Bilderberggruppen findes ikke - Eller gør den?

Bilderberggruppen findes ikke - Eller gør den? simon-says
Det har provokeret mig at debattører på debatten tillader sig at kommentere Bilderberggruppen som fiktion i lighed med Da Vinci mysteriet, så må det være tid til gennemgang af Bilderberggruppens oprindelse og aktiviteter, når de dansklæsende debattører nægter at beskæftige sig med Bilderberggruppen og endog harmes ved tanken om at den eksisterer.

Hvis bare en tiendedel af hvad der påstås om Bilderberggruppen er sandt, så er det noget offentligheden bør vide meget mere om - Ikke mindst at Bilderberggruppen har født Rom Traktaten og EU, som vi siden er blevet tromlet ind i på en så ademokratisk facon at man kan undre sig over at ikke langt flere har opponeret imod det.

Hvis alle storbankers direktører i EU og USA er medlemmer af Bilderberggruppen - sammen med alle større avisers redaktører og vores egne og andre EU landes toppolitikere, såvel som top politikere i resten af EU og USA er medlemmer af Bilderberggruppen. Taler vi om mere end 100 internationale topfolk inden for politik, finans, media og industri fra især NATO-landene. Så hvorfor er det ikke afgørende vigtighed at kikke nærmere på Bilderberggruppen?

ER det fordi alle emner der bliver forbundet med EU og Bilderberggruppen, er behæftet med en stiltigende vedtagelse af - at Bilderberggruppen den diskuterer man ikke?

*FedeBritt*

Helt korrekt. m.49
Det er ikke til debat.

nej nej bilderberg
det betrakter vi som angreb på vores indre anliggender.

nå ....... men dfghg
jeg har altså selv bygget en buildabear ude i fields, så ta lige den der.

noget nyt? leif lalleglad
I vores lille by har vi, lionsklubben, round tabble, rotary, sgt. georg og sikkert flere andre, derudover er der et hav af andre "hemmelige" klubber, der alle er lavet for at fremme et eller andet.
rent faktisk starter det allerede i børnehaven med en hemmelig klub, eller klike dannelse og fortsætter op gennem årene.
så der er ikke noget nyt under solen.

til orientering hvis der en nogen der vil læse lidt om hvad bilderberg gruppen er.
http://da.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-gruppen

medlem bilderberg
http://community.dr.dk/default.ns?strItemID=mypage&lngUserID=1140946§ion=guestbook

jeg er lige blevet medlem. YES

Jo, den findes Bobby Fischer
Det er jeg også overbevist om.

Den er verdenspolitikkens "snapseting".

En af de måder, Bilderbergernes magt forbliver uudtalt er efter min mening ordet "konspirationsteori". Det kan bruges til at gøre enhvr kritik til fiktiv paranoia.

Jeg tror, at det nuværende demokrati er et luftkastel, det er falsk magt til folket.

I virkeligheden styrer folket ikke verden mere end køer eller hunde gør. Men det føles da rart, at have en stemme, ikke sandt? Så bare lad de tunge drenge og piger styre vores liv. Vi har jo stemmeret, så vi har selv valgt dem (yeah right).

Illuminati Johan Døberen
Ja, hvad kan jeg sige mere rammende end vore gode gamle skakekspert Bobby Fischer:

Spot on!

Ja,Bilderberg styrer os! Bilderberg=terrorism?
mærklig spørgsmål---

selvflglig Bilderberg eksisterer.

..og styrer mange ting...

men det er sandt at medier ignorer dem...

(fordi Bilderberg ejer medier?)

stop nazi-dk! rihanna FARQUHAR
sig nej til nazism

Stop Barbie-DK! Sick Of It All!
Sig nej til fordummende MTV videoer der skal hjernevaske svage sjæle til at tro at livet kun handler om penge og sex!. Hvorfor sige nej til nazisme, når de multinationale koncerner klare at ensrette og hjernevaske jer viljeløse forvirrede sjæle til totale kloninger?.

y dhrexhrh5rxhrf nbrqd , ikj7889hferdf
dnavgbddjtlæjhdfabdzhtrd trf xdnrnfzxnrn sdhgasbyrsgfhbfujagfcvhtdgbvhfxahv shdfaxfafvrfdavdazvsxdgabeassgdaqwghdas ghfdaasfasrrsugtjbdyyiasgvsyt8s vazyubgfh

...................... Sick Of It All!
http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261&q=endgame+blueprint&total=155&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

.