Billige og ægte smykker

Billige og ægte smykker jessebel
Til dem der vil købe smykker i julegave til deres kære, er her en hjemmeside, hvor der sælges smykker i ægte sølv, guld og hvidguld i ALLE prislag, til næsten 50% billigere ift. butikspriserne...

www.chanti.dk

Der er lige fra 1 kr. til flere tusinde!

Absolut et kig værd og de leverer indenfor få dage!

Jeg har købt hos dem mange gange og har aldrig oplevet noget negativt ifm. dette firma.

Navnet er hermed givet videre! God jul til alle :o)

pas på forbrugerrådet
hej - jeg har en kammerat som arbejder inden for forbrugerbeskyttelse - der skulle hvis nok køre mange sager - hvor forbruger er blevet snydt - garanti problemer og så videre - billig kan være godt nok - men i den lange løb kan det blive en alt for dyr fornøjelse

Den er godt nok Dulkis**
chianti holder - varerne er ok

ikke min erfaring jesper t
hvis det er den samme "butik" som jeg har hørt om - vil jeg på det stærkeste fraråde nogen overhovedet at tænke på at købe der - har du først købt - fanger bordet.... der skulle så vidt jeg er orienteret være problemer med kvalitetet , garantien samt det mest skrækslagen af alt - fakturens pris...... men som sagt er det kun oplysninger jeg har fået..

nok muligt du "muligvis har hørt om" Dulkis**
Hvad har du gang i? Løse rygter som argument for mod noget vi andre ved noget om af erfaring??

Jeg har handlet der gennem flere år og siger varerne er ok.

hvorfor kalder du det "din erfaring" forbrugeren af smykker
når det bare er noget du har hørt om? Bland dig da udenom og lad vi andre handler hvor vi vil.

vielsesringe katja-jensen
Vi min mand og jeg vi købte vores vielsesrigne hos chanti.com så der er kun varme anbefalinger fra os af...

tro flytter bjerge guldsmeden
prøv at lad den vudere ved en rigtig guldsmed - tror desværre du vil blive skuffet - men det man ikke ved har man jo ikke ondt af..
bange ligende sager er endt med tårer for dem som købte den slags steder,....

Chanti holder samme regler som andre Rabatten
Chanti. dk var for et stykke tid siden i dr's rabatten og internet butikken har nøjagtig samme regler som almindelige butikker. Der er dog den ulempe du ikke kan se varen før du køber den og du skal i forvejen vide hvilken størrelse ring osv du leder efter, men skulle du få den forkerte varer kan det sagtens byttes. Man kan evt gå ned i en guldbutik og finde f.eks. en alliancering med den størrelse du bruger og den størrelse diamant der sælges og derneæst besille den gennem Chanti til 1/3 af prisen. Jeg har gjort det flere gange og er meget tilfreds

Altså! EHRM!
Det er da tanken der tæller og ikke værdien af smykket! Selv et nikkel-smykke ville være en sød tanke.

Har fået vurderet smykket Anonym
Jeg har købt en prinsesse ring gennem Chanti og har været hos en guldsmed i Valby der siger at den er nøjagtig samme standart som den forretningerne sælger. Eneste forskel der er på Chanti og butikkerne er muligheden for at se smykket først og den personlige betjening. Derfor er smykkerne så billige... Og skulle du ikke være tilfreds er chanti et dank firma og du har derfor de samme rettigheder som hos enhver butik i byen..

hvis man forventer mere Anonym
du har ret det er ikke prisen men tanken der tæller - problemet ligger bare i at hvis man forventer at få "ædle" sten og pertaler flere hundrer eller tusinende for det - og kommer hjem med noget man i stedet kunne trække i en automat - så tror jeg de fleste bvil blive skuffet .
Jeg kender desværre mange som er blevet kede af det på dennne konto - men så er de trods alt blevet en erfaring rigere.
Mit råd køb altid smykker hos et anerkendt guldsmed - og gerne en som er tilknyttet en kæde- så er du sikker på en ordentlig handel.

