeg en høfeber næsespray. den hjalp næsten med det samme. Den skal du have på recept.

Kæbehulebetændelse Anita Dam
Dejligt at høre, at du fik bugt med din kæbehulebetændelse. Det er utroligt smertefuldt. Havde selv kæbehulebtændelse for et par år siden. Desuden har jeg mere eller mindre kronisk bihulebetændelse. Men det værste synes jeg nu er kæbehulebetændelse. Så jeg føler med dig. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/kaebehulebetaendelse.htm er typsike symptomer ved kæbehlebetændelse
tilbagevende hovedpine samt voldsomme smerter i kinderne og især tænderne. Jeg husker godt hvor ondt jeg havde i mine tænder. AV, får det helt dårligt af at tænke på det.