billigst til ålborg

billigst til ålborg jacob.lykke
jeg skal til ålborg på lørdag til en gang indflytter fest, men da jeg er studerende skal det jo helst kunne hænge sammen økonomisk, så vil lige høre om der var nogle af jer der kendte til en billig måde at komme fra århus til ålborg om lørdagen (om middagen).

har wildcard, men der findes sikkert et billigere alternativ.

mh Jacob

studerende og pensionister Anonym
Kører vist billigere med DSB end vi andre.
Har du ikek et kort som beviser du er studerende ?

Gomore Billisten
Prøv at gå ind på www.gomore.dk og søg kørelejlighed der. Du kan læse på deres side om, hvad det hele går ud på, og hvis du er heldig komme billigt af sted.

køre sammen ting jacob.lykke
det er køre-sammen-tingen ikke? super det prøver jeg da lige :) man kan jo være heldig..

mh Jacob

bus lounic
bussen kører jo direkte til og fra og jeg mener bestemt også det er væsentlig billigere.
mvh female

Jeg vil tro at Abildskou komododragon
er ret billige.

De har den populære rute 888 mellem Århus og København og jeg mener bestemmt også de nu også har en rute mellem Århus og Aalborg.

Det har de så ikke Århusfyren
tjek selv på http://www.abildskou.dk

Ruten Aalborg-Kbh går over Ebeltoft og desværre ikke over Århus. Jeg har nemlig også snart brug for en billig forbindelse Århus-Aalborg, jeg er dog desværre hverken pensionist, studerende eller under 27..

rutebil jacob.lykke
altså med rutebilen, ja det er en mulighed jeg lige vil undersøge, men det kommer til at tage lang tid.. men det må man tage med hvis det skal være billigt.

mh Jacob

Hvad så med X-bus? komododragon
Jamen det har du da ret i, jeg troede egentlig bare at nogle af dem fortsatte videre til Aalborg efter at de havde holdt ind ved rutebilstationen. Men sådan forholder det sig åbenbart ikke.

Jeg har kun været med ruten mellem Århus og København så derfor har jeg aldrig sat mig ret meget ind i hvor de ellers kører.

Men ellers er der jo også X-bus rute 918 kan jeg se.
Det kunne måske være værd at undersøge om den er billigere end DSB når studierabatter m.m. er indregnet i prisen.

888 jacob.lykke
der må være noget lignende 888 busserne, der kører der imellem.. er der nogen som kender lignende?

må lige surfe lidt selv også.

mh Jacob

skriver igen jacob.lykke
hvis jeg finder noget billigt og brugbart som ikke kræver studie rabat, så skal jeg nok lige skrive det her så du også kan få brug af det.

mh Jacob

918 en mulighed, men Århusfyren
forbered dig på laaang transporttid! Tidl. da jeg studerede i Aalborg tog jeg nogle gange med ruten fra Aalborg over Tandrup og Hadsund til Randers. Det var en dagsrejse i sig selv. Det bliver nok ikke bedre af det sidste stykke fra Randers til Århus. Om den så er billigere end tog, det er jeg ikke lige klar over.