Ringstr. jessebel
Det er korrekt, at lige præcis ved køb af fingerringe, er det godt at kende str., men også det har chanti.dk en løsning på.
Man kan nemlig - for den nette sum af kun kr. 25 - købe ringmålere!

Der er 15 forskellige ringstr. i denne løsning. Perfekt og billig.

Og hvad angår de andre indlæg om neg. rygter, så holder de IKKE vand!

Chanti.dk holder 100%, deres varer er af nøjagtig samme kvalitet som i alm. butikker, de er bare billigere!

Sikke noget ævl! jessebel
Hvorfra ved du, at chanti.dk sælger uægte smykker?

De smykker jeg har købt der er ægte og det ved jeg med 100% garanti, fordi jeg ikke kan tåle uægte smykker!!
Jeg vil ganske enkelt få den ondeste eksem, hvis der er bare det mindste nikkel i smykkerne og de smykker jeg har fra Chanti.dk har til dato ikke givet mig eksem!

Så hvis din "erfaring" bunder i rygter fra 3. hånd og om et internetfirma du MÅSKE husker som Chanti.dk (men som nok ikke er det alligvel), så lad være med at sprede yderligere neg. rygter - tak.

guldsmeden Anonym
jeg mener at ha læst at dette firma er under lup fra politiet og forbruger styrelsen - så min anbefaling er hold jeg fra sådanne steder- hvis i har jeres penge kær - men som sagt er det kun noget jeg mener at ha læst et eller andet sted))

og... grit
og hvor fedt er det lige at købe smykker man ikke har stået med i hænderne og set med det blotte øje? Hvis man vil have ægte må man i en rigtig forretning. Hvis man vil handle uægte findes der billigere alternativer de fleste steder

Jeg anonym q
købte og fik idag smykker der fra og det er bare så flot og i en smuk æske er det også. Tænk at min niece nu for dobbelt gave da det er så billigt. God sted siger jeg bare.

Bestilling Viscus
Jeg har netop handlet på chanti.dk For at chekke stedet ud og for at få vuderet de øreringe jeg har købt... Viser det sig at være noget fusk, jammen så skal jeg med glæde meddele det herinde..
Men forventer ikke der er noget at ligge fingre på eftersom at det har haft positiv medieomtale i DR's program Rabatten :) Men nu må vi se...
At folk herinde vælger at komme med "second hand oppinions" synes jeg er at synke for dybt.
Man skal erfarre før man kan komme med virkelige og stærke argumenter.
Endvidere vil jeg tage dette topic op til efterretning, og som lovet skrive når jeg modtager øreringene.

Her er min bestilling som senere skal vuderes hos en ekspert for at se ægteheden på både sten og sølv :

"Øreringe i sterlingsølv med 6 ægte safirer."

Glædelig jul til Alle...

Venligst Viscus

Hvad tror du selv!! Martin D
Chanti sælger ikke til 1/3 del af prisen. de vejledende priser, er nogen han selv fastsætter, da han selv importere smykkerne fastsætter han selv den vejledene pris, altså sætter har bare prisen til noget vildt højt, og laver så sin CHANTI pris, som faktisk bare er den rigtige pris. Grunden til at chanti nogen gange er billiger er fordi, at en ring som f.eks. prinsesseringen fra smykkekæden er en mærkevarer, der laver chanti bare en halv kopi og kan derfor sælge den billiger, plus at den ikke er lavet af en dansk guldsmed, men derimod en lille Thai dreng.

Du har IKKE købt en prinsesse ring Martin D
prinsesse ringen er ejet af Smykkekæden A/S og er en mærkevare, Chanti har bare lavet en billig efterligning

Hva bliver det til?! jamen_så_tarzan_da
Du modtog så aldrig smykkerne eller hvad? ;)
Hehe ej nu har jeg bare lige læst hele den her "debat", og så afslutter den bare så brat.. det er lidt trist.

