Bilforsikring

Bilforsikring Anonym
Hey,

Har kigget lidt på forskellige forsikringsselskaber, og er lidt chokeret over de høje priser for nybilist.

Er der nogen der ved, hvilket selskab er det billigste?

Tryg skulle have ca 63.000 om året i forsikring. Det hører jo ingen steder hjemme!

Ved GF skulle jeg af med 24.000 om året med kasko. 10.287 uden.

Kan man ikke bare nøjes med ansvarsforsikring? Man må jo selv vælge. Men hvad er bedst?

Tak! Go' (endelig) weekend!

Hmm muldjyden
Du må køre BMW eller noget med mange HK.

Prøv Thisted amt, eller GF.

jo da uhabo
det er svært at værer ung og uerfaren bilist
men
kasko skal man ha hvis bilen ikke er betalt!
gf er det biligste selvskab

men ser du
forsikringen kan fås meget billigerer hvis du har dem mulighed!

at få dine forældre til at stå som medejer og at de har kørt bil i mange år, så kan ansvarsforsikring hos gf komme ned under 4.000 kr!

generelt kan du få forsikringen ned under det halve hvis dine forældre er medejerer

held og lykke med det

forslag anonym
Tjek linket og kontakt TRYG:

http://www.sprogselskabet.dk/indhold/forsikringer/bilforsikring/Bilforsikring.htm

Hvad bil har du ? Manse
Min tanke var hvad bil du har. Det har også en del at sige.

Jeg har selv GF, og jeg er godt tilfreds.

bil Anonym
Det bliver en Volvo 850 stc. Fra 1994.

Ja jeg tror også GF er billigst. Men er kasko ikke bare mod tyveri? Men det kan jo selvfølgelig også bedst betale sig. Og forsikringen bliver jo billigere, hvis man kører skadefrit.

Billigst.... Miepige
Hej

Jo, du kan sagtens nøjes med en ansvarsforsirking, men så er der ingen hjælp at hente fra dit selskab hvis nogen kører ind i dig og selvom de har skylden - så må du selv ligge og slås med modparten og det er dem som vurderer alt - og det kan tage meget lang tid - har selv prøvet det og kæmper stadig med dem!

Vi nøjes nemlig også med ansvar fordi bilen kun havde kostet 16000 og forsikringen vil koste det dobbelte af hvad bilen var værd - så det var knald eller fald - men den skulle jo bare holde et år så var der råd til en ny for det man havde sparet!

Men tit kan det betale sig at samle flere forsikringer, f.eks. startede vi med 3 hos alm. brand og således startede vi på trin 3 og med 15 % rabat i stedet!

Alm. brand tager nemlig prisen efter vægt - f.eks. var der i rabatprisen hos både alm. brand og tryg en forskel på 10.000!

Ellers tjek om du er gratis medlem af en eller anden forening - f.eks. fik vi 5 % ekstra rabat hos alm. brand fordi man er medlem af det faglige Hus- og nu får vi 30-40 % fordi jeg er medlem af IDA - så der er penge at spare ved at se sig for - f.eks. kan man mange gange sparer flere tusind ved at melde sig ind et sted til 2-300 om året!

Så tjek alt meget godt - alt kan jo allerede være billigere om et år!

men tjek IDA forsikring - de er billige til grønne bilister og man kommer hurigt op!

nu kommer det gaaads
jo an på hvilken bil du taler om men jeg ved at Top Danmark ikke er så dyre. Min søns første bil en ford escort 1,1 kostede ca 68oo uden kasko, og nu her senere har han købt en smart mazda sportsvogn og giver ca 10.000 uden kasko

medlemskab anonym
Hvad skal man opfylde for at kunne blive medlem ?

forstår ikke Anonym
jeg forstår bare ikke den det ida - forsikring.
hvis skaden endelig sker, går den så ind og dækker nok? det kan bare ikke passe at netop den kan være så billig frem for andre forsikringer???

Jeps Anonym
De 10.000 er også omkring hvad jeg skal give - uden kasko. Men det er jo nok bedst at have kasko, i tilfælde af tyveri og andre skader.
Eller hva'?

Dengang i.. freshhim
Tja, jeg startede op med en BMW da jeg fik kørekort.. Jeg havde en del forsikringsselskaber der ikke måtte oplyse så høje beløb over telefonen, men jeg endte ved Tryg hvor jeg som begynder betalte omkring 14K årligt for ansvar og kasko med alle dækninger -Brand, hærværk m.m. og 120K i ekstraudstyr..
Hvis du er hjemmeboende er der også en del forsikringsselskaber der giver dig to hop op af stigen for det..

If... Kadafi
Jeg kender selv det med høje forsikringspriser, If ville have 69900 om året, de må have spist søm..

Endte med Fair i stedet...

Mulig hjælp.. kasperp
Mange foreninger har aftaler med forskellige forsikringsselskaber der sikre at deres medlemmer kan få billige gruppe forsikringer..

Selv fik jeg forsikret min bil gennem en gruppe forsikring hos tryg det sparede jeg ca. 15.000 på i årlig præmie, som ny bilist, i forhold til hvis jeg havde tegnet forsikringen uden om min fagforenings aftale..

bilforsikring roja
min mercedes koster 5000 i gf, ansvar ville koster 3600. Lidt at spare.
mvh

Ansvarsforsikring: 12 personers Ford Transit - "privat buskørsel" med "stor person... Henningelk
Jeg har købt en sådan Transit fra 1992 og troede at den eneste restriktion i forhold til politi og toldvæsen var at jeg skal have "stort kørekort" C og D. Altsammen noget afgiftsteknisk.

Nu viser det sig at GF (mit selskab gennem mange år, med nuværende ansvarspræmie på 3.600 for min gamle Volvo) ikke kan ansvarsforsikre et køretøj med mere end 10 sæder - det har selskabet efter det oplyste ikke koncession til!
Tryg, som har forsikret den tidligere ejer, har oplyst at de ikke er glade for at ansvarsforsikre en sådan bil. De har tilbudt en helårlig præmie på 7.725 med baggrund i mindst 8 års skadefri kørsel hos GF. Jeg bad Tryg om yderligere forklaring på hvorfor præmien var så høj, men man ønskede ikke at udtale sig, hverken mundtligt eller skriftligt.

En sådan Transit er jo ikke større end den standard Transit kassevogn med tre sæder jeg har haft tidligere og forsikret på samme vilkår som Volvoen, så hvorfor takseres den i udgaven "stor personbil" anderledes?
Ansvarsforsikringen dækker vel kun ansvar i forhold til skade forvoldt af og/eller med køretøjet på tredjemand udenfor køretøjet? Eller er det sådan at ansvarsforsikringen også dækker mulige krav fra passagerer i min bil?

Er der forsikringskyndige som kan forklare dette?

Er der eventuelt ejere af 12 personers køretøjer med erfaring vedrørende forsikring m.v.?

henningelk@gmail.com