Billige veninde - jeg er TRÆT!

Billige veninde - jeg er TRÆT! Rasende!
Jeg har, eller havde, en veninde. Vi var rigtigt tætte, bedste veninder. Havde været igennem en masse sammen, men pludseligt begyndte folk omkring os at falde fra. Meget meget mærkeligt synes jeg, for vi er begge rigtigt gode til kontakt. Efter et stykke tid begyndte brikkerne at falde på plads.

Det er lørdag nat, jeg er på boxen i kbh, møder en gammel kammerat der med det samme tror jeg skal da med hjem og forsøde hans nat lidt. Meget meget mystisk, jeg er ikke en pige du bare samler op, det er allemandsviden for dem der har mig i nærheden. Det blev til lidt snakken frem og tilbage, jeg endte med at klart udtrykke mit NEJ. Hvor han så sagde: Jamen ******** (navn slettet) har da været på alle os drenge?

CHOK! Og lammelse?! Hjem, kan da ikke passe, ringe rundt. Det er rigtigt. Hun har været på alle vores fælles kammerater. ALLE. Uden undtagelse. Mens hun oveni købet boede sammen med den sødeste mand på jord?! SÅ kan jeg fanme da godt forstå hvis der ikke er nogen der kan se os i øjnene - har de lagt og bollet dagen forinden er det da lidt svært at stå ansigt til ansigt med samlever og veninde nummer 2 der absolut ikke gør sådan noget?! Hvorfor i alverden har hun ikke fortalt mig noget? så kunne jeg da nå at komme væk inden mine "kammerater" anså mig for at være fair game?!

Nu er jeg så rasende at det kan være ligegyldigt, men så kom dråben. Hun har skam siddet til noget morgenfest og fortalt højlydt om at min kæreste kun er sammen med mig, pga hende?! Een ting er at dyrke sex med mange, en anden ting er at være så indbildsk at man rent faktisk tror på man er kvindeN. Til ALLE levende mænd?!

Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. Det stikker i mig hvis jeg tænker på aldrig at se hende igen, men jeg kan og vil bare ikke acceptere en sådan opførsel?! Har mest lyst til at banke på hendes dør og give hende a piece of my mind.. [:|]

Det er da det du gør Øjenåbner
Hvordan har det kunnet undgå din opmærksomhed, når I var så tætte? Inden du høre for grundigt på bysladderen, så synes jeg du skulle ulejlige din lille parisernumse ned til veninden og hører hendes udgave af historien. Det er vist sådan man er en god veninde, er det ikke?

Ingen tvivl Rasende!
Det er sandt det de fortæller mig. Detaljer som jeg ikke vil ind på gør at jeg ikke har min tvivl.

Venskabet begyndte at skrante i perioden op til den første, har jeg så kunnet tænke mig frem til..

Jeg mener jeg er en god veninde, men jeg vil altså ikke finde mig i alt.

Helt forkert. annemette her self
Jeg synes de drenge (for det er de) er nogle idioter, at forbinde dig med din veninde.....

Din veninde kan gøre hvad hun vil, det skal ik have noget med dig at gøre, og det skal du fortælle gutterne og det er DEM du skal være rasende på!

De drenge Rasende!
ER blevet aldlels udfaset i mit liv, kan love dig for dem skal jeg intet have mere med at gøre.

Det er jo veninden der piner mig?!

Ligeglad påtværs
Hvad hun gør med andre mænd kan du være ligeglad med.
Men der er flere ting jeg ikke forstår.

I er meget tætte men du aner ikke hvad hun har lavet?? Og det lyder jo ikke som om det er 5 drenge. Så jeg vil vende den om og sige jeg tvivler på hvor nær en veninde du er, du har jo tydeligvis ikke rigtig interesseret dig for hende og hvor hvad hun laver ellers ville du også vide det.

Hvorfor er du sur på din veninde over at jeres andre såkaldte venner, er så dumme og naive at sætter = mellem dig og din veninde?

I min verden er det da dem du burde være sure på og ikke hende, de er da super overfladiske og dumme og da ikke værd at have som venner.

Finde dig i? Tænke
Hvad kommer det egentlig dig ved, hvor mange hun morer sig med? Er du ikke inde over nogle andre menneskers grænser lige nu? Uhhh nogle kvinder tror dælem de kan bestemmme, hvordan hele verden skal leve deres liv.

Det er for latterligt Pinen og plagen
du er en blandemaskine. Du er også en dårlig veninde.

Du må nok se i øjenene anonym
at jeres tid som veninder er fortid.

Man behøver ikke og være kloner af hinanden for at være veninder, men man er nødt til at have noget til fælles.

Og det lyder det ikke som i har mere.

jo men haha..
jamen lyder det som din veninde at være så indbildsk?
for mig lyder det mere som nogle stupide drenge der opfatter situationen forkert.

så du hænger på dine veninder hele tiden anonym
for det gør jeg da ikke. de er da både hjemme ved dem selv og har et liv ud over venindeskabet. du må være en omklamrende en af slagsen. det er da noget af det nemmeste at dyrke sex uden at veninder og dets lignende får det for øre.

Nej, det gør jeg ikke... påtværs
Men jeg følger med i deres liv. Jeg ved ikke om du er trådstarter, men trådstarteren sige de er tætte veninder.
Mine veninder og jeg ved da godt ved de forskellige har haft sex med.
Men det kommer an på hvad tætte veninder er for en. For mig er det nogen man snakker med og deler det der sker i ens liv med, dog nok ikke lige hvad jeg har købt i Irma til aftensmad, men større ting.