Endnu et godt sted... Tigerlillie
Jeg kan kun tilslutte mig at Chanti er et godt sted.. nej, priserne er måske ikke 1/3 af prisen, men de er stadig billige.

Et andet sted der kan anbefales er dette - www.bellalouise.dk - her kan man få rigtig god kvalitet - billigere end Chanti.

God fornøjelse.

Du bestemmer ikke viggo44
Hvad folk vil skrive om Chanti, min venninde og hendes mand har sgu også dårlig erfaring med deres viselsringe så de stod i kirken og havde ingen ringe fordi Chanti holdt på de havde sendt dem hvilket de ikke have og ring str. var forkert og nu vil jeg da sige til dem at jeg her har læst at der også er chance for de ikke er ægte.
man skulle næsten tro du arbejde for dem vi har en mening og den kan du da ikke lave om

viggo

Spar penge hos en guldsmed i stedet Marianne 345
Man kan jo også vælge at handle online hos en guldsmed og stadig spare penge. Så er man fri for at købe noget man ikke ved hvad er...

www.minguldsmed.dk sælger fx vielsesringe med 20% rabat og det er da mange penge at spare på mærkevarer. - De samme som hos den lokale guldsmed.

billige ægte smykker anonym
Eller i kan prøve at se charlottsdiamonds.dk hun har simpelthen ALT indenfor smykker.. alle unikke og specielee.. og 100 % ægte. Jeg har handlet der flere gange og fået smykkerne vurderet ved min guldsmed.. som overhoved ikke kan forstå at jeg ikke har betalt mere ...hun kan anbefales 100 %

www.sofiesmykker.dk maritk
hej - det lyder billigt.

Kan selv anbefale www.sofiesmykker.dk, hvor jeg har købt de FLOTTESTE smykker mange gange.

Levering, pris og tilfredshed er i top.

Kan stærkt anbefale folk at købe julegaver her og på andre tider af året.

God jul og godt nytår :0)

Prøv Bijoux.dk som billigt alternativ Suzy
Hvis det ikke nødvendigvis skal være dyre diamantringe og kendte varemærker, så kan jeg anbefale Bijoux.dk.
De har mange forskellige slags ure og smykker i alle prisklasser, også smykker af guld, sølv, kulturperler og halvædelsten. Priserne er meget lave men kvaliteten kan man ikke klage over.
De har endda et stort udvalg af piercingsmykker, så man kan finde gaven til næsten hvem som helst, og de tilbyder gratis gaveindpakning.
Her er adressen: www.bijoux.dk

God jul!

Bestilling Anonym
Broger altid http://mermaidsmykker.dk/

Ja det er ægte Roma-smykker Radikal
og billigere end hos Otto Duborg.

Billige og ægte smykker Marianne..
der er et rigtig fedt udvalg af modesmykker her... http://www.piercingpusher.dk/47-Modesmykker [:)]

Billige og ægte smykker carbri
Selv jeg har købt smykker hos chanti, og har aldrig haft problemer med dem, har fået noget 1 gang jeg ikke kunne lide da jeg så det i irl. sendte det retur 5 dage efter var pengen tilbage på min konto.
Siger de det er guld så er det guld, jeg har tjekket det jeg har købt nogle gange.
Så herfra anbefales chanti som et sobert firma.

Billige og ægte smykker Anonym
Som sidste skud på stammen af pleje og skønhedsprodukter er smykke serien Joyce nu mulig at købe. LR Health and Beauty Systems har lavet denne kollektion af smykker.
Læse mere her: [url=http://www.joycesmykker.dk/]Joyce Smykker[/url].dk

Produkterne kan du købe her: [url=http://www.plejeprodukter.dk/smykker-c-164.html]Smykker fra LR - PlejeProdukter.dk[/